Psikolojik bence bana bunalımlar basıyo adet olucağım zaman canım...Kafamıza takınca saçma sapan kandırıyo vicut ama İnşallah hepimiz hamileyizdir kızlar Allah nasip kısmet etsin tez zaman da İnşallah kurban olduğum mevlam...
Okadar erken baslamaz belirti bence cnm psjkolik dir bende gecen ay sabah bulantilar falan yasadim kesin hamileyim demistim ama bisey cikmadi.. okadar cok takma ve düsünme yoksa bitmez belirtilerslm kızlar, bir şey soracaktım, bende ilk defa bu ay göğüs ağrılarım baya erken başladı daha adetime 13 gün kala başladı öncekiler adetime 4-5 gün kala başlardı.. sizce neden olabilir
İnşaallahBenim 22 haziran ve ben de sizin gbi çok istiyorum. Mayıs ayından çok umitliydim ama olmadı haziran ayı inşaallah hepimize iyi gelir mubarek ay
Sağol canım inşaAllah hamileyimdr. Pko var bende önceden adetlerim düzensizdi ama çok şükür 9 10 Aydr düzenli. Neden böyle geciktigini anlamadım. Insallah hayırlı bir şekilde gönlümden geçen olurCanım negatif diye karalar bağlama hemen benim en küçük kardeşim ki aramızda baya yaş farkı var annemin idrar testinde 2 aylık hamileyken bile çıkmadı
En son kan verdik de anladık kardeş geldiğini.
Yumurtlama zamanındada bazenleri gögüs ağrısı olabiliyor ama hamilik varsada aynı belirtiler regliye on onbeş gük kala gögüs ağrısı olabiliyor...slm kızlar, bir şey soracaktım, bende ilk defa bu ay göğüs ağrılarım baya erken başladı daha adetime 13 gün kala başladı öncekiler adetime 4-5 gün kala başlardı.. sizce neden olabilir
İnşallah canım ...Selam arkadaşlar Benim bat a 6 gün var. Dört gündür 37 ve üstü ateşim var,doktora gittim ama gebelik şüphen var mudahale edemem dedi. Ayrıca aşırı olmamakla birlikte gaz sıkıntım var. Bakalım inşallah..
Umarım hamişsindir eğer öğrenirsen bizlerle mutlaka paylaş.Selam arkadaşlar Benim bat a 6 gün var. Dört gündür 37 ve üstü ateşim var,doktora gittim ama gebelik şüphen var mudahale edemem dedi. Ayrıca aşırı olmamakla birlikte gaz sıkıntım var. Bakalım inşallah..
Hadi INSAALLAH
Bugun sabah verdim kanimi. Hell oksun kanim eger pozitif cikarsa :)))
Aksam 16.30 da aricam cikmamissa yarin aricam.
Ama korkuyorum ya. Pozzitif cikarsa eger, ya yine degerleri dusuk cikarsa diye 2 gun nasil beklicem?
2 gun sonra tekrar kan verip deger normal yukselisindemi diye bakirmam gerek (kimyasal gebelik yasamistim)
Ay hayirlisi ama ins. Pozitif cikar. Ramazan hediyesi olur insaALLAH.
Maalesef yok canim. Benim gecen ay kasiklarim agridi adet sancisi cektim 2 hafta ama hamileymissim. Bu ayda kasiklarim belim agridi dun ve bugun adet snacimda var. Bilmiyorum en gec yarin belli olur.Ama istee adet gecikmesinede güvenemiyorum 2 aydir hep gecikmeli göriyorum. Acaba o kramplar neden oliyor bilgin varmi?
Maalesef yok canim. Benim gecen ay kasiklarim agridi adet sancisi cektim 2 hafta ama hamileymissim. Bu ayda kasiklarim belim agridi dun ve bugun adet snacimda var. Bilmiyorum en gec yarin belli olur.
InsaALLAH sende hamilesindirm
Bende adet gecikmelerine guvenemiyorum cunku benim duzensiz adetim var ve 12 gun bekledim :) bugin 12. Gunum.
Amin insaALLAH. Ama idrar tesitine guvenme benim gecen hamileligimde 20 gun geciktim idrar testi yaptim negatif cikti tarlusal kullandim ama kanda cikti pozitif.Bu 3. Ay deniyoruz 1. Ay 1.5 ay gecikme yasadim 2. Ay 1 hafta neden oliyor bilmiyorum öglen eve gidip bi test yapcam idrarimi tutiyorum insallah vardir ya bebis 2 gebelik gecirdim ikisinide kaybettimallah bizim yüzümüzüde güldürsün insallaj bu mübarek ayda
Amin insaALLAH. Ama idrar tesitine guvenme benim gecen hamileligimde 20 gun geciktim idrar testi yaptim negatif cikti tarlusal kullandim ama kanda cikti pozitif.
Dikkat et benim yaptigim hatayi yapma. Bugun saglik ocagina girtigimde idrardan test yaptinmi dedi. Yapmadim dedim bende cikmiyor dedim. Kan verdim. 2 hafta once filan yapmistim negatif cikmisti yine ama guvenmiyorum tabi ona.
Oruçkuyken kan verilmez hatırkatmak istedimBugun sabah verdim kanimi. Hell oksun kanim eger pozitif cikarsa :)))
Aksam 16.30 da aricam cikmamissa yarin aricam.
Ama korkuyorum ya. Pozzitif cikarsa eger, ya yine degerleri dusuk cikarsa diye 2 gun nasil beklicem?
2 gun sonra tekrar kan verip deger normal yukselisindemi diye bakirmam gerek (kimyasal gebelik yasamistim)
Ay hayirlisi ama ins. Pozitif cikar. Ramazan hediyesi olur insaALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?