- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 33
- 30
Kaç embriyo transfer edildi canımBen de prednol u 5 gun kullanip birakmistim kizlar.Su an tam 3.günüm sifir belirti 5.gün embriyosu.Bizde de bi sorun yok beklemek istemedik ama nedense benim hic umudum yok ya
Benim 6.günüm bendede hiç belirti yok meselaDaha 3 gün olmuş belirti arama kendindeBazılarında hiç belirti olmuyor iyi düşün sen çok erken daha
Yaaa inşallah olur çok sevindim☺
Umarım güzelim☺ İnş hepimizin yüzü güler
Ay ayni ben.Daha az once esimle mesajlastim cok yorulma sen iki canlisin artik dedi adama saymadik laf birakmadim.Bebek mebek yok bizim bebegimiz olmicak sen de anla artik bunu dedim adam sustu.Ustelik ben daha once korunurken gebelik de yasadim nasil oldu anlamadim ama oldu.Esimin de daha onceki evliliginden 2 cocugu var ve hicbir sorunumuz yok ama ben umutsuzluktan olucem.Bendede hiç belirti yok bizde beklemek istemediğimiz için yaptırdık al bendende o kadar ya eşim kızıyo çok umutsuzsun diye başkalarına umut veriyorum ama kendime yok
Merhaba canım seninle aynı gün transfer olmuş banada benimde 5.gun embriyosu ilk denemeniz miBen de prednol u 5 gun kullanip birakmistim kizlar.Su an tam 3.günüm sifir belirti 5.gün embriyosu.Bizde de bi sorun yok beklemek istemedik ama nedense benim hic umudum yok ya
Ay kendimi görüyorum sendeAy ayni ben.Daha az once esimle mesajlastim cok yorulma sen iki canlisin artik dedi adama saymadik laf birakmadim.Bebek mebek yok bizim bebegimiz olmicak sen de anla artik bunu dedim adam sustu.Ustelik ben daha once korunurken gebelik de yasadim nasil oldu anlamadim ama oldu.Esimin de daha onceki evliliginden 2 cocugu var ve hicbir sorunumuz yok ama ben umutsuzluktan olucem.
Ben 35 yasindayim canim.Doktor ben size tup bebek diyemem baska yollar da denenebilir bekleyin normal de olur ama siz vaktimiz yok diyosaniz yapariz tup dedi.Biz de yok vaktimiz dedik.Doktorum da cok iyi merkezim de sorun benim kafamda hep pesimistigim ben eskiden beri.Ay kendimi görüyorum sendeBende öyle umutsuzum doktorumda bana dedi normal yolla olur diye bende ay yok beklememem dedim daha ilk denememiz şu halimize bak yapıdan dolayı sanırım umarım olur ya bekleyen herkesin Yaş kaç canım senin
Yok tüp bebek doktoru öyle hesapladı cnmTüp doktorunmu öyle yapıyo canım diğer doktorlar normal gebelik sanıyodur ondanmı belki
Ay al bendende o kadar sanki boşandık 3 çocukla ortada kaldık halimize bakar mısın ya Allah ıslah etsin bizi :)Ben 35 yasindayim canim.Doktor ben size tup bebek diyemem baska yollar da denenebilir bekleyin normal de olur ama siz vaktimiz yok diyosaniz yapariz tup dedi.Biz de yok vaktimiz dedik.Doktorum da cok iyi merkezim de sorun benim kafamda hep pesimistigim ben eskiden beri.
Sen hangi sehir hangi merkezde oldun tadavini canimAy al bendende o kadar sanki boşandık 3 çocukla ortada kaldık halimize bakar mısın ya Allah ıslah etsin bizi :)
Bursadayım canım ben jinemed tüp bebek merkezinde oldum doktorum Bursa’da bu konuda iyi bi doktor ama hayırlısı tabi sen neredesin kuzumSen hangi sehir hangi merkezde oldun tadavini canim
Hadi inşallah güzel haberler alırız canım Allah'ın izniyleIlk denemem canim.
Ben oksapar kullanıyorum
Oksapar benim de iğnem
Ben enox kullanıyorum.
Ben oksapar kullaniyorum cnm.
Ayyy ben de görüyoruuummKizlar benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi?? Şükürler olsun Ilk defa çift çizgi görüyorum. 10 haziranda transferim oldu.
Hangi şehirdesiniz? Benim arkadaşın eczanesinde olduğunu biliyorum yönlendirebilirim istanbuldaysanızKullanmam lazım ama bulamıyorum ya keşke iki kutu yazsaymış doktor eşim arıcak durcak bakalım bugün
Ben istanbuldayim canim.Bahceci de oldum tedaviyi.Bursadayım canım ben jinemed tüp bebek merkezinde oldum doktorum Bursa’da bu konuda iyi bi doktor ama hayırlısı tabi sen neredesin kuzum
Hakkında hayırlısı olsun canımBenim negatif kizlar , bitti artik tekrar denemicem
Hayırlısı olsun hepimiz için canım benimBen istanbuldayim canim.Bahceci de oldum tedaviyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?