Tek canım, çok şükür herkese nasip olsunTekrardan gözün aydın canımsenin tek miydi 2 miydi konulan embriyo?
Oh oh maşallah cnm. Kat kat katlansın.Kızlar değerlerim
15 haziran 333,7
17 haziran 876,5 doktorum haftaya bugüne randevu verdi kese için
Görünür dedi canım inşallah bakalım, senin bebik napıyoOh oh maşallah cnm. Kat kat katlansın.
Haftaya kese görünür mu acaba?? Heyecanlandım
Iyiyiz şimdilik.Görünür dedi canım inşallah bakalım, senin bebik napıyo
Kız daha vermedinmi ver de rahatla sonra bidaha verirsin artış içinIyiyiz şimdilik.Sabah yine idrar tersi yaptım. Koyulaşma var mı diye. Şükür daha koyu çıktı. Cuma gelse de kan versem rahatlasam.
Ay gideyim dimi. Bak yine cesaret verdin bana. Gidip vereyim. Testi de senden cesaret aldımKız daha vermedinmi ver de rahatla sonra bidaha verirsin artış için
Ahah ciddimisin ama bak mutlu mutlu bekliyosun şuan kan da ver de daha mutlu bekle çünkü idrarda çıkıyosa kanda zaten güzel çıkar sonuçAy gideyim dimi. Bak yine cesaret verdin bana. Gidip vereyim. Testi de senden cesaret aldım
evet 20 sinde seninde öyleydi değil mi? olmayacakmış gibi bir moral bozukluğu içerisine girmeye başladım ruh halim çöküşteInsallah canim. Sen test günün 20 sinde degil mi yanlis hatirlamiyorum?
Bi arkadaş daha sordu burda yazdığımı görünce, covid tedavisi görüyormuşBenim elimde şuanlık 2 kutu var ama 3 ay kullanırsak bulamama sıkıntısı olabilir istanbuldaysa hangi eczane acaba?
Harika haber hayırlı olsun canımKızlar cumayı bekleyemedim kan verdim. Sonucum 90.63 cıktı.
Harika haber hayırlı olsun canım
Çok güzel çıkmış cnm tebrikler.Kızlar cumayı bekleyemedim kan verdim. Sonucum 90.63 cıktı.
Ay maşallah canım hayırlısı olsun değerin kat kat artsın inşallahKızlar cumayı bekleyemedim kan verdim. Sonucum 90.63 cıktı.
Tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alınKızlar cumayı bekleyemedim kan verdim. Sonucum 90.63 cıktı.
Ben oldum canim.Muthis bel bacak agrisi yasadim.5.gun embriyosuyla 4.gunumdeyim bugun.Kızlaarr bugün benim transferimin 3.günü inanılmaz bi bel+bacak ağrım var öğlenden beri. Bunu yaşayanınız olmuş muydu?
Amin cnm. Oh ne güzel artmış değerin masallahAy maşallah canım hayırlısı olsun değerin kat kat artsın inşallahBenim de 2 gün önce 166ydı bugün tekrar verdim 425 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?