Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ayyyy simdi listemize baktim da ne guzelll oyle dolu dolu olmusss insallh gunun birinde bizlerde gireriz o listeyeee

insallhh canimm sende kalirsin hamiss insallhh...
bercestemmm sen hicc asilama yaptirmadin dimii direkt tupe gidiyonn.sadece yumurta gelistirip catlattin dimi?

evet canım doktorum aşılama da eğer olmazsa vakit kaybederiz dedi
benim hastalığım endometriozist ya bir sene sonra direk yolluyorlarmış tüpe

inşallah canım peki sen bu ay yine yaptıracak mısın yumurta takibini

hayir canim bu ay yapamayacam benim doktor tatile cikti temmuzdaa yookkk buralardaa bende onden baskasina gitmem diyorum yaa burada baska guvenebilecegim doktorda yokkk

sen arastirmissindir simdi nereye gidecen tup bebek icin...
ne kadara yapiliyormuss maliyeti yuksek mi birde birsey daha bunu devlet karsiliyor mu ilkini karsiliyor diye duymustum
biraz fazla soru yagmuruna tuttum seni..

hayir canim bu ay yapamayacam benim doktor tatile cikti temmuzdaa yookkk buralardaa bende onden baskasina gitmem diyorum yaa burada baska guvenebilecegim doktorda yokkk

iyi ozaman sende dinlenirsin birazcık
belki iyi gelir sana ben çok rahatladım bu ay hiç ümidim yokya
valla çok iyiyim kafa olarakta cinsellik açısından iyiyim

iyi ozaman sende dinlenirsin birazcık
belki iyi gelir sana ben çok rahatladım bu ay hiç ümidim yokya
valla çok iyiyim kafa olarakta cinsellik açısından iyiyim

kizzzz bi bakiyon sen hamisss kalmissin
sana bir onceki satfada soru sormustum canimm

kızlar benim kocamn sürekli uyuyor boğucam artık işe git yemek ye televizyonun karşısında uyu iyice alışkanlık haline getirdi ne yapıcam bilemiyorum her gece kavga

kızlar benim kocamn sürekli uyuyor boğucam artık işe git yemek ye televizyonun karşısında uyu iyice alışkanlık haline getirdi ne yapıcam bilemiyorum her gece kavga

ayyy canimm benim sikici bir durum ne bilimm tv actirma soyle yemek sonrasi bir yuruyus yapin biraz kafaniz dagilir...
sonra da gelincee.....iste anladinn biraz degisik biseyler yaptirmaya caliss tatli dilinle ama kavga yokk

sen arastirmissindir simdi nereye gidecen tup bebek icin...
ne kadara yapiliyormuss maliyeti yuksek mi birde birsey daha bunu devlet karsiliyor mu ilkini karsiliyor diye duymustum
biraz fazla soru yagmuruna tuttum seni..

canım inan hiç araştırmadım
benim doktor özel devlet karşılıyor mu bilmiyorum
orkidem bilir ona soralım gelince
beni burdaki doktorum sevk edecek artık neresi sormadım
ben ilk dediğinde şoka girdim birde ev işi var taşındıktan sonra tüpe gidecem diye hiç araştırmadım
ama araştırayım sağol uyandırdığın için

ayyy canimm benim sikici bir durum ne bilimm tv actirma soyle yemek sonrasi bir yuruyus yapin biraz kafaniz dagilir...
sonra da gelincee.....iste anladinn biraz degisik biseyler yaptirmaya caliss tatli dilinle ama kavga yokk

her dili denedim tatlı acı alışkanlık şekerim bu sabırda biryere kadar harbiden delirtiyor insanı yaa

benimkide seninkinden farkı yok...ben artık bebiş işini düşünmüyor gibi davrancam,,kendi icimde cok istiyrum ama bu yolda tek gine yürünmüyr eğer eşim tek bırakıyorsa beni bebiş bekleyebilir...

benimkide seninkinden farkı yok...ben artık bebiş işini düşünmüyor gibi davrancam,,kendi icimde cok istiyrum ama bu yolda tek gine yürünmüyr eğer eşim tek bırakıyorsa beni bebiş bekleyebilir...

ya çarpışma zamanı değil olsa daha beter delircemde vallahi çocuğu hayata tutunmak onunla vaktimi doldurmak içinde istiyorum tüketti beni resmen yaa ne rahatına düşkün ne engn insanlar bu erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…