Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

herkese günaydıııın. taze hamişler sonsy ve elabebek nasılsınız? valla hastanede hasta yokramazandan herhalde. bekliyorum ben de

iyiyim canım napalım komşuculuk oynuyoruz. orkide yarın özelden randevu aldım 19:15te doktorlar o saate kadar çalışıyor mu ya üzüldüm

iyiyim canım napalım komşuculuk oynuyoruz. orkide yarın özelden randevu aldım 19:15te doktorlar o saate kadar çalışıyor mu ya üzüldüm

kadın doğumcular özelde çalışıyorsa öyle geç saate kadar çalışıyorlar. ya da devlete ait tüp bebek merkezlerinde çalışıyorlarsa o saate kalmasalar da haftasonu da hastaneye geliyorlar. ya aslında bizi öyle çalıştırıyorlar ki artık insanlığımızdan çıkıyoruz. burada bir sürü insan dr ların ilgisizliğinden yakınıyor. günde 100 hasta bakarken ilgi gösterecek vakit kalmıyo. ama sağlık bakanlığı böyle çalışmamızı istiyor. biz de memnun değiliz, yaptığımız işten keyif almıyoruz, bir süre sonra gerilmeye başlıyoruz. hele bir de saygısız öyle insanlar var ki... her neyse en güzel gençlik çağlarımız farkında olmadan geçmiş oluyo. saçlar erkenden beyazlıyo... çok dert yandım sanırım. yine de çook şükür

çok haklısın canım ya ne diyeyim. bizde de sorun çok anlayabiliyorum bize de az çalışıyorsunuz diye para vermiyorlar sanki kendimiz istiyoruz böyle olmasını. Mesleğe saygı kalmadı. Doktor,Öğretmen... dövülen bir ülkede yaşıyoruz.

ooof neyse canım

nar çiceği- beyaz renginde ben burdayım diye bağıran bir bina var o mu?

nar çiceği- beyaz renginde ben burdayım diye bağıran bir bina var o mu?

canım o narçiçeği bina Boşluk Arazinin bir üstü.. bizimkisi o boş arazinin yanında. narçiçeğinin daha açığı yavruağzı gibi silik bi renk.

sizin sitenin orda bi park var. Şeyh Şamil Parkı... kısa bir yürüyüş yolu ile sahası var. işte onun ordaki caddeden yokuş aşağı inince bizim site gözüküyo cadde üzerinde.

hangi hastaneden aldın kız ?
lokman hekim en son 17.30 da hasta alıyor da merak ettim sistem mi değişmiş diye?

lokman hekim banuya aldım ne bileyim aradım önce 16dedi daha erken yok mu dedim yok dedi. kuzenim istanbuldan geliyor 15te onu alıcam çünkü. daha geç var mı dedim 19:40 mı ne dedi önce biraz daha erken yok mu dedim 19:15 dedi. iyi oldu eşim işten gelince onla giderim. belki bazı günler geç çıkıyodur doktor:44:

demek ki yarın nöbetçi hmm hadi hayırlı haberler ile gel inşallah

demek ki yarın nöbetçi hmm hadi hayırlı haberler ile gel inşallah

inşallah canım...

bu arada kızlar ben 168 boy 73 kilo ile hamile kaldım

evlenince 8-10 kilo aldım ben. eşim boğaza düşkün. bana da yedirdi vereyim sonra diyordum ama bebek için de daha fazla beklemek istemedim yaş geçiyor diye. sonrasında veririm dedim. sizce sonrasında 60lara 58lere düşebilir miyim. Sporla filan:44: ya ben doğuma 90la gidersem:18:
ela sen zayıfmışsın ne güzel

kafaya koyduktan sonra verirsin tabi tatlım.. diyetisyen eşliğinde çook rahat ve hızlı bir şekilde aç kalmadan kilo veriliyo. tavsiye ederim

canım yediklerine dikkat edersen fazla almazsın hem alsan ne olacak önemli olan bebiş kiloyu çıkar aklından

bende fazla zayıf gibiyim içim hiç rahat değil sanki bebek beslenemiyor gibi geliyor... 2 hafta önce kontrole gittiğimde banu hanım pantolonun güzelmiş ama artık giyemezsin demişti bende sevinmiştim ama yok hala giyiyorum ...

ben kilo almak istiyorum göbeğimin çıkmasını istiyorum

kafaya koyduktan sonra verirsin tabi tatlım.. diyetisyen eşliğinde çook rahat ve hızlı bir şekilde aç kalmadan kilo veriliyo. tavsiye ederim

22yaşından sonra hep bi vardı fazlalıklarım 3-5-7 derken 10-12lere çıktı. hiç diyetisyene gitmedim. artık doğumdan sonra tavsiyene uyacağım. balıketli görünmek fazla olunca hiç hoş olmuyor. etli-butlu. sana yakışıyor belli olmuyor diyorlar ama yok ben sevmiyorum. ağırlık yapıyo

benim şu an bile 4 aylık gibi göbeğim evlendikten sonra kilo alınca okulda göbeğime bakan hamile misin diyordu çok utanıyordum,sinirleniyordum. şimdi evet hamileyim diyebilirim artık

gunaydin kizlarcanim kilolarini hic dusunme bebisi dusunben evlenince 50 kiloydum.boyda 1.64.sonra cok yedim 60 oldumdoguma 67 ile girdimsimdi diyet yaptim.50 kilo oldumikinci olursa doguma 60 gitmeye calisacam.abur cubur yok.onun yerine meyve.

bir yandan radyo dinliyordum bilgisayarda. çok moralim bozuldu kızlar yine şehit haberleri. :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…