aaaa e kendi yüp bebek doktoruna ulaşsana kuzum çok öenmli alerjik reaksion göstermissin allah korusun tehlikeli4. Cetrotide sonrası oldu canım vurduğum yer ari sokmuş gibi kapardı sonra tüm vücudum yanık gibi bi değişikti yaa 3 gün üst üste acillik oldum doktorum avil diye bi iğne var alerji için onu vurdurdu ama yetmedi kortizon yapılıyormuş normalde o da cildiye doktoru emeğine yazık olur dedi bi ilaç verdi ama tam atlatamadım öyle Rabbim kimsenin başına vermesin
Ya 2 haftadır kullanıyorum ilk defa böyle oldu hemşire iğneyi yanlış mı yaptı diye bile düşünüyorumProlutex kullaniyorum ben.Wala canim o kadar cok hormon aliyoruz ki bu agrilar,sancilar,ilac kaynakli bulantilar bana cok normal gelio artik
Hoşgeldiin :) benim de test günüm 25’i. Heyecan dorukta. Hangi şehirdesin nerde oldun tedaviyiKızlar merhaba, ben de aranıza katıldım. Olumlu sonuç alan arkadaşlar adına gerçekten çok mutluyum, negatif olanlar içinse birdahaki seferin pozitif sonuçlanmasını diliyorum. Dün transferim gerçekleşti ve 27si test günüm. Günler sahiden geçmeyecekmiş gibi geliyor. Burada sizlerle paylaşarak geçirmeyi umuyorum.
Aynen canım çok teşekkür ederim kendi tup bebek doktorum avil ignesi vurun dedi ama çok önemsemedi zaten o iğne de benim gibi alerjik reaksiyonlarda en hafif ilacmis açıkçası eşim de cildiye doktoruna görünelim dedi yoksa daha kötüydümaaaa e kendi yüp bebek doktoruna ulaşsana kuzum çok öenmli alerjik reaksion göstermissin allah korusun tehlikeli
Sen nerde yaptırıyorsun canımaaaa e kendi yüp bebek doktoruna ulaşsana kuzum çok öenmli alerjik reaksion göstermissin allah korusun tehlikeli
merhaba, benim adetim ayın 7 sinde sabah oldu aktif kanamam akşam saat 10 gibi oldu. o günü saymadılar. ayın 8i ilk gün saydılar. hatta adetimin ikinci günü doktorum yoktu ben kendi doktorumu istedim. transferde çok farketmiyor muayene üçüncü günde olur deyip randevumu adetimin üçüncü gününe verdiler. transferde çok önemli değilmiş illa ikinci günü olması.
Anladım kızlar çok teşekkür ediyorum. Randevumu adetin 7. Günü verdiler. Değişik geldi bana ama doktorum böyle çalışıyormuş. 7 gün ilaç kullanıp transfer olacakmışım. Umarım yeterli olur.Merhaba canım sende hoşgeldinkan değerlerine baktıkları için gün önemli, ben böyle tam başlamadığında 3. Gün gidiyorum garanti olsun diye
amiin canım inşallah. yarın seninde güzel haberini alırız umarımBenim yarin canim. Benim de kalbim küt küt carpiyor valla. Allahim bize de nasip etsin inşallah
Canım ben almanyadayım ama istanbul bahçeci umutta yaptırdık ilk denememiz erkek infertilesiAynen canım çok teşekkür ederim kendi tup bebek doktorum avil ignesi vurun dedi ama çok önemsemedi zaten o iğne de benim gibi alerjik reaksiyonlarda en hafif ilacmis açıkçası eşim de cildiye doktoruna görünelim dedi yoksa daha kötüydüm
Tup bebek süreci çok zor bi süreç aslında başımıza ne geleceği belli değil onu anladım ben bu denememde
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar
Benim 10 haziranda 2. Transferim yapıldı. Çift embriyo transfer edildi. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptim. Sonuç böyle cıktı. Gözlerime inanamadım
Anladım kızlar çok teşekkür ediyorum. Randevumu adetin 7. Günü verdiler. Değişik geldi bana ama doktorum böyle çalışıyormuş. 7 gün ilaç kullanıp transfer olacakmışım. Umarım yeterli olur.
Hayırlı olsun.Gayet net görünüyor.Kanda da görmek nasip olsun inşallahMerhaba arkadaşlar
Benim 10 haziranda 2. Transferim yapıldı. Çift embriyo transfer edildi. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptim. Sonuç böyle cıktı. Gözlerime inanamadım
ayyy hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar
Tebrik ederim cnmMerhaba arkadaşlar
Insallahhhhayyy hayırlı olsundarısı bizlerin inşallahh
Bana da aynısı oldu. 3. veya 4. Günler transfer hazırlığına başlanıyormuş. Benim de ilk gün akşam geldiği için saymadılar. 4. Günü başladı. Doktor zaten endometriumun kalınlığına bakıyor. Adet bitiminde 4 civarı olması gerekiyormuş. Sonrasında gitgide kalınlaşması bekleniyor. Onun takibini yapıyorum zaten.Kızlar merhaba herkese. Tanışıyoruz bazılarınızla. Kızlar bişey sorucam. Bu adetimle donuk embriyo transferim olacak. Dün adetim başladığı için bu sabah merkezi aradım. Başlama saatinden emin olamıyorum. İşyerimin dışında görevdeyim. 3-7 arasında başlamış olabilir. 3 gibi kahverengi bir akıntı görmüştüm, ben kahverengi akıntıyı adet başladı olarak biliyorum. Yedide eve gittiğimde kanama başlamıştı dediğim için beşten sonra başlayınca o günü saymıyoruz, bugün ilk gününüz diye kaydettim dedi. Çok şaşırdım. Hiç böyle bişey duydunuz mu? Bir gün çok farkeder mi?
Hangi ilaçları kullanıyorsun? Belki dozunu yüksek tutarlar. Her doktor farklı uygulama yapıyor. Allah yardımcın olsunAnladım kızlar çok teşekkür ediyorum. Randevumu adetin 7. Günü verdiler. Değişik geldi bana ama doktorum böyle çalışıyormuş. 7 gün ilaç kullanıp transfer olacakmışım. Umarım yeterli olur.
Merhaba inşallah tutar canım. Banada dondurulmuş koyulacak. Daha yeni adet oldum. 3. Gün embriyosu benimki. Senin adetin kaçıncı gününe denk geliyorArkadaşlar herkese merhaba,
Bende bu ay dondurulmuş embriyo transferi yaptıracağım. Transfer tarihim 26 haziran ilk denemem umarım isteyen herkese anne olmak nasip olur
Kuzum tabi ki standart tedavi uygulanmıyor bahçecide. Doktorlar kişiye özel tedavi planlıyor vardır elbet bildikleri diye düşünüyorum ben 16 gun estrofem kullandım ondan sonra başka ilaçlar verdi transfere kadarda onları kullanacağım yani transfer hazırlığı sürem 23 gün sürmüş olacakUykusuz Koala kuzum seninkide cem hoca ikinize farklı şeymi uyguluyo herkezde 3 hafta transfer süresi . Sabri hoca şimdiden 2 hafta orada kontrol ol ben son hafta burada olmanı istiyorum dedi benimde kafam karıştı ? Remen blueaqua ya bir hafta sonra direk transfer demişler
Anladım canım .. o ilaçlarıda özelden yazarmısın merak ettim yine reçetesiz olan ilaçlarmı buradanKuzum tabi ki standart tedavi uygulanmıyor bahçecide. Doktorlar kişiye özel tedavi planlıyor vardır elbet bildikleri diye düşünüyorum ben 16 gun estrofem kullandım ondan sonra başka ilaçlar verdi transfere kadarda onları kullanacağım yani transfer hazırlığı sürem 23 gün sürmüş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?