Elaaaa Sen Doktora kime gittin. ben ilk kontrol için herhangi bi yere gidicem de sonrası için nereye gitsem çok kararsızım. ilki için Yenimahalle Devlet Hast diyorum sonrası için de Lokman Hekim var. bi de kadın olsun istiyorum rahat olmak için.
o fareleri nerden bulup kesiyordun
ya ilk aylarda millet verir kilo ben aliyom. 45le kaldim dun tartildim 46.9 cikti.daha 7 bile dolmadi
derya senin lekelenme gectimi?
elh cnm ins daha iyi olucak. ben yemek yapmaya falanda kalmiyorum. dun biraz dolandim. baklava cnm istemisti onu yaptim .aksama geldi yine biraz leke. ne kadar surecek bilmiorum artik bolegeçti çok sükür canım.jel ve iğneye devam ediyorum 6 ağustosa kadar da devam...
bol bol yatıyorum bi yemek hazırlamak için kalkıyorum..
sen de durumlar nasıl????
ooooh yarasın miniğe. zayıf insanlar çok kilo alıyormuş. ben de 11 haftada 4 kilo almıştım.
elh cnm ins daha iyi olucak. ben yemek yapmaya falanda kalmiyorum. dun biraz dolandim. baklava cnm istemisti onu yaptim .aksama geldi yine biraz leke. ne kadar surecek bilmiorum artik bole
bu gidisle ben de alirim yaa. topalak bisi olmasam bariiii:18:
kızlar sonunda tavık gibi yumurtladım.dün bi çarpışma olmuştu.bugünde çarpışırızyarın çarpışma olsa mı?????????
Eki Görüntüle 469848
İNŞAALLAH BÜYÜK PATLAMA OLUR
Herkes orucu açtı yemekle meşgul kiki kiki hah hah haaa
kimse sofradan kalkamadi.belki uyuyup kaldilarnasilsin canim.
İyiyim canım çok şükür bugün oturdum hep belim ağrıyor
anammm millet toplanmissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?