Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

daha vramıydı kız yapcağınşey kac ceşit oldu..senin kocanda cok ceşit isteyenlerden mi

hayrılı olsun canım inşallah bu mübarek günde bebişin seninle olur
seni özlüyüruz arayı cok acma arada ugra bi selam ver iyi oldugnu bilek en azından

Esim kızıyor girmemi istemiyor arada dayanamayıp giriyorum. âmin canım İns hepimizin duaları kabul olur Rabbim kimsenin elini boş çevirmesin ins

nazlım iyidir anacığım sen nasısınnnnnnnnnn........
kızlar kadayıf yapcam size bişey sorcam kadayıfın soğuk balın sıcak oldğu kadayıf mi daha güzel olur yoksa balın soğuk kadayıfın sıcak oldgu kadayıf mı

gösterin bakam magrefitlerinizi

Hayirli ramazanlar herkese. Nasilsiniz bayanlar ? Kac gundurde giremiyordum. Carsamba ehliyet sinavim vardi veeee ilk seferde kaptim ehliyeti cok sukur bunuda atlattim. Bende hersey yolunda sayilir.

Ben kadayif tatlisini hic denemedim canim ya pek yardimci olamiyacagim. Normal serbetli tatli yaparken serbetimde ilik olur tatilda oyle yaparim.

Hayirli ramazanlar herkese. Nasilsiniz bayanlar ? Kac gundurde giremiyordum. Carsamba ehliyet sinavim vardi veeee ilk seferde kaptim ehliyeti cok sukur bunuda atlattim. Bende hersey yolunda sayilir.

aha bi ehliyetli bir bayan daha desene trafik daha cok karışacak diye şaka şaka hayrılı olsun allah kaza bela göstermesin...
herşeyin yolunda olmasına sevndim.bugun sony de hamiş haberini verince daha bi mutlu oldukkk

aha bi ehliyetli bir bayan daha desene trafik daha cok karışacak diye şaka şaka hayrılı olsun allah kaza bela göstermesin...
herşeyin yolunda olmasına sevndim.bugun sony de hamiş haberini verince daha bi mutlu oldukkk

Turkiyede almistim daha oncede vardi ama burda gecmiyor malesef. Hem burda tragik cok sakin ve guzel cogu surucu bayan. Saart burda.
Bende okudum ya cok sevindim Sen nasilsin canim?

Turkiyede almistim daha oncede vardi ama burda gecmiyor malesef. Hem burda tragik cok sakin ve guzel cogu surucu bayan. Saart burda.
Bende okudum ya cok sevindim Sen nasilsin canim?

iftar saati geliyr salata yapıyorum
aynen bildğin gibi.bi sıkıntımız yokk allaha şükür..
sony beta değerine göre 2 3 haftalıkdemişler..bence 5 haftalık 5 haftalık değlise kesin ikiz sen ne düşnüürsun bu konuda

bunu bilmeyecek ne var kadayıf ılık olabilir ama şerbet kesinlikle sıcak olmamalı yoksa hamur olur
şerbette ılık olsun

Esim kızıyor girmemi istemiyor arada dayanamayıp giriyorum. âmin canım İns hepimizin duaları kabul olur Rabbim kimsenin elini boş çevirmesin ins

ayy kıyamam ben sana benimki artık duyarsızlaştı
ilk zamanlar benim pc düşkünlüğümü anlamıyodu sonra kızdı
şimdilerde ne halin varsa gör diyo

Ben bu degerleri pek anlamiyorum ama burdakilerinden goedugum kadariyla yuksek sankim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…