Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

selaaaaammmmmmmmmmmmm güzel oldu bu
bence bizimkiler görünce gelecekler buraya

bence de oh be tuhaf bi rahatlık, huzur ve de ümit geldi yaaw. kız olmadı ikimiz takılırızhayalim de gelir müzmin çocuk isterler olarak devam ederiz

lalalaaaalaaaallaaaaaaaaaaaa bir taş attım pencereye tık dedi. anası çıktı lalalaalaaalaaa

oooh gelsin bebişler

aynen orkidemm yaa bende de bir rahatlık geldi neşemde arttı
öbür topikte adından mı ne bi dominantlık bi sertlik
bu topik öylemi güle oynaya hamişiz biz burda

aynen orkidemm yaa bende de bir rahatlık geldi neşemde arttı
öbür topikte adından mı ne bi dominantlık bi sertlik
bu topik öylemi güle oynaya hamişiz biz burda

he yaaaa ben bu topikte çoook gülüyor rahatlıyordum. öbürü de güzel ama buradaki kadar hiç eğlenmedim

acı keder hepsi geçerrr bize kar kalan nedir şu dünyadaaaaaaaa

haydar ablaaaaaa sana sesleniyom. gel de topiği şenlendir be yaa. alem iki taktik öğrensin

he yaaaa ben bu topikte çoook gülüyor rahatlıyordum. öbürü de güzel ama buradaki kadar hiç eğlenmedim

acı keder hepsi geçerrr bize kar kalan nedir şu dünyadaaaaaaaa

haklısın canım biraz bu topiğe takılırsak iyi gelir belki
:44::44:
bende bir sır vereyim bende bu topiği özlüyorum

haydar ablaaaaaa sana sesleniyom. gel de topiği şenlendir be yaa. alem iki taktik öğrensin

he yaa burada taktik sayfası vardı
hayalimin de eski performansı yok ki
perim basıyoduya damarına biz yapamıyoruz onun gibi
o ne yaptıki acep
hiç haber yok ondanda

he yaa burada taktik sayfası vardı
hayalimin de eski performansı yok ki
perim basıyoduya damarına biz yapamıyoruz onun gibi
o ne yaptıki acep
hiç haber yok ondanda

hayaliiim de görüşmüyormuş perimlee. perim msn'yi açmıyormuş. umarım iyidir, çocuğu ile uğraşıyordur

kız hayalim damarına basmak istiyom o zaman

bercem ben kaçıyorum yine görüşmek, eğlenmek, dağıtmak, gülmek, dertleşmek üzere hoşçakal

benden kaçamadınız kikiyi periyi beklerken benlen idare edeceksiniz,30 unda az biraz kart, az biraz da şişmanım ama iş görüyorum hala

yolunuzu mu şaşırdınız, ne iş
isim durumumuza da uydu hani, haziran gelecek dertler bitecek, haziran gelecek dertler bitecek laaa laaa lla laa

hoş gelmişsin cemroşum. kız vallaha ben bu topikte çok eğleniyordum. özlüyorum burayı. zaten neredeyse haziran geliyor o nedenle buraya mı kaçsam dedim amma tek başına olmuyo. eyi ettin geldin.

hoş gelmişsin cemroşum. kız vallaha ben bu topikte çok eğleniyordum. özlüyorum burayı. zaten neredeyse haziran geliyor o nedenle buraya mı kaçsam dedim amma tek başına olmuyo. eyi ettin geldin.

ben de itiraf edeyim, ben de çok özledim hem neden başka topik açtık anlamadım haa:26: ben de çok eğleniyordum, diğer topik gittikçe ıssızlaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…