ya bnm hic ortasi olmuyor. ya ishalim ya kabizim:26:
ben geciktim 2 gun sonra cok fena ishal oldum.kizim 3 aylik feci halde kabiz.bazen 1 hafta oldu wc yapmayali
Bende aynı haftada 1 en fazla 2
Asilama yapıldı cuma gunu canım
ben geciktim 2 gun sonra cok fena ishal oldum.kizim 3 aylik feci halde kabiz.bazen 1 hafta oldu wc yapmayali
cok zor kabizlik canim.benim kiz 2 gundur cok kotu kabiz.bugun yapdi aglaya aglaya ter icinde kaldi yavrumpoposu cok koyu kanadi
biliyorum cnm. ovu testi falan dediniz de obur sayfada ondan dedim
hadi bu ay da ishal olcok zor oluyor yaa bende de normalde kabizlik sorunu var. gunlerce yapmadigim olur. cok rahtsiz ediyor. bide kucucuk cocuk
ben iyiyim cok sukur sende ne var ne yok....
Zeytin yağı dok pamuğa onu poposuna damlat veya sabun koyuyorlar yavrum kıyamam ben biliyorum o acıyı
iyiyim bende yaff nolsun bu ay ödevimi biraz yarımda olsa yaptım ovulasyon gününe denk getirmeye çalıştım ama misafir geldi yatılı yarım kaldışimdi adet tarihini bekliorum bakalım kırmızı kartmı yices bebiş haberi alıp sevincesmi dahada çok var 2 ağustos oooooooooooo
Kızlar perimden haber var mi bu kız nere kayboldu yine
insallah guzel alirsin canim.bende bekliyorum 26 temmuz.ama olmadi gibi bende ya:18::18::18::18:
hakkaten yok ortalarda kaç gün önce girmişti en son iyiydi ama hiç gelmio artık
senin az kalmış yine bana çookkk varrrrrr...inşallah hayırlı haberler alırda bizimle paylaşırsın.benimde bu ay pek umudum yok yaff ..misafirler tamda yumurtladığım gün bastı 2 gün kaldılar ee bitti tabiii...artık bigün öncesinden bişiler olduysa inşallahh ...fazlada umutlanıp kafamı takmak istemiyorum üzülüyorum sonra morali bozuluo insanın...zaten göğüslerim inanılmaz acıyo ve yanıyo sanırım adet belirtilerim başladı bileeeeeeeeeeee
Ya kızlar bı şey sorucam ben gecen ay farkettim yumos çatlarken mide bulantisi yasıyorum sizdede oluyor mü yoksa benim hüsn u kuruntum mü :26:
Kiki nasılsın napiyosun
Kızlar perimden haber var mi bu kız nere kayboldu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?