Haziranda embriyo transfer yapacaklar

aaaa e kendi yüp bebek doktoruna ulaşsana kuzum çok öenmli alerjik reaksion göstermissin allah korusun tehlikeli

Hoşgeldiin :) benim de test günüm 25’i. Heyecan dorukta. Hangi şehirdesin nerde oldun tedaviyi

aaaa e kendi yüp bebek doktoruna ulaşsana kuzum çok öenmli alerjik reaksion göstermissin allah korusun tehlikeli
Aynen canım çok teşekkür ederim kendi tup bebek doktorum avil ignesi vurun dedi ama çok önemsemedi zaten o iğne de benim gibi alerjik reaksiyonlarda en hafif ilacmis açıkçası eşim de cildiye doktoruna görünelim dedi yoksa daha kötüydüm
Tup bebek süreci çok zor bi süreç aslında başımıza ne geleceği belli değil onu anladım ben bu denememde

Merhaba canım sende hoşgeldin kan değerlerine baktıkları için gün önemli, ben böyle tam başlamadığında 3. Gün gidiyorum garanti olsun diye
Anladım kızlar çok teşekkür ediyorum. Randevumu adetin 7. Günü verdiler. Değişik geldi bana ama doktorum böyle çalışıyormuş. 7 gün ilaç kullanıp transfer olacakmışım. Umarım yeterli olur.

Canım ben almanyadayım ama istanbul bahçeci umutta yaptırdık ilk denememiz erkek infertilesi

Uykusuz Koala kuzum seninkide cem hoca ikinize farklı şeymi uyguluyo herkezde 3 hafta transfer süresi . Sabri hoca şimdiden 2 hafta orada kontrol ol ben son hafta burada olmanı istiyorum dedi benimde kafam karıştı ? Remen blueaqua ya bir hafta sonra direk transfer demişler

Merhaba arkadaşlar
Benim 10 haziranda 2. Transferim yapıldı. Çift embriyo transfer edildi. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptim. Sonuç böyle cıktı. Gözlerime inanamadım
Tebrik ederim cnm anne ben burdayım diyor

Bana da aynısı oldu. 3. veya 4. Günler transfer hazırlığına başlanıyormuş. Benim de ilk gün akşam geldiği için saymadılar. 4. Günü başladı. Doktor zaten endometriumun kalınlığına bakıyor. Adet bitiminde 4 civarı olması gerekiyormuş. Sonrasında gitgide kalınlaşması bekleniyor. Onun takibini yapıyorum zaten.

Hangi ilaçları kullanıyorsun? Belki dozunu yüksek tutarlar. Her doktor farklı uygulama yapıyor. Allah yardımcın olsun

Arkadaşlar herkese merhaba,
Bende bu ay dondurulmuş embriyo transferi yaptıracağım. Transfer tarihim 26 haziran ilk denemem umarım isteyen herkese anne olmak nasip olur
Merhaba inşallah tutar canım. Banada dondurulmuş koyulacak. Daha yeni adet oldum. 3. Gün embriyosu benimki. Senin adetin kaçıncı gününe denk geliyor

Kuzum tabi ki standart tedavi uygulanmıyor bahçecide. Doktorlar kişiye özel tedavi planlıyor vardır elbet bildikleri diye düşünüyorum ben 16 gun estrofem kullandım ondan sonra başka ilaçlar verdi transfere kadarda onları kullanacağım yani transfer hazırlığı sürem 23 gün sürmüş olacak

Anladım canım .. o ilaçlarıda özelden yazarmısın merak ettim yine reçetesiz olan ilaçlarmı buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…