Kocaeli Umuttepe'de yaptırıyorum. 2 tane 4.gün embriyosu var. Biri İyi kalite diğeri orta kalite ama transferde ne olur bilmiyorum...
Kızlar bana yardımcı olabilir misiniz bugün çatlatma iğnesi vuruxam ama bi ovitrelle iki tane de diğer iğneden genelde herkes birinden birini vurmuş neden bu kadar fazla vermiş olabilir ?
Merhaba, benim gibi dondurulmus embriyo transferi icin bekliyen kac kisi var?
(Listede yazdim ama olmak istemezseniz silerim...insallah guzel haberlerle dolar burasi)
- @ygmrk -Haziran 2-
- @Ylel- Haziran 2
- E edmur -Haziran 3- Tek embriyo
- @Pitircigim06 -Haziran 3- 6.gun embriyosu-
- @Nurov -Haziran 6
- @asude38 -Haziran 6
- @Mest000 -Haziran 8 cift embriyo transfer
Aslimuu93 -Haziran 8 - @ayse vera - Haziran 10
39 Yaşındayım. Daha önce tüp bebek hariç her türlü tedaviyi gördüm. Bu ilk tüp bebek denemem olacak. Bir sürü problemim var. Doktorum %30 şans verdi. Nasip artık. 40 yaş öncesi elimizden geleni yapalım dedik....Benim de iki transfer edilecek bana da iyi kalite dendi, insallah cok guzel haberler aliriz. MAsallah senin bi kiz varmis, benim ilk donmus transferim, daha once 2 taze transferden negatifim var. Yasin kac guzelim? Ben 37 yasindayim, haliyle tedirginim.
39 Yaşındayım. Daha önce tüp bebek hariç her türlü tedaviyi gördüm. Bu ilk tüp bebek denemem olacak. Bir sürü problemim var. Doktorum %30 şans verdi. Nasip artık. 40 yaş öncesi elimizden geleni yapalım dedik....
Off neden oluyor acaba. Ben biraz da proluton’dan mı acaba diyorum? Sen proluton kullanıyor musun?Ben oldum canim.Muthis bel bacak agrisi yasadim.5.gun embriyosuyla 4.gunumdeyim bugun.
Asıl tahlil günüm cuma canım o zaman soracağımKeseyi görmek için doktor gün verdi mi canım sana ?
Prolutex kullaniyorum ben.Wala canim o kadar cok hormon aliyoruz ki bu agrilar,sancilar,ilac kaynakli bulantilar bana cok normal gelio artikOff neden oluyor acaba. Ben biraz da proluton’dan mı acaba diyorum? Sen proluton kullanıyor musun?
rabbim sizinde pozitif sonuç almanızı nasip etsinKızlar merhaba, ben de aranıza katıldım. Olumlu sonuç alan arkadaşlar adına gerçekten çok mutluyum, negatif olanlar içinse birdahaki seferin pozitif sonuçlanmasını diliyorum. Dün transferim gerçekleşti ve 27si test günüm. Günler sahiden geçmeyecekmiş gibi geliyor. Burada sizlerle paylaşarak geçirmeyi umuyorum.
Merhaba seninle durumlarımız çok benzer benim de 12 yaşında bir Kızım var şükür aşılama ile oldu39 Yaşındayım. Daha önce tüp bebek hariç her türlü tedaviyi gördüm. Bu ilk tüp bebek denemem olacak. Bir sürü problemim var. Doktorum %30 şans verdi. Nasip artık. 40 yaş öncesi elimizden geleni yapalım dedik....
Hoşbulduk, çok teşekkür ederimrabbim sizinde pozitif sonuç almanızı nasip etsinaramıza hosgeldiniz
HoşgeldinHoşbulduk, çok teşekkür ederimamin inşallah güzel haberleri paylaşırız buradan
Hoş geldin hayırlı olsun transferin inşallah olumlu sonuç alırsınKızlar merhaba, ben de aranıza katıldım. Olumlu sonuç alan arkadaşlar adına gerçekten çok mutluyum, negatif olanlar içinse birdahaki seferin pozitif sonuçlanmasını diliyorum. Dün transferim gerçekleşti ve 27si test günüm. Günler sahiden geçmeyecekmiş gibi geliyor. Burada sizlerle paylaşarak geçirmeyi umuyorum.
Hayırlı olsun Allah gönlüne göre versinMerhaba benimde bugün transferin 3.gunu . Dondurulmuş 5.gun embriyo transfer edildi bir tane negatif tüp bebek deneyimim var bu ikinci inşallah pozitif olur. benim ve tüm bebis bekleyenlerin rabbim tez zamanda bebislerine kavuşturur inşallah. 24 ünde tahlil yapicam
MerhabaMerhaba seninle durumlarımız çok benzer benim de 12 yaşında bir Kızım var şükür aşılama ile olduşimdi de kızım kardeş fikrinden vazgeçmediği için tekrar denemeye karar verdik yaş 41 olunca direk tüp bebek dendi ilk denememiz kimyasal gebelik oldu Cuma’ya tekrar randevu aldık dondurulmuş embriyo ile yeniden şansımızı deneyeceğiz hayırlısı olsun siz de durum nedir?tedaviniz hangi aşamada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?