Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben de iyiyim canimm istee iftari bekliyoruzz...
belim ve kasiklarim agrimaya basladi bugun kirmizilar sinyal veriyor yinee....
belki gelen kırmızılar değildir hıı. ne yemek var bakiim iftarda
ediyorum cnm ins. normalde iki gundur bisey yoktu dun biraz ayakta kaldim sabah birz yine gelmis leke. ins hemen gecer de kalkarim

ay canım benim kalkma kalkma. bolsıvı tüket ve dinlen

belki gelen kırmızılar değildir hıı. ne yemek var bakiim iftarda

ay canım benim kalkma kalkma. bolsıvı tüket ve dinlen

insallhh oyledir canimm yaa
mercimek corbasi,tavuk izgara,pilav ee birde tatlii gel buyur hayatim iftaraa beklerimmm:)))

insallhh oyledir canimm yaa
mercimek corbasi,tavuk izgara,pilav ee birde tatlii gel buyur hayatim iftaraa beklerimmm:)))

oooh menü güzelmiş. Allah kabul etsin orucunuzu. afiyetle yiyin. valla o kadar halsiz hissediyorum ki sanırım çorba ve tatlı olmayacak bizim menüde karnıyarık, pilav ve cacık yapmayı planlıyorum

elh cnm suan icin iyi. bnde de acayip o gaz sorunu ne kadar oldunuz siz?

oooh menü güzelmiş. Allah kabul etsin orucunuzu. afiyetle yiyin. valla o kadar halsiz hissediyorum ki sanırım çorba ve tatlı olmayacak bizim menüde karnıyarık, pilav ve cacık yapmayı planlıyorum

ayyy canimm benim olmasin varsin senin menude guzell ve eminimki su icmekten biz yemek yiyemeyiz zatenn...

selam canlar...........
hayırlı ramazanlllllllarrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalar.............
sweet canım gecmiş olsun..bol bol dinlenn...yanında olsamda benyapsam bütün işlerini.düşünme sen işlerini...
sonyy canım tahlil sonuclarını aldın mı gecmişn hpsini okuyamadım..

sonsy almış tahlil sonucunu veeeeee hamileeeeeeeeee

saolasin cnm. sende durumlar nasil bitti mi lekelenmende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…