Benim yarin canim. Benim de kalbim küt küt carpiyor valla. Allahim bize de nasip etsin inşallahevet 20 sinde seninde öyleydi değil mi? olmayacakmış gibi bir moral bozukluğu içerisine girmeye başladım ruh halim çöküşte
Oluyor cnmKızlaarr bugün benim transferimin 3.günü inanılmaz bi bel+bacak ağrım var öğlenden beri. Bunu yaşayanınız olmuş muydu?
idrar testi yapsaydınız biraz daha rahat olursunuz.Benim yarin canim. Benim de kalbim küt küt carpiyor valla. Allahim bize de nasip etsin inşallah
Korkumdan yapamiyorum.Oluyor cnm
idrar testi yapsaydınız biraz daha rahat olursunuz.
Hoşbulduk, hadi inşallah haftaya aynı anda sevinirizHoşgeldintest günümüz aynı seninle ama benim transferin 2. Günü güzel haberleri beraber alırız inş
Anlıyorum cnm çok zor.İnşallah güzel haberler alırız hepimiz.Korkumdan yapamiyorum.
Selam canım .. hayırlı olsun hemşerim. .. sizde sıkıntı neydi ?Merhaba canlar ben de katılıyorum inşallah sivas da medicana da tup bebek deniyorum acibademin laboratuvarını kullaniyorlar bu üçüncü denemem ilk ikisi negatifti
Inşallah bu sefer Rabbim ol der hayırlısı ile 22 haziran tahmini transfer günüm
Elbette var. çoğu insan tek embriyo ile hamile kalıyor. İhtiyacımız olan tek bir embriyo zaten :)Kızlar bişey demediniz yaa çok heyecanlıyım
Tek embriyoyla hamile kalan var mı? Şans var mı
İnşAllah canım yaa inşAllahElbette var. çoğu insan tek embriyo ile hamile kalıyor. İhtiyacımız olan tek bir embriyo zaten :)
merhaba, benim adetim ayın 7 sinde sabah oldu aktif kanamam akşam saat 10 gibi oldu. o günü saymadılar. ayın 8i ilk gün saydılar. hatta adetimin ikinci günü doktorum yoktu ben kendi doktorumu istedim. transferde çok farketmiyor muayene üçüncü günde olur deyip randevumu adetimin üçüncü gününe verdiler. transferde çok önemli değilmiş illa ikinci günü olması.Kızlar merhaba herkese. Tanışıyoruz bazılarınızla. Kızlar bişey sorucam. Bu adetimle donuk embriyo transferim olacak. Dün adetim başladığı için bu sabah merkezi aradım. Başlama saatinden emin olamıyorum. İşyerimin dışında görevdeyim. 3-7 arasında başlamış olabilir. 3 gibi kahverengi bir akıntı görmüştüm, ben kahverengi akıntıyı adet başladı olarak biliyorum. Yedide eve gittiğimde kanama başlamıştı dediğim için beşten sonra başlayınca o günü saymıyoruz, bugün ilk gününüz diye kaydettim dedi. Çok şaşırdım. Hiç böyle bişey duydunuz mu? Bir gün çok farkeder mi?
Merhaba canım sende hoşgeldinKızlar merhaba herkese. Tanışıyoruz bazılarınızla. Kızlar bişey sorucam. Bu adetimle donuk embriyo transferim olacak. Dün adetim başladığı için bu sabah merkezi aradım. Başlama saatinden emin olamıyorum. İşyerimin dışında görevdeyim. 3-7 arasında başlamış olabilir. 3 gibi kahverengi bir akıntı görmüştüm, ben kahverengi akıntıyı adet başladı olarak biliyorum. Yedide eve gittiğimde kanama başlamıştı dediğim için beşten sonra başlayınca o günü saymıyoruz, bugün ilk gününüz diye kaydettim dedi. Çok şaşırdım. Hiç böyle bişey duydunuz mu? Bir gün çok farkeder mi?
Selam canım biz de biraz ortaya karışık hem sperm hareketlilik ileri hizi çok düşüktü hem de ben de süt hormonu çok yüksekti sonradan da polikistik over,polip, miyom derkenSelam canım .. hayırlı olsun hemşerim. .. sizde sıkıntı neydi ?
Herhaba canım benim ikinci denemem de bi arkadaşin yanlız 3 yumurtası vardı ve 1 ini transfer yapabildiler çok üzülmüştü ama tutmuştu gönlünü ferah tut inşallahKızlar bişey demediniz yaa çok heyecanlıyım
Tek embriyoyla hamile kalan var mı? Şans var mı
Gonal f mi cetrotidemi ? Bende morarma ve şişlik yapıyodu .. bazende kanama oluyodu .. ama merak etme bişey olmaz doktoruna sor mutlakaSizlere birşey soracağım bu denememde kurdeşen oldum cetrotide ignesi yüzündenhiç öyle alerjik bi durum yasayaniniz oldu mu
4. Cetrotide sonrası oldu canım vurduğum yer ari sokmuş gibi kapardı sonra tüm vücudum yanık gibi bi değişikti yaa 3 gün üst üste acillik oldum doktorum avil diye bi iğne var alerji için onu vurdurdu ama yetmedi kortizon yapılıyormuş normalde o da cildiye doktoru emeğine yazık olur dedi bi ilaç verdi ama tam atlatamadım öyle Rabbim kimsenin başına vermesinGonal f mi cetrotidemi ? Bende morarma ve şişlik yapıyodu .. bazende kanama oluyodu .. ama merak etme bişey olmaz doktoruna sor mutlaka
İnşAllah Canım yaa çok tşk ederimmHerhaba canım benim ikinci denemem de bi arkadaşin yanlız 3 yumurtası vardı ve 1 ini transfer yapabildiler çok üzülmüştü ama tutmuştu gönlünü ferah tut inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?