Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben tövbe ettim desem yeridir bayan doktora gitmemeye..bi azize hanım kaldı bi de onu deniycm diyorum oda yeni doğum yapmış süt iznindeymiş..burdaki bayanlar bi acayip ya

geçti çok sükür canım.jel ve iğneye devam ediyorum 6 ağustosa kadar da devam...
bol bol yatıyorum bi yemek hazırlamak için kalkıyorum..
sen de durumlar nasıl????
elh cnm ins daha iyi olucak. ben yemek yapmaya falanda kalmiyorum. dun biraz dolandim. baklava cnm istemisti onu yaptim .aksama geldi yine biraz leke. ne kadar surecek bilmiorum artik bole

ooooh yarasın miniğe. zayıf insanlar çok kilo alıyormuş. ben de 11 haftada 4 kilo almıştım.

bu gidisle ben de alirim yaa. topalak bisi olmasam bariiii:18:

baklava mı yaptınnnn niye yoruyosun kendini bu kadar.sen yine de dikkat et kendine canım ya...

merabaa canlaar ben geldim 2 gündür kaynanamlardaydık evime geldim nihayet anca yemek yaptık yedik derken geldimmm ama kimsecikler yokk yeni gelişmeler var mı?

herkesler nerde huhuhu:84::84::84::84::84::84::84::84::92::92::92::92::92::92::92:

herkesler nerde huhuhu:84::84::84::84::84::84::84::84::92::92::92::92::92::92::92:

Karnını doyuran yavaş yavaş damliyor Allah kabul etsin kızlar afiyet şifa olsun göbüşlerimiz bebis dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…