Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kocaeli Umuttepe'de yaptırıyorum. 2 tane 4.gün embriyosu var. Biri İyi kalite diğeri orta kalite ama transferde ne olur bilmiyorum...

Benim de iki transfer edilecek bana da iyi kalite dendi, insallah cok guzel haberler aliriz . MAsallah senin bi kiz varmis, benim ilk donmus transferim, daha once 2 taze transferden negatifim var. Yasin kac guzelim? Ben 37 yasindayim, haliyle tedirginim.

Kızlar bana yardımcı olabilir misiniz bugün çatlatma iğnesi vuruxam ama bi ovitrelle iki tane de diğer iğneden genelde herkes birinden birini vurmuş neden bu kadar fazla vermiş olabilir ?

bana da birinde iki igne verilmisti, ignelerin dozu 5,000ui di, benim 10,000ui olmasi gerekiyormus. Eczaci bu igenyi ureten sirket digerinden farkli ve 5,000ui olarak uretiyor, sizin receteniz 10,000ui icin o yuzden 2 paket veriyoruz demisti

Cok cok masallah Listeden 13 kisiden 9 u guzel haber almis, cok sevindim... Darisi basimiza

39 Yaşındayım. Daha önce tüp bebek hariç her türlü tedaviyi gördüm. Bu ilk tüp bebek denemem olacak. Bir sürü problemim var. Doktorum %30 şans verdi. Nasip artık. 40 yaş öncesi elimizden geleni yapalım dedik....

Olur insallah canim, bence devam edin tedaviye gucunuz yettigince...daha once hamile kaldigin icin belki sansi daha da yuksektir...

Kızlar merhaba, ben de aranıza katıldım. Olumlu sonuç alan arkadaşlar adına gerçekten çok mutluyum, negatif olanlar içinse birdahaki seferin pozitif sonuçlanmasını diliyorum. Dün transferim gerçekleşti ve 27si test günüm. Günler sahiden geçmeyecekmiş gibi geliyor. Burada sizlerle paylaşarak geçirmeyi umuyorum.

rabbim sizinde pozitif sonuç almanızı nasip etsin aramıza hosgeldiniz

Merhaba seninle durumlarımız çok benzer benim de 12 yaşında bir Kızım var şükür aşılama ile olduşimdi de kızım kardeş fikrinden vazgeçmediği için tekrar denemeye karar verdik yaş 41 olunca direk tüp bebek dendi ilk denememiz kimyasal gebelik oldu Cuma’ya tekrar randevu aldık dondurulmuş embriyo ile yeniden şansımızı deneyeceğiz hayırlısı olsun siz de durum nedir?tedaviniz hangi aşamada?

Kızlar çoğunuzun 5. Gün embriyosu herhalde erken çıkıyor testlerinizde. 3. Gün embriyosu olan var mı, en erken ne zaman belli olur acaba

Merhaba benimde bugün transferin 3.gunu . Dondurulmuş 5.gun embriyo transfer edildi bir tane negatif tüp bebek deneyimim var bu ikinci inşallah pozitif olur. benim ve tüm bebis bekleyenlerin rabbim tez zamanda bebislerine kavuşturur inşallah. 24 ünde tahlil yapicam

Hoş geldin hayırlı olsun transferin inşallah olumlu sonuç alırsın

Hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin

Kızlar bugün transfer olundu bana. Tek embriyo tuttu ama yüksek kalite. Doktor bi sonraki ay yspalım istersen dedi ben bu ay olsun istedim. Sizce doğru bir karar mı verdim? Benim içimden bu ay olmak geldi nedense. Endometriyum, ultrason falan iyi çok şükür. Doktor bir tek hormonal değişiklerin ola bilir belki dedi kararı bana bıraktı. Şimdi embriyoşum karnımda.

Merhaba Hakkımızda hayırlısı olsun Biz son aşamaya geldik sayılır. Salı günü transfer gerçekleşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…