amaannn canimmm cok dikkat et kendineee....
belki gelen kırmızılar değildir hıı.ben de iyiyim canimm istee iftari bekliyoruzz...
belim ve kasiklarim agrimaya basladi bugun kirmizilar sinyal veriyor yinee....
ediyorum cnm ins. normalde iki gundur bisey yoktu dun biraz ayakta kaldim sabah birz yine gelmis leke. ins hemen gecer de kalkarim
ediyorum cnm ins. normalde iki gundur bisey yoktu dun biraz ayakta kaldim sabah birz yine gelmis leke. ins hemen gecer de kalkarim
belki gelen kırmızılar değildir hıı.ne yemek var bakiim iftarda
ay canım benim kalkma kalkma. bolsıvı tüket ve dinlen
sonycim gozun aydin Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin ins
elh cnm ins daha iyi olacak. cumatesi tasinmamizin ardindan kanamm gelmisti. ara ara kahverengi leke geliyor hala. doktorlar bebis iyi dediler yatiyorum hep. sen nasilsin?[/QUO
Çok geçmişş olsunnn...Hiç moralini bozmaaa.Geçmiş gitmişş, bebektee sendee iyisinn çokk şükürr...
Bende ağustos başı gibi doktora gidecem.şimdilik bol bol gaz sorunu ve uyku problemim var.hep uyuyasımm geliyorr :)))
sizler nasilsiniz kizlar. orkide snn bat nezmn
insallhh oyledir canimm yaa
mercimek corbasi,tavuk izgara,pilav ee birde tatlii gel buyur hayatim iftaraa beklerimmm:)))
Çok geçmişş olsunnn...Hiç moralini bozmaaa.Geçmiş gitmişş, bebektee sendee iyisinn çokk şükürr...
Bende ağustos başı gibi doktora gidecem.şimdilik bol bol gaz sorunu ve uyku problemim var.hep uyuyasımm geliyorr :)))
sizler nasilsiniz kizlar. orkide snn bat nezmn
tatlı sweetim iyiyim çok şükür. bu ay klomen kullandım ve ilk kez erken yumurtladım. bat 31 temmuz.
oooh menü güzelmiş. Allah kabul etsin orucunuzu. afiyetle yiyin. valla o kadar halsiz hissediyorum ki sanırım çorba ve tatlı olmayacak bizim menüdekarnıyarık, pilav ve cacık yapmayı planlıyorum
rumeysaaa
selam canlar...........
hayırlı ramazanlllllllarrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalar.............
sweet canım gecmiş olsun..bol bol dinlenn...yanında olsamda benyapsam bütün işlerini.düşünme sen işlerini...
sonyy canım tahlil sonuclarını aldın mı gecmişn hpsini okuyamadım..
saolasin cnm. sende durumlar nasil bitti mi lekelenmendeselam canlar...........
hayırlı ramazanlllllllarrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalar.............
sweet canım gecmiş olsun..bol bol dinlenn...yanında olsamda benyapsam bütün işlerini.düşünme sen işlerini...
sonyy canım tahlil sonuclarını aldın mı gecmişn hpsini okuyamadım..
sonsy almış tahlil sonucunu veeeeee hamileeeeeeeeee
kolay gelsin orkidecimkızlar ben kaçıyorum. yavaş yavaş yemek yapmaya başlasam iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?