Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Paramedik16 merhaba benim yaşımda 29 transfer olmadı daha ama bende iki tane istemiştim doktorum yasal olmadığını tek embriyo koyabileceklerini söyledi. Size nasıl iki tane koydular merak ettim. Bende hep ikizlerim olsun isterdim

Kimi yer yapıyo canım Bursa’dayım ben doktorum tercihime bıraktı ki benimde yaşım 25 ve daha ilk denemem ay tutsunda ben tek ikiz onda değilim bide ben melankolik bi insanım ne bileyim umudum yok ya

Kimi yer yapıyo canım Bursa’dayım ben doktorum tercihime bıraktı ki benimde yaşım 25 ve daha ilk denemem ay tutsunda ben tek ikiz onda değilim bide ben melankolik bi insanım ne bileyim umudum yok ya
Benimde ilk denemem olacak. Allah bilir ama tutar inşallah. Annenin morali de önemliymiş bu dönemde. Yüksek tutmaya çalış kendini.

Çift nasıl koydular ki 35 yaş altına koyulmuyo bildiğim kadarıyla merkezime çok ısrar ettim ama yapmadı olsun her haliyle şükür Benim 5.gün embriyosu, 10.gün testim 333,7 çıktı şükür, yarın da kan vercem bakalım Allah kucaklamayı nasip etsin hepimize, benim yaş 28

Hangi şehirdesiniz? Benim arkadaşın eczanesinde olduğunu biliyorum yönlendirebilirim istanbuldaysanız
Yok doğudayım canım bulduj şükür sağol yine de, gebelik testine kadar kullan dediler bana yarın da kan vercem sonucuma göre çağırır yada devam ettirir heralde önlem amaçlı sanırım bunlar

Kızlar bugün OPU oldu. 2 gun sora muayineye gidicem. Size opu.dan kaç gün sonra transfer yapıldı.?

Yaa çok sevindim darısı bizim başımıza valla bizim ki koydu bana bıraktı tercihi umarım tutar ya

Canim cok zorluk cektinmi acaba
Yok canım zaten anestezi veriliyor. Gözümü açtığımda artık başka odadaydım. Sadece tamponu çıkartırken acıttı biraz. Bide açkarına su da içmediğim için ayıldığımda baş dönmesi falan vardı. O da olağan şeyler

Benimde ilk deneme ama 2 koydular zaten 2 tane vardı ayrı kalsınlar istemezdim bana dedi ama hakkın tek ilk deneme olduğu için yine de 2 koyacaz diye

Aslında 35 yaş altına yasak bende 26 yaşındayım iki yumurta koydular . bazı merkezler bu konuda esnekler :) kendi aralarında da bölüne bildikleri için dördüz beşiz anne tehlikeye girmesin diye koymuyorlar

Aslında 35 yaş altına yasak bende 26 yaşındayım iki yumurta koydular . bazı merkezler bu konuda esnekler :) kendi aralarında da bölüne bildikleri için dördüz beşiz anne tehlikeye girmesin diye koymuyorlar
Hayırlı olsun canım kaçıncı günün transferden sonra bide kaçıncı gün embriyosu senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…