Bana vermedi ama bende de aynı sıkıntı var.AlacağımArkadaslar ,doktorum bana Duphalak diye bir surup verdi.Ben kabizlik ve gaz icin onu iciyorum.Super oluyor
Ben de iğne olmaya fidicem şimdi alıcam dayanamıyorum artıkEsim disari cikmisti test alip gelmis hadi cok merak ediyosun yapalim dedi, ama simdi de ben cesaret edemiyorum..
Resmen test bana bakiyor ben teste.. cok korkuyorum bu sefer..Ben de iğne olmaya fidicem şimdi alıcam dayanamıyorum artık
Şnsallah pozitif olur ben de çok korkuyorum ve hep olumsuz düşünüyorum istemeden belirti olmadığı içinResmen test bana bakiyor ben teste.. cok korkuyorum bu sefer..
Heh aynen vallaYapıyor canım benim aşırı bagırsaklarımı çalıştırıyor birde
Ay bu resmen benKız gaz da ne kelime. Evin içinde el bombası gibi dolaşıyorum. Ne yiyorsam karnım şişiyor ne yesem ne içsem bilemiyorum. Şişkin şişkin dolanıyorum ortalıkta
Bu mesajın üstüne biz seninle konuştuk o yüzden tekrar açıklamaya girmiyorum sabri hoca halledecek o işi zatenO istersen al dedisabri hocada benim gibi tez canlı ilaçları yazdı estrofem tb , crinone jel ve coraspin . Bunlar ne kız ben sansım sırf estrofem kullandırır . Ben hiç birini nasıl kullanıcam bilmiyorum . Bu kez ilaç anlatan kızlarda yok yardım edin bana
Gazlı arkadaşlar olduğunu gördükçe tek olmadığıma seviniyorum resmenGaz olayı bende de var
Kuzum yapma boyle bende de belirti yoktuŞnsallah pozitif olur ben de çok korkuyorum ve hep olumsuz düşünüyorum istemeden belirti olmadığı için
Amiinn sıkıca sarılsınlar insallah ❤Sağol kuzum Allah razı olsun. Gidiyoruz inşallah tutunuverirler saglıkla
Ay çok güzel inşallah devam ederUykusuz Koala @meraklisivas kizlar kan testine gittiniz mi? malum ben gidemiyorum ama idrar testim biraz daha koyulasma insallah boyle devam eder
Ay ben testi gorene kadar bu kadar umutsuz degildim ama onu gorunce bi korku bastirdi, engel olamiyorum anliyorum seniŞnsallah pozitif olur ben de çok korkuyorum ve hep olumsuz düşünüyorum istemeden belirti olmadığı için
Hayır kullanılmadı kuzumCanım mikro chip kullandı mı embiryolar için
İnşallah pozitifi görürsünüz canı gönülden istiyorum bunuAy ben testi gorene kadar bu kadar umutsuz degildim ama onu gorunce bi korku bastirdi, engel olamiyorum anliyorum seni
Ay aldım ben de yaaa bi tane erken aldım bi tane normal aldımAy ben testi gorene kadar bu kadar umutsuz degildim ama onu gorunce bi korku bastirdi, engel olamiyorum anliyorum seni
Ay çok güzel inşallah devam ederBen dün gece duramadım gittim 22,5 çıktı 5. Gün olduğu için bu kadar düşük sanırım. Sence normalmidir
Allahım amin ya amiiinnoh masallahaynen cok erken yaptik testi o yuzden normaldir bence...test gunune kadar o daha cok artar Allahin izniyle
yap yap, insan o testler cok cesaret aliyorAllahım amin ya amiiinndoğru diyorsun, az önce erken gebelik testlerim geldi bugün yine yaparım
Dimi, şuan kan testi veremiyorum ya en azından var olduğunu oradan takip ederimyap yap, insan o testler cok cesaret aliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?