Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Merhaba Arkadaşlar. Ben de 23 Haziranda transfer olacağım nasipse... Rabbim isteyen herkese sağlıklısını hayırlısını versin İnşallah
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Senin dondurulmuş mu? Kaçıncı gününde transfer olmuş olacaksın

Kizlar ben 13 haziranda olmustum ya transferi simdi wc den ciktim peceteye cok hafif pembelik geldi rahimde hafif idrar cikartiken sistis gibi aci var hafif

Öncesinde Lucrin Depot tedavisi gördüğüm için tam olarak bilmiyorum. Ama ilaçların başlangıcına göre 18.gün olacak.
ben de once dogum kontrol sonra Luprin ile basladim galiba turkiyede cok uygulanmiyor bu yontem. Sen nerde yaptiriyrosun tedavini? 5. gun embriyo olacak degil mi?

ben de once dogum kontrol sonra Luprin ile basladim galiba turkiyede cok uygulanmiyor bu yontem. Sen nerde yaptiriyrosun tedavini? 5. gun embriyo olacak degil mi?
Kocaeli Umuttepe'de yaptırıyorum. 2 tane 4.gün embriyosu var. Biri İyi kalite diğeri orta kalite ama transferde ne olur bilmiyorum...

Kızlar bana yardımcı olabilir misiniz bugün çatlatma iğnesi vuruxam ama bi ovitrelle iki tane de diğer iğneden genelde herkes birinden birini vurmuş neden bu kadar fazla vermiş olabilir ?

Belirti olmayabilir... Benim aşılama sürecindeki pozitif gebeliğim de belirtisizdi ve kanamam vardı. Şimdi 13 yaşında bir kızım var
Ayy cok sevindimmm Allah evladini sana bagislasin bana da bi evlat bagislasin insallah.. cok cabaladik cok seylerr sarf ettik Allah bize de versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…