kizlar selam nasilsiniz.ben yemek hazirliyorum iftara hemde kizimla mesgulum...ben aksama kabak corbasi,bulgur pilavi uzerine eti sogan domatesle kavurdum,tavuk gogsunu limon,tuz biber ledim buzdolabinda bekletib yumurta ve galete unuyla kizarticam yaninada patates koftesi,, tatli yapamadim vakit olmadi. bizde berceste gibi dondurma yeriz insallahh
hayrılı olsun canım inşallah bu mübarek günde bebişin seninle olur
seni özlüyüruz arayı cok acma arada ugra bi selam ver iyi oldugnu bilek en azından
Esim kızıyor girmemi istemiyor arada dayanamayıp giriyorum. âmin canım İns hepimizin duaları kabul olur Rabbim kimsenin elini boş çevirmesin ins
canim selaminsallah bu ay gelsin bebis guzel haberlerini bekliyoruz tatlim
rumeysa nasilsin anacim
kızlar kan sonucumu aldım 1007 çıktı. tabloya göre 2-3haftalık diyor
nazlım iyidir anacığım sen nasısınnnnnnnnnn........
kızlar kadayıf yapcam size bişey sorcam kadayıfın soğuk balın sıcak oldğu kadayıf mi daha güzel olur yoksa balın soğuk kadayıfın sıcak oldgu kadayıf mı
gösterin bakam magrefitlerinizi
Hayirli ramazanlar herkese. Nasilsiniz bayanlar ? Kac gundurde giremiyordum. Carsamba ehliyet sinavim vardi veeee ilk seferde kaptim ehliyeti cok sukur bunuda atlattim. Bende hersey yolunda sayilir.
Ben kadayif tatlisini hic denemedim canim ya pek yardimci olamiyacagim. Normal serbetli tatli yaparken serbetimde ilik olur tatilda oyle yaparim.
aha bi ehliyetli bir bayan daha desene trafik daha cok karışacak diyeşaka şaka hayrılı olsun allah kaza bela göstermesin...
herşeyin yolunda olmasına sevndim.bugun sony de hamiş haberini verince daha bi mutlu oldukkk
Turkiyede almistim daha oncede vardi ama burda gecmiyor malesef. Hem burda tragik cok sakin ve guzel cogu surucu bayan. Saart burda.
Bende okudum ya cok sevindim Sen nasilsin canim?
nazlım iyidir anacığım sen nasısınnnnnnnnnn........
kızlar kadayıf yapcam size bişey sorcam kadayıfın soğuk balın sıcak oldğu kadayıf mi daha güzel olur yoksa balın soğuk kadayıfın sıcak oldgu kadayıf mı
gösterin bakam magrefitlerinizi
Esim kızıyor girmemi istemiyor arada dayanamayıp giriyorum. âmin canım İns hepimizin duaları kabul olur Rabbim kimsenin elini boş çevirmesin ins
iftar saati geliyr salata yapıyorum
aynen bildğin gibi.bi sıkıntımız yokk allaha şükür..
sony beta değerine göre 2 3 haftalıkdemişler..bence 5 haftalık 5 haftalık değlise kesin ikizsen ne düşnüürsun bu konuda
bunu bilmeyecek ne var kadayıf ılık olabilir ama şerbet kesinlikle sıcak olmamalı yoksa hamur olur
şerbette ılık olsun
cacık yapmadım daha ben uçuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?