Teşekkür ederim cnm.Tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın
Keseyi görmek için doktor gün verdi mi canım sana ?Ay maşallah canım hayırlısı olsun değerin kat kat artsın inşallahBenim de 2 gün önce 166ydı bugün tekrar verdim 425 olmuş
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Senin dondurulmuş mu? Kaçıncı gününde transfer olmuş olacaksınMerhaba Arkadaşlar. Ben de 23 Haziranda transfer olacağım nasipse... Rabbim isteyen herkese sağlıklısını hayırlısını versin İnşallah
Merhaba Arkadaşlar. Ben de 23 Haziranda transfer olacağım nasipse... Rabbim isteyen herkese sağlıklısını hayırlısını versin İnşallah
Öncesinde Lucrin Depot tedavisi gördüğüm için tam olarak bilmiyorum. Ama ilaçların başlangıcına göre 18.gün olacak.İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Senin dondurulmuş mu? Kaçıncı gününde transfer olmuş olacaksın
Ayyy hadi İnşallah. Birlikte hayırlı sonuçlar alırızHosgeldin canim, ben de HAziran 23de transfer olucam insallah ugurlu gelir
Yazmayı unutmuşum. Dondurulmuş embriyo ve ilk denememiz.Öncesinde Lucrin Depot tedavisi gördüğüm için tam olarak bilmiyorum. Ama ilaçların başlangıcına göre 18.gün olacak.
ben de once dogum kontrol sonra Luprin ile basladim galiba turkiyede cok uygulanmiyor bu yontem. Sen nerde yaptiriyrosun tedavini? 5. gun embriyo olacak degil mi?Öncesinde Lucrin Depot tedavisi gördüğüm için tam olarak bilmiyorum. Ama ilaçların başlangıcına göre 18.gün olacak.
Gönlünü ferah tut. Tutunma belirtisi de olabilir..Kizlar ben 13 haziranda olmustum ya transferi simdi wc den ciktim peceteye cok hafif pembelik geldirahimde hafif idrar cikartiken sistis gibi aci var hafif
Kafam cok karisikGönlünü ferah tut. Tutunma belirtisi de olabilir..
Kocaeli Umuttepe'de yaptırıyorum. 2 tane 4.gün embriyosu var. Biri İyi kalite diğeri orta kalite ama transferde ne olur bilmiyorum...ben de once dogum kontrol sonra Luprin ile basladim galiba turkiyede cok uygulanmiyor bu yontem. Sen nerde yaptiriyrosun tedavini? 5. gun embriyo olacak degil mi?
Belirti olmayabilir... Benim aşılama sürecindeki pozitif gebeliğim de belirtisizdi ve kanamam vardı. Şimdi 13 yaşında bir kızım varKafam cok karisikhic bi belrtim de yok
Ayy cok sevindimmm Allah evladini sana bagislasin bana da bi evlat bagislasin insallah.. cok cabaladik cok seylerr sarf ettik Allah bize de versinBelirti olmayabilir... Benim aşılama sürecindeki pozitif gebeliğim de belirtisizdi ve kanamam vardı. Şimdi 13 yaşında bir kızım var
AminAyy cok sevindimmm Allah evladini sana bagislasin bana da bi evlat bagislasin insallah.. cok cabaladik cok seylerr sarf ettik Allah bize de versin
Yumurta sayısına göre değişiyor canım o. Benim 4 taneydi iğneKızlar bana yardımcı olabilir misiniz bugün çatlatma iğnesi vuruxam ama bi ovitrelle iki tane de diğer iğneden genelde herkes birinden birini vurmuş neden bu kadar fazla vermiş olabilir ?
Tamam o saman demek ki o yuzden 3 tane verdi kaç tane toplandı senden canım?Yumurta sayısına göre değişiyor canım o. Benim 4 taneydi iğne
18 tane vardı birde büyüyememiş ufaklar vadı.Tamam o saman demek ki o yuzden 3 tane verdi kaç tane toplandı senden canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?