evet hsg çekilen ay hamile olunabiliyo. inşallah hamişsindir.ben de psikolojikmen hamile ilan ettim kendimi bata kadar
biz de seni seviyoruz yavrum. kız siz evlenirken gelinlik foto falan olmadı mı
hıımm o bebiş buraya gelecek'i beğendim
canım kıyamam sana inşallah Allahım gönlüne göre versin inşallahhhhh
kızlaaar herkes nerde bakiiim? önce periiim gitti sonra hayalim, şimdi de rumeysa da gelmiyo. nerdesiniz kızlaaar. iyi misiniz?sesimi duyuyorsanız cevap verin
kiki geldiiii
canimmmm orkidemm bercestem ve digerleri herkez iyidir umarim,,canlarim benim yatili misafirim vardi evde 3 gun boyunca ,,kafami kasiyacak zamanim yoktu inanin
ama herzamanaklimin bi kosesindesiniz ,hepinizi cok seviyorum
perim hala donmedi yaww:44:??? rumeysa nikahmi tazelicekmisne guzell....peki yeni hamis haberi felan varmii ???
kafalarını mı şişirdik yani:26: neyse ben de gelmiyom o zaman
arkadaşlar merhaba herkese
sabah kan testi yaptırdım ve hamileyim. sonuç 107 çıktı. ee bir günlük geçi,kme olunca. testi yaptırırken utandım bile görmemişler gibi.
neyse hemen doktorumla görüştüm. günde 3 tane progestan alıcam. haftaya pazrtesi tekrar test yaptırıyorum ve muayene oluyorum. allahım bunu bana gösterdi. dualarımı kabul etti. inşallah tamamına erdirmeyi de nasip eder.
kızlar tüm kalbimle yüce allahımdan diliyorum ki isteyen herkese nasip etsin. hepimiz tek tek muradımıza erelim.
çok sevindim evet ama allahım bu kritik günleri geçirdiğimizi nasip etsin. bu haberi aldım şimdi de bebeğimin ilk hareketini duymayı nasip etsin
Kahve Fal Bak cretsiz DERYA ABLA'nn Fincan Fotorafndan Resminden Kahve Fal Baktrma Sitesi Cep Fal canım bu siteadres çubuğuna da yazabilirsin..üye oluyorsun önce
selam eski topikbekle haziranda gene sana geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?