Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bendede hiç belirti yok bizde beklemek istemediğimiz için yaptırdık al bendende o kadar ya eşim kızıyo çok umutsuzsun diye başkalarına umut veriyorum ama kendime yok
Ay ayni ben.Daha az once esimle mesajlastim cok yorulma sen iki canlisin artik dedi adama saymadik laf birakmadim.Bebek mebek yok bizim bebegimiz olmicak sen de anla artik bunu dedim adam sustu.Ustelik ben daha once korunurken gebelik de yasadim nasil oldu anlamadim ama oldu.Esimin de daha onceki evliliginden 2 cocugu var ve hicbir sorunumuz yok ama ben umutsuzluktan olucem.

Ay kendimi görüyorum sende Bende öyle umutsuzum doktorumda bana dedi normal yolla olur diye bende ay yok beklememem dedim daha ilk denememiz şu halimize bak yapıdan dolayı sanırım umarım olur ya bekleyen herkesin Yaş kaç canım senin

Ben 35 yasindayim canim.Doktor ben size tup bebek diyemem baska yollar da denenebilir bekleyin normal de olur ama siz vaktimiz yok diyosaniz yapariz tup dedi.Biz de yok vaktimiz dedik.Doktorum da cok iyi merkezim de sorun benim kafamda hep pesimistigim ben eskiden beri.

Ay al bendende o kadar sanki boşandık 3 çocukla ortada kaldık halimize bakar mısın ya Allah ıslah etsin bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…