inşallah canım yarın büyük çarpışma var galiba
hadi rast geleee
ayyyy simdi listemize baktim da ne guzelll oyle dolu dolu olmusss insallh gunun birinde bizlerde gireriz o listeyeee
inşaallah.yarında deneyimde inş olur.
inşallah canım çalışmalarımız meyvesini verir
gerçi ben tüpe gidecem
insallhh canimm sende kalirsin hamiss insallhh...
bercestemmm sen hicc asilama yaptirmadin dimii direkt tupe gidiyonn.sadece yumurta gelistirip catlattin dimi?
evet canım doktorum aşılama da eğer olmazsa vakit kaybederiz dedi
benim hastalığım endometriozist ya bir sene sonra direk yolluyorlarmış tüpe
himmm tamam canimm hadi hayirlisi bakalimmm
insallh biran once aliriz guzel haberlerini
inşallah canım peki sen bu ay yine yaptıracak mısın yumurta takibini
hayir canim bu ay yapamayacam benim doktor tatile cikti temmuzdaa yookkk buralardaa bende onden baskasina gitmem diyorum yaa burada baska guvenebilecegim doktorda yokkk
iyi ozaman sende dinlenirsin birazcık
belki iyi gelir sana ben çok rahatladım bu ay hiç ümidim yokya
valla çok iyiyim kafa olarakta cinsellik açısından iyiyim
kızlar benim kocamn sürekli uyuyor boğucam artık işe git yemek ye televizyonun karşısında uyu iyice alışkanlık haline getirdi ne yapıcam bilemiyorum her gece kavga
sen arastirmissindir simdi nereye gidecen tup bebek icin...
ne kadara yapiliyormuss maliyeti yuksek mi birde birsey daha bunu devlet karsiliyor mu ilkini karsiliyor diye duymustum
biraz fazla soru yagmuruna tuttum seni..
kizzzz bi bakiyon sen hamisss kalmissin
sana bir onceki satfada soru sormustum canimm
ayyy canimm benim sikici bir durum ne bilimm tv actirma soyle yemek sonrasi bir yuruyus yapin biraz kafaniz dagilir...
sonra da gelincee.....iste anladinn biraz degisik biseyler yaptirmaya caliss tatli dilinle ama kavga yokk
kızlar benim kocamn sürekli uyuyor boğucam artık işe git yemek ye televizyonun karşısında uyu iyice alışkanlık haline getirdi ne yapıcam bilemiyorum her gece kavga
benimkide seninkinden farkı yok...ben artık bebiş işini düşünmüyor gibi davrancam,,kendi icimde cok istiyrum ama bu yolda tek gine yürünmüyr eğer eşim tek bırakıyorsa beni bebiş bekleyebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?