Galiba 12.ci haftaya kadar devam edilecek bana verdikleri kağıtta öyle yazıyor canım önlem amaçlıEczaneden buldum canım ne kadar devam etcez acaba buna pıhtılaşma sorunumuzki varki bişey dememişlerdi ama
Vakti gelmemiş demek ki cnm. Üzülme demiycem illa ki üzülüyoruz.Benim negatif kizlar , bitti artik tekrar denemicem
Önlem amaçlı veriyorlar benimde herhangi bi sorunum yok oksapar iğne ve coraspirin 100 mg kullanıyorumYarın testten sonra soriyim bari benimki önlem amaçlı mı verdi acaba yada sorun vardı da demeyi mi unuttular bakim yarın da kullaniyim sonrasına ne derlerse
Bende progestan iğne, oksapar, estrofem ve jel kullanıyorum senin kaçıncı gününÖnlem amaçlı veriyorlar benimde herhangi bi sorunum yok oksapar iğne ve coraspirin 100 mg kullanıyorum
Kızlar ikinci çizgi çok silik çıktı sizce gebelik var mı ne yapmalıyım ??
Kizlar benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi?? Şükürler olsun Ilk defa çift çizgi görüyorum. 10 haziranda transferim oldu.
Teşekkür ederim cnm. Darısı sana insallahOh oh masallah size decok guzel haberler bunlar
Kuzum transfer gününüzde sayarsak eğer benim 6.günüm 3.gün embriyosu 1.kalite çift embriyo koyuldu yaşım 25 öyle önemli bi sorunumuz yoktu yumurtamla alakalı günde 3 tane estrofem içiyorum bi tane coraspirin,prutulex iğne oksapar iğne folik asit ve günde yarım prednol hap alıyorum doktorum bunları kullanmamı istedi prednolda bağışıklık baskılayıcıymış her doktor vermiyo ama sanırım vücut bebeği yabancı bişey olarak algılamasın diye verdi düşük önleyici yani senin durumun nedir ?Bende progestan iğne, oksapar, estrofem ve jel kullanıyorum senin kaçıncı günün
Bide senin belirtin var mı benim hiç belirtim yok doktorum olmayabilir kişiden kişiye değişir dediKuzum transfer gününüzde sayarsak eğer benim 6.günüm 3.gün embriyosu 1.kalite çift embriyo koyuldu yaşım 25 öyle önemli bi sorunumuz yoktu yumurtamla alakalı günde 3 tane estrofem içiyorum bi tane coraspirin,prutulex iğne oksapar iğne folik asit ve günde yarım prednol hap alıyorum doktorum bunları kullanmamı istedi prednolda bağışıklık baskılayıcıymış her doktor vermiyo ama sanırım vücut bebeği yabancı bişey olarak algılamasın diye verdi düşük önleyici yani senin durumun nedir ?
Canım bunların hepsini bende kullanıyorum. Bi sorunumuz yok ama doktor tedbir amaçlı veriyor. Prednolü 5 gün kullan bırak dedi bana amaKuzum transfer gününüzde sayarsak eğer benim 6.günüm 3.gün embriyosu 1.kalite çift embriyo koyuldu yaşım 25 öyle önemli bi sorunumuz yoktu yumurtamla alakalı günde 3 tane estrofem içiyorum bi tane coraspirin,prutulex iğne oksapar iğne folik asit ve günde yarım prednol hap alıyorum doktorum bunları kullanmamı istedi prednolda bağışıklık baskılayıcıymış her doktor vermiyo ama sanırım vücut bebeği yabancı bişey olarak algılamasın diye verdi düşük önleyici yani senin durumun nedir ?
Aaa bana bırak demedi kuzum devam ediyorum zaten günde yarım içtiğim için çok önemli olacağını düşünmüyorum amaCanım bunların hepsini bende kullanıyorum. Bi sorunumuz yok ama doktor tedbir amaçlı veriyor. Prednolü 5 gün kullan bırak dedi bana ama
Canım bunların hepsini bende kullanıyorum. Bi sorunumuz yok ama doktor tedbir amaçlı veriyor. Prednolü 5 gün kullan bırak dedi bana ama
Ben tüm kullanıyordum ondan belki deAaa bana bırak demedi kuzum devam ediyorum zaten günde yarım içtiğim için çok önemli olacağını düşünmüyorum ama
Benim daha bugün transfer olduKaçıncı günün canım senin belirtin var mı
Yaaa inşallah olur çok sevindimBenim daha bugün transfer oldu
Bendede hiç belirti yok bizde beklemek istemediğimiz için yaptırdık al bendende o kadar ya eşim kızıyo çok umutsuzsun diye başkalarına umut veriyorum ama kendime yokBen de prednol u 5 gun kullanip birakmistim kizlar.Su an tam 3.günüm sifir belirti 5.gün embriyosu.Bizde de bi sorun yok beklemek istemedik ama nedensen benim hic umudum yok ya
Daha 3 gün olmuş belirti arama kendindeBen de prednol u 5 gun kullanip birakmistim kizlar.Su an tam 3.günüm sifir belirti 5.gün embriyosu.Bizde de bi sorun yok beklemek istemedik ama nedensen benim hic umudum yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?