Canım 8 haziranda transfer oldum bugün gebeliğimi öğrendim çok şükür 5.gün embriyosuydu ikisinde aa kaliteydi bide olumsuz düşünmeyin hiç moraliniz yüksek olsun hepHayırlı olsun canım kaçıncı günün transferden sonra bide kaçıncı gün embriyosu senin
Hayırlı olsun canım tekrardanCanım 8 haziranda transfer oldum bugün gebeliğimi öğrendim çok şükür 5.gün embriyosuydu ikisinde aa kaliteydi bide olumsuz düşünmeyin hiç moraliniz yüksek olsun hep
Aynen canım bende böyle biliyorum ama esnek olan merkezler olduğunu bilmiyodum neyse sağlıklı olsunlarda mühim değil,Aslında 35 yaş altına yasak bende 26 yaşındayım iki yumurta koydular . bazı merkezler bu konuda esnekler :) kendi aralarında da bölüne bildikleri için dördüz beşiz anne tehlikeye girmesin diye koymuyorlar
Canim senin varmiydi vucudunda belirti?Kizlar benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi?? Şükürler olsun Ilk defa çift çizgi görüyorum. 10 haziranda transferim oldu.
Gerekirse kargo da yapılır senin vesilenle tüm arkadaşlara söylemiş olayım :) corona tedavisinde de kullanılıyormuş enox-oksapar o yüzden resmen karaborsaya düşmüşYok doğudayım canım bulduj şükür sağol yine de, gebelik testine kadar kullan dediler bana yarın da kan vercem sonucuma göre çağırır yada devam ettirir heralde önlem amaçlı sanırım bunlar
Cnm belirti mi ilaçların etkisi mi bilmiyorum ama su gibi akıntı vardi, arada çok hafif renkli jel kati halde geri geliyordu. Arada kasik agrilari. Ama inan hiç aramadım belirti çünkü ben her adet öncesi tüm belirtileri yaşıyordum mide bulantısı, baş dönmesi gibi. O yüzden inanmiyodum belirtilere. Kendim uyduruyorum diye düşünüyorum.Canim senin varmiydi vucudunda belirti?
Canim senin varmiydi vucudunda belirti?
Canim yerlesme kanamasi da olabilir hemen kötüye yorma. Bana merkezimde yerlesme kanaman olabilir ama kan sulandirici igne ve hapta kullandigim icin eger kanama olursa haberimiz olsun demislerdi bence merkezinle bi görüşIyi geceler az önce ic camasirimda kahverengi lekeler gordüm ve adet günum de bugündu. Acaba bu neyin belirtisi adet mi olurum acaba
Ya hem belirti aramanin yanlis oldugunu biliyorum bu konuda internetten cok arastirma yaptim ilaclarin etkisini belirti sanarsiniz negatif cikablir veya hic belirti olmaz pozitif cikabilir diyolar ama iste insanın sabri gelmiyo işte biseylerin arkasina siginip olumlu olduguna inanmak istiyoCnm belirti mi ilaçların etkisi mi bilmiyorum ama su gibi akıntı vardi, arada çok hafif renkli jel kati halde geri geliyordu. Arada kasik agrilari. Ama inan hiç aramadım belirti çünkü ben her adet öncesi tüm belirtileri yaşıyordum mide bulantısı, baş dönmesi gibi. O yüzden inanmiyodum belirtilere. Kendim uyduruyorum diye düşünüyorum.
Strese girmemeye çalıştım yaptığım en önemli şey bu oldu.
Geceden beri takip ettim baska leke olmadi. Acaba yine arasam mi?Canim yerlesme kanamasi da olabilir hemen kötüye yorma. Bana merkezimde yerlesme kanaman olabilir ama kan sulandirici igne ve hapta kullandigim icin eger kanama olursa haberimiz olsun demislerdi bence merkezinle bi görüş
Benim ilkinde kasik agrim olmustu kucuk kucuk. Tutmamisti . O yüzden belirti aramiyorum aslinda. Ama lekelenme olmamusti. Insallah adet olmuyorumdur. Yerlesme kanamasidirYa hem belirti aramanin yanlis oldugunu biliyorum bu konuda internetten cok arastirma yaptim ilaclarin etkisini belirti sanarsiniz negatif cikablir veya hic belirti olmaz pozitif cikabilir diyolar ama iste insanın sabri gelmiyo işte biseylerin arkasina siginip olumlu olduguna inanmak istiyo
Benim elimde şuanlık 2 kutu var ama 3 ay kullanırsak bulamama sıkıntısı olabilir istanbuldaysa hangi eczane acaba?Gerekirse kargo da yapılır senin vesilenle tüm arkadaşlara söylemiş olayım :) corona tedavisinde de kullanılıyormuş enox-oksapar o yüzden resmen karaborsaya düşmüş
İnsallah yerleşme kanamasidir canim bu kez mutlu haber alirsin umarimBenim ilkinde kasik agrim olmustu kucuk kucuk. Tutmamisti . O yüzden belirti aramiyorum aslinda. Ama lekelenme olmamusti. Insallah adet olmuyorumdur. Yerlesme kanamasidir
Insallah canimİnsallah yerleşme kanamasidir canim bu kez mutlu haber alirsin umarim
Tekrardan gözün aydın canımKızlar değerlerim
15 haziran 333,7
17 haziran 876,5 doktorum haftaya bugüne randevu verdi kese için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?