Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

takmıyom diyon demii
rüyaların ele veriyo cicim

takmıyorum tabii
önceden stresim olurdu hani adet öncesi sinirlilik gibi
şimdi rahatım gerçekten elbetteki istiyorum
birde o kadar rüyaa görmek isterdim göremezdim ama bu sefer gördüm nabeeerr
kafam rahatta ondannnn

yaa zaten Allah bize hazırlamıyomu bebişi.... :))) sen diyodunn .... o ne zaman verceğini bilir......
aman rahat ol.... stress daha kötüü...

yaa zaten Allah bize hazırlamıyomu bebişi.... :))) sen diyodunn .... o ne zaman verceğini bilir......
aman rahat ol.... stress daha kötüü...

evett aynen öyle düşünüyorum canım
Allahıma çok güveniyorum bekletmeyecek bizi

bende sakinim aslında...
biraz heyacanım sizden kaynaklanıyor :))) motive oluyorum

bu ay kendimce bişeyler denediğim için...

1. bir topiğe üye olmak
2. ovulasyon testi
3. çalışmak çalışmak çok çalışmak 1

kız sen insanı gülme krizinden öldürürsün valla:))

canım bu iyi durum. yumurtlamadan sonra artık rahim duvarı kalınlaşıyor ki bebek tutunsun. ince olursa tutunmama, düşme olasılığı var

tmm cnm saolsin:)

kizlar hepinizin 3 aylari mubarek olsun. Rabbim guzel gecirebilmeyi nasip etsin. Dualarimiz hayirlisiyla kabul olsun ins.

Benimde bat 29 mayıs. çok heyecanlıym sabırsızlıkla bekliyorum. bi yandanda idrar yolu iltihabı tedavisi oluyorum. artık hayırlısı. iki ay öncede kimyasal gebelik geçirdim. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin umutlarımızı boşa çıkarmasın inşaallah. benide listeye eklerseniz sevinirim. siteyede yeni üyeyim.

hoşgeldin... canım

listeye berceste ekler senii.... görür zaten hemen...
geçmiş olsunnn... amin canımm....

kizlar bnm adet agrim basladiii ama cok erken daha normalde bir hafta kala baslardi erken mi olcam acaba

Ben kaçtım kızlar elektrikler kesilip duruyo ....Mütis yağmur var herkeze dua edicim.. Öptüm hepinizi aksam gelirim..... :))))

kizlar ben desr calisiyorum yarin buyuk gun ,,,bugunde yarinda gelmeyebilirim,,ozlicem sizleri ,,sizlerde beni ozleyin olurmu :)))))

sweet baktım bat'a 3 haziran miş.... erken olucam felan deme.. belki psikolojıktır...

bnm zaten 1 bucuk yili askindir kasik agrimm var. sadece adet donemi degil her gun oluyo. sebebini bi turlu bulamadilar. ikisi arasindaki farkli anlayabiliorum. hayirlisi bakalim bu ay da

cnm bence de takma kafana.bende de ilaç kullandığım için 2hafta öncesinden baslıyo ağrılar.erken olmazsın merak etme tatlım

ins hic olmam ama olucam gibi gelio.hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…