hayırlısı inşallahh canım gidecem bakalım
bugün muayene etmedi
pazartesi ederim dedi
inşallah haziranda hamişizzzzz
kesinlikle iyi etmişsiniz ama eczaneden alınan biraz tuzlu oluyor
keşke internetten alsanız gerçi karışmak gibi olmasında
ama aynı işi yapıyor ben kullanmadım ama arkadaşlar gitti gidiyordan aldılarr
....
slm kızlar sanırım mayıs ayı umutlarım bitti gibi.daha adt olmadım ama dünki kan değerim 0.3 çıktı yani negatif.adet olmadığım ve düzensiz adet gördüğüm için beklenen adet tarihimi şimdilik bilmiyorum.mayısta hamileyim çığlıkları atmak istedim ama olmadı.umarım haziran uğurlu gelir.adet olunca klomen kullanmaya başlıcam.bakalım kızlar işte durumlar çok karışık.dualaşalım.rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
slm kızlar sanırım mayıs ayı umutlarım bitti gibi.daha adt olmadım ama dünki kan değerim 0.3 çıktı yani negatif.adet olmadığım ve düzensiz adet gördüğüm için beklenen adet tarihimi şimdilik bilmiyorum.mayısta hamileyim çığlıkları atmak istedim ama olmadı.umarım haziran uğurlu gelir.adet olunca klomen kullanmaya başlıcam.bakalım kızlar işte durumlar çok karışık.dualaşalım.rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
ya biliyorum.... internetten geç gelir diye.....(((
haklısın ama ben yumurtladığımı anlıyordum
adet olduğum ilk gün üzerine 14 15 gün koyunca yumurtluyorum o gün göğüsler hafif şişiyor
birde şeffaf akıntım geliyoröyle yani
ya ne bilim bazen iki kere yumurtlana biliyomuş... forumları çok okudum... bende adate yakında akıntı oluyo....
bu arada en büyük göbüş de benim tosuncuk olacak ya aslanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?