Haziranda hamile kalanlar burayaaaa:))))))))

bende 4 haftalık hamileyim kader arkadaşlarımı buldum bende zayıfladım iice..bulantılarım çok fazla napcam bilemiyorum....inş en kısa zamanda geçer yemek yiyiyorum ama yağlı yemeklerden ve tavuktan öğğğ geliyo artık

bende korkuyordum bebek beslenmiyor diye çünkü hiçbişey yiyemiyorum halsizim bulantı kusma inanılmaz ağır bir dönem geçiriyorum bu benim ilk hamileliğim benim sat 21 mayıs 9 +3 günlük hamileyim bulantılar geçsin diye dua ediyorum.....insanlar nasıl cesaret edip 3 4 çocuk doğuruyor merak ediyorum allah bize şifa verir inş...

benimde son adet tarihim 30 mayıstı ve şu an hamileyim geçen yılki hamileleliği bazı sağlık sorunlarım nedeniyl sonlandırmıştım ama şimdi yeniden hamileyim çok mutluyum.kısmetse 6-8 martta doğucak

slm beni,imde adet tarihimm 29 mayıstı ama çok şükürr olmadım 2 seneden sonra bebişim geldi şükürler olsunn hayırlsıyla sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza inşalahh

Bünyeye göre herkesin hamileliği farklılık gösteriyor.7. haftasında aşerenler de var bizim gibi sürekli bulantı ve kusma halinde olanlarda var.
Dr.mun bana verdiği bulantı hapı dramamine bugün ilk defa dışarı çıkarken yarım tablet kullandım ve son derece de etkisini gördüm.
Genel anlamda da 2 gündür bulantılarımda azalma var ve umarım böyle devam eder.

Kızlar size de soruyorum. Çünkü yeni hamilesiniz ve idrar testini mutlaka yapmışsınızdır. Bugün akşam 5'te idrar testi yaptım. Tek çizgi yani negatif çıktı. Ama teste şimdi baktığımda ikinci çizgi silik bir şekilde belirgin. Böyle bir şeyle karşılaştınız mı? Geçen hafta perşembe çatlatma iğnesi oldum. Cuma ya da cumartesi yumurtam çatladı. Yani en fazla 1 haftalık gebelik olabilir. Sizce bunun idrar testinde çıkması mümkün mü? Ya da yarın kan testi yaptırsam 1 haftalık gebelik çıkar mı? Böyle bir durum yaşıyan var mı? Şimdiden teşekkürler.

sat 5 hazirandı.ben 2 temmuzda test yaptım.ilk sefer tek gibiydi,5dk sonra uçuk pembe rengini gördüm 2.çizgide.ertesi gün yine denedim,yine açık pembeydi.ayın 4ünde kan testi yaptırdım.1206 çıktı.şuan dr a göre 8 haftalık hamileyim.yarın dr.a gideceğim ve bebğin kalp atışlarını duyacağım inş.yani hamile olma ihtimalin yüksek.kan testi yaptır bence.

bende çatlatma iğnesi ve aşılama yaptırdım.2 hafta sonra kanda ve idrarda gebelik çıktı.adet tarihini yazmamışsın.ben adetimle aynı gün yaptırdım.bide kan testi yaptır.gebelik testleri bekleyince silik olsada ikinci çizgi çıkabiliyormuş.en güvenlisi kan testi.hayırlı sonuçlarını bekliyorum.

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar...Son adet tarihim 3 Temmuz..Artık bekleyeceğim..yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:

Çatlama iğnemi 15 Temmuzda oldum canım..Yani ayın 30'unda mı yaptırayım?

arkadaşlar merhaba,
benimde son adet tarihim 23 mayıs, bende ilk hamileliğini yaşayanlardanım, rabbim inşallah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Merhabalar, Hamile kaldığına sevinemeyen nadir insanlardanım sanırım.. son adetimin ilk günü 16 hazirandı.Bir bebek inanılmaz istediğim birşeydi. 32 yaşındayım ve kolay hamile kalabilen bir değilim, bu benim ilk gebeliğim. 6 haftalık gebeyim ve içim acıyarak bu bebeği aldırmak zorunda kalacağım, çünkü henüz evli değilim. Ve arkadaşımında duyduğunda ilk cümlesi haftasonu aldıralım oldu. Öğreneli 3 gün oldu ve 3 gündür düşünüp duruyorum.. resti çekip ben bakarım bu çocuğa desem aileme nasıl açıklama yapacağım, artı zaten kendi başıma büyeteyim desem ilerleyen dönemlerde çalışamayacağım için nasıl geçineceğim.. pofff.. O kadar karışığım ki..yolda yürürken bile bebekli birini görsem imrenerek bakıyorum ve kendi bebeğim geliyor aklıma..bu dönemde yaşadıklarım ise, bulantılarım başladı sürekli uyuma isteğim oluyor hatta günün büyük bir bölümünü uyuyarak geçirebilirim.. Hatta bugün canım inanılmaz bir şekilde lahmacun istedi:)) Yaşadığım çelişki gerçekten çok yorucu.. Umarım herkes hayırlı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alır.. sevgiler..

canımm ya çokk üzüldüm inan o masum yavruya.
keşke daha iyi bir şekilde korunsaydın,şimdi bu vicdan azabını çekmezdin.
evlenmeyi düşünmüyormusunuz?
aldırma demeye hakkım yok ama demedende edemicem kıyma yavruna
sen anne olucaksın her zorluğa göğüs gerersin.
vebal vermek çokk zordur,girme masumun kanına

İlgin için teşekkür ederim Skecim, fakat en azından şu an için evlenme gibi bir durumumuz yok.. Benim hormon bozukluğum olduğu için hamile kalmam, gerçekten çetrefilli bir olaydı.. Mümkün olduğunca dikkat ediyorduk elbette ama işte kısmet.. İnan bana bende aldırmamayı çok istiyorum düşünsene o şu an benim içimde, minicik burnu gözü gelişmeye başladı belkide ne bileyim.. bunları düşünmek benim için işleri daha da çıkmaza sokuyor.. Belki bir daha çocuğum olmaz bile bu bile bir risk.. Her zorluğa elbette göğüs gererim ama ilerde karnım daha da belirgin olunca işyerimdeki insanlara ne derim.. muhtemelen bu durum ortaya çıkımadan istifa etmem gerekecek, dolayısıyla işsiz güçsüz ve tek başıma nasıl geçineceğim. Kenarda köşede bir birikimim olsaymış keşke diyorum şimdi ama o da yok.. Dua ediyorum durmadan iştee ' allahım bana bir işaret göster ne yapmam gerektiğini anlayayım diye' Ne kadar, ekonomik olarak bağımsız, eğitimli, kendi ayakları üzerinde durabilen bir bayan da olsan, gelen kazancın kesilirse çaresiz kalır sanırım insan..

Çok üzüldüm......Keşke bebeğin babasıyla konuşsanız,ona durumu anlatsanız...Belki işler düşündüğünüz kadar zor olmaz..Elinizede olan her şeyi denedikten en sonra, artık yapılacak bir şey kalmadıktan sonra bunu düşünseniz? Hayatınızı geçirebileceğiniz bir insan değilse bile yıldırım nikahı kıyıp 5 ay sonra ayrılmayı teklif etseniz?Ona bu nikahı yapmak ve sonra isterse ayrılabileceği konusunda baskı yapsanız?Ne bileyim, bir can bu. Elinizdeki her şeyi sizi küçük düşürcek olsa da deneseniz. Hem bu şekilde bebeğinizin babası olur ve toplum tarafından yadırganmazsınız.Evlendi boşandı olursunuz..Allah senin ve bebeğinin yardımcsı olsun canım, Allah sana doğru yolu göstersin canım, Allah sana bu zorluklarla başaçıkabilecek güç ve inanç versin .....

Allah neden nikahsız birliklere haram diyor işte bu ve benzeri nedenlerle.en çok yıpranan ve mağdur olan kadınlar oluyor.
gerçektende zor bir durum.

bugün dr.a gittim.7+3 teydim.ama en son gidişimde dr sat a göre 4 gün önce söylemişti,yani ona göre şuan 8haftalıktı.ama bugün ultrasonda 7+3 dedi.kalp atışı normal ve sağlıklı dedi.ilk bebeğimi 9 haftalık içimde kaybetmiştim.o yüzden biraz riskli bakıyordu dr.ama herşey normal dedi,çok mutluyum.1ay sonra gidicem inş.2li test yapacak dr.yalnız bişey sormak istiyorum tecrübeli olanlarınıza:dr bi dahaki gelişte detaylı ultrasona gireceksin dedi.benim bildiğim 18-20haftalıkken giriliyor.aranızda bilgisi olan varsa yazsın lütfen.sizce neden erken giricem detaylı ultrasona?

Sevgili albeyaz Teşekkür ederim, bende bu aldırma sürecini son ana kadar uzatmayı düşünüyorum, ne bilim hani belki birşey olur belki mümkün olur bir mucize olur falan filan.. Bebeğin babası bu konuda oldukça net konuşuyor zaten mesajımda da yazmıştım ilk cümlesi haftasonu aldıralım oldu Aslında en çok korktuğum şey şu bahsettiğim gibi hormon bozukluğum var ilk adet olduğum dönemlerden beri.. yani şimdiye kadar hiç gebe kalmadım ve bu haberi öğrendiğimde inanılmaz bir şaşkınlık mutluluk ve üzüntü ( neden böyle bir zamanda diye) duydum. ve bir daha bir çocuğum olur mu bilmiyorum. gerçekten güçlü bir karakterim vardır aslında dışardan da böyle görünürüm ama bu olay insanı o kadar güçsüz hissettiriyor kii... ilk duyduğum da hüngür hüngür ağlamaya başladım. Arkadaşımla konuşurken ona bu bebeği ne kadar istediğimden bahsettim fakat gerçekten çok duyarsız.. Kendisinden nefret bile ediyor olabilirim şu an bu duygusuzluğu için.. bu cuma aldırmaya gidicez.. ama sanırım bir iki haftam daha var aldırabilmek için.. belki uzatıcam bu süreyi.. zaten internetten de izledim kürtaj görüntüleri rezalet.. Hepimiz için hayırlısı olur umarım.. Bu arada Mesajlarına biraz baktım sanırım sende beklemedesin.. İnşallah Allah gönlüne göre verir. Baksana yıllar sonra hiç olmam derken bir süpriz ve hamileyim.. bir yazında karın ağrın falan olduğundan bahsetmişsin. biraz kendimden örnek vereyim haziran ayının 16 sında son adetimi oldum ve temmuzun o dönemlerinde tekrar olmam gerekiyordu.. her zamanki gibi karnım şişti gögüslerim biraz büyüdü ( adet olmadan önce hep böyle olurdum) bende bu durumu yadırgamadım çünkü zaten adet olmadan önce yaşadığım klasik durumlar diye sonra adet olmadım tabi fakat yine yadırgamadım çünkü benim adetlerim hiçbir zaman düzenli olmadı zaten.. yani bazen o ay hiç olmuyor, olsada tarihleri karmakarışık vs. nerden estiyse bir test almaya karar verdim gecikmenin 8. günü ve bir baktım hamileyim. dolayısıyla yaşadığın o karın ağrısı falan inşallah senin bebişle alakalı güzel belirtilerdir. benim ilk belirtilerim adet olacakmışım gibiydi.. bu arada psikolojik olarak da inanılmaz gergindim. İnşallah buradan güzel haberlerini duyarız. Kendine çok iyi bak ve umudunu hiç kaybetme lütfen.. En güzel Günler seninle olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…