leyyynnnnnnnnn donun gerrrriiiiiiiiiiiiiiii topigimiz sizsiz olamazzzz
selaaaaammmmmmmmmmmmm güzel oldu bu
bence bizimkiler görünce gelecekler buraya
bence de oh be tuhaf bi rahatlık, huzur ve de ümit geldi yaaw. kız olmadı ikimiz takılırızhayalim de gelir müzmin çocuk isterler olarak devam ederiz
lalalaaaalaaaallaaaaaaaaaaaabir taş attım pencereye tık dedi. anası çıktı lalalaalaaalaaa
oooh gelsin bebişler
aynen orkidemm yaa bende de bir rahatlık geldi neşemde arttı
öbür topikte adından mı ne bi dominantlık bi sertlik
bu topik öylemi güle oynaya hamişiz biz burda
he yaaaa ben bu topikte çoook gülüyor rahatlıyordum. öbürü de güzel ama buradaki kadar hiç eğlenmedim
acı keder hepsi geçerrrbize kar kalan nedir şu dünyadaaaaaaaa
haydar ablaaaaaa sana sesleniyom. gel de topiği şenlendir be yaa. alem iki taktik öğrensin
haklısın canım biraz bu topiğe takılırsak iyi gelir belki
:44::44:
bende bir sır vereyim bende bu topiği özlüyorum
he yaa burada taktik sayfası vardı
hayalimin de eski performansı yok ki
perim basıyoduya damarına biz yapamıyoruz onun gibi
o ne yaptıki acep
hiç haber yok ondanda
hayaliiim de görüşmüyormuş perimlee. perim msn'yi açmıyormuş. umarım iyidir, çocuğu ile uğraşıyordur
kız hayalim damarına basmak istiyom o zaman
bercem ben kaçıyorumyine görüşmek, eğlenmek, dağıtmak, gülmek, dertleşmek üzere hoşçakal
Kizlar merhaba burdami takiliyosunuz artikbana mesaj olarak face adresinizi berebilirmisiniz? Optum sizleri
benden kaçamadınız kikiyi periyi beklerken benlen idare edeceksiniz,30 unda az biraz kart, az biraz da şişmanım ama iş görüyorum hala
yolunuzu mu şaşırdınız, ne iş
isim durumumuza da uydu hani, haziran gelecek dertler bitecek, haziran gelecek dertler biteceklaaa laaa lla laa
hoş gelmişsin cemroşum. kız vallaha ben bu topikte çok eğleniyordum. özlüyorum burayı. zaten neredeyse haziran geliyor o nedenle buraya mı kaçsam dedim amma tek başına olmuyo. eyi ettin geldin.
ben de itiraf edeyim, ben de çok özledimhem neden başka topik açtık anlamadım haa:26: ben de çok eğleniyordum, diğer topik gittikçe ıssızlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?