Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Allah kolaylık versin canım. dayanma gücü, sabrı versin.

kızlaaar herkes nerde bakiiim? önce periiim gitti sonra hayalim, şimdi de rumeysa da gelmiyo. nerdesiniz kızlaaar. iyi misiniz?sesimi duyuyorsanız cevap verin

kızlar eşim pc lere el koydu tamirat yapıyor o yüzden pek giremiyrum..bide syölemesi ayıp gelinlik giyip fotğraf cektircem cuma günü onun icin ufak bi telaş aldı.beni..eksikleri tamamlıyorum.
internette ovulasyon hesaplaması yaptım 26 sından sonra carpışın diyor
sizler aklımın köşesindesiniz sizleri seviyrum
hayırlı ramazanlar

kızlar gördük kesemizi 7 mm lik küçücük bişey. allah herkese nasip etsin. bize de devamını getirsin

kafalarını mı şişirdik yani:26: neyse ben de gelmiyom o zaman

yok yok sende gidersen biz naparız
hani birlikte hamiş kalacaktık
kız orkide acaba bende hamişlik var mıdırki
kk da okudum rahim filmi çektirdiği ay hamile kalanlar varmış
bir umut işte ilacı bugün içmeyecem bakalım adet gelecekmi

kızlar gördük kesemizi 7 mm lik küçücük bişey. allah herkese nasip etsin. bize de devamını getirsin

ay canım senin adına çok seviniyorum ben yaa
biliyorsun hasatalığımız aynı çok şükür inşallaahh bebişin karnında büyüyecek
tekme atacak ve sonrada kucağına gelmek için can atacak
Allahım bu güzellikleri hepimize yaşatsın

haydi inşallah hayırlısı
güzel bir çarpışma sonucu bebeklerin seninle olsun (valla elimden öyle çıktı bebeğin yazmamışım)
arada gel bekliyoruz
ben soframı kurayım kızlarrr

berceste canm çok teşekkürler. hatırlayamadım neydi rahatsızlığın senin

rahim duvarım kalınlaşıyor canım benim
senin yok mu
ah evet canım aklıma geldi de emin olmak için sordum. evet benm başımdan öyle bişey geçti ama kalınlaşma dememişti doktor bana hiç. ben kendi araştırmalarımla öyle bir tanı koymuştum. ama sonuç olarak rahim duvarında bi bozukluk vardı. 3 ay tedavi gördüm cyclo ile. sonrasında 2. ay hamile kaldım. senin son durum nedir

ben geçen sene bir operasyon geçirdim
tekrar kalınlaştı ve nisanda yine operasyon geçirdim artık doktorum tüpe git
dedi bende ramazan sonunu beklyorum

isim ne olsun okadar düşündük taşındık gitti herşeyyy
hadi düşün:44:

ben bi tane buldum "O BEBİŞ BURAYA GELİCEK" diye kızlar da meleklerimizi bekliyoruz şükrederek demişlerdi siz bilirsiniz
canlar benim çıkmam lazım yarın görüşürüz

evet hsg çekilen ay hamile olunabiliyo. inşallah hamişsindir.ben de psikolojikmen hamile ilan ettim kendimi bata kadar
biz de seni seviyoruz yavrum. kız siz evlenirken gelinlik foto falan olmadı mı
ben bi tane buldum "O BEBİŞ BURAYA GELİCEK" diye kızlar da meleklerimizi bekliyoruz şükrederek demişlerdi siz bilirsiniz
canlar benim çıkmam lazım yarın görüşürüz
hıımm o bebiş buraya gelecek'i beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…