- 23 Temmuz 2018
- 434
- 313
- 53
- 34
Canımmmm hayırlı uğurlu olsun çok sevindimKan değerim çıktı 261
Kimi yer yapıyo canım Bursa’dayım ben doktorum tercihime bıraktı ki benimde yaşım 25 ve daha ilk denemem ay tutsunda ben tek ikiz onda değilim bide ben melankolik bi insanım ne bileyim umudum yok yaParamedik16 merhaba benim yaşımda 29 transfer olmadı daha ama bende iki tane istemiştim doktorum yasal olmadığını tek embriyo koyabileceklerini söyledi. Size nasıl iki tane koydular merak ettim. Bende hep ikizlerim olsun isterdim
Benimde ilk denemem olacak. Allah bilir ama tutar inşallah. Annenin morali de önemliymiş bu dönemde. Yüksek tutmaya çalış kendini.Kimi yer yapıyo canım Bursa’dayım ben doktorum tercihime bıraktı ki benimde yaşım 25 ve daha ilk denemem ay tutsunda ben tek ikiz onda değilim bide ben melankolik bi insanım ne bileyim umudum yok ya
Çift nasıl koydular ki 35 yaş altına koyulmuyo bildiğim kadarıyla merkezime çok ısrar ettim ama yapmadı olsun her haliyle şükürKuzum transfer gününüzde sayarsak eğer benim 6.günüm 3.gün embriyosu 1.kalite çift embriyo koyuldu yaşım 25 öyle önemli bi sorunumuz yoktu yumurtamla alakalı günde 3 tane estrofem içiyorum bi tane coraspirin,prutulex iğne oksapar iğne folik asit ve günde yarım prednol hap alıyorum doktorum bunları kullanmamı istedi prednolda bağışıklık baskılayıcıymış her doktor vermiyo ama sanırım vücut bebeği yabancı bişey olarak algılamasın diye verdi düşük önleyici yani senin durumun nedir ?
Yok doğudayım canım bulduj şükür sağol yine de, gebelik testine kadar kullan dediler bana yarın da kan vercem sonucuma göre çağırır yada devam ettirir heralde önlem amaçlı sanırım bunlarHangi şehirdesiniz? Benim arkadaşın eczanesinde olduğunu biliyorum yönlendirebilirim istanbuldaysanız
Yaa süpeer çok sevindim canım ya şimdiden hayırlı olsun kucaklamak nasip olsunKizlar benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi?? Şükürler olsun Ilk defa çift çizgi görüyorum. 10 haziranda transferim oldu.
Canim cok zorluk cektinmi acabaKızlar bugün OPU oldu. 2 gun sora muayineye gidicem. Size opu.dan kaç gün sonra transfer yapıldı.?
Yaa çok sevindim darısı bizim başımıza valla bizim ki koyduÇift nasıl koydular ki 35 yaş altına koyulmuyo bildiğim kadarıyla merkezime çok ısrar ettim ama yapmadı olsun her haliyle şükürBenim 5.gün embriyosu, 10.gün testim 333,7 çıktı şükür, yarın da kan vercem bakalım Allah kucaklamayı nasip etsin hepimize, benim yaş 28
İnşallah şuan tek dileğim tutması hepimiz için hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaBenimde ilk denemem olacak. Allah bilir ama tutar inşallah. Annenin morali de önemliymiş bu dönemde. Yüksek tutmaya çalış kendini.
Yok canım zaten anestezi veriliyor. Gözümü açtığımda artık başka odadaydım. Sadece tamponu çıkartırken acıttı biraz. Bide açkarına su da içmediğim için ayıldığımda baş dönmesi falan vardı. O da olağan şeylerCanim cok zorluk cektinmi acaba
İnşallah canım bol protein vitamin al dinlen, Allahın izniyle tutar bekliyorum senden de güzel haberYaa çok sevindim darısı bizim başımıza valla bizim ki koydubana bıraktı tercihi umarım tutar ya
Ya inşallah çok istiyorum güzel haber vermeyi dinleniyorum yemek bile yapmıyorum :) yürüyüşe çıkıyorum ara sıra o kadarİnşallah canım bol protein vitamin al dinlen, Allahın izniyle tutar bekliyorum senden de güzel haber
Kan değerim çıktı 261
Hayırlı olsun cnm sizin sağ salim kucağınıza almak nasip olsun
Teşekkür ederim cnm. AminYaa süpeer çok sevindim canım ya şimdiden hayırlı olsun kucaklamak nasip olsun
Sağol canımmCanımmmm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim
Aslında 35 yaş altına yasak bende 26 yaşındayım iki yumurta koydular . bazı merkezler bu konuda esnekler :) kendi aralarında da bölüne bildikleri için dördüz beşiz anne tehlikeye girmesin diye koymuyorlarÇift nasıl koydular ki 35 yaş altına koyulmuyo bildiğim kadarıyla merkezime çok ısrar ettim ama yapmadı olsun her haliyle şükürBenim 5.gün embriyosu, 10.gün testim 333,7 çıktı şükür, yarın da kan vercem bakalım Allah kucaklamayı nasip etsin hepimize, benim yaş 28
Hayırlı olsun canım kaçıncı günün transferden sonra bide kaçıncı gün embriyosu seninAslında 35 yaş altına yasak bende 26 yaşındayım iki yumurta koydular . bazı merkezler bu konuda esnekler :) kendi aralarında da bölüne bildikleri için dördüz beşiz anne tehlikeye girmesin diye koymuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?