HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

Sanmiyorum ya baska hic belirtim yok daha dün aklima geldi acaba hamilelikle ilgili olabilirmi diye. Bu arada gecen testin resmini paylasmisdim sanki silik bi cizgi vardi bugün baska bi markadan test yapdim bisey cikmadi acabs markasindan mi kaynaklaniyor hic umudum kalmadi senin bat nezaman?

slm kızlar, bir şey soracaktım, bende ilk defa bu ay göğüs ağrılarım baya erken başladı daha adetime 13 gün kala başladı öncekiler adetime 4-5 gün kala başlardı.. sizce neden olabilir

slm kızlar, bir şey soracaktım, bende ilk defa bu ay göğüs ağrılarım baya erken başladı daha adetime 13 gün kala başladı öncekiler adetime 4-5 gün kala başlardı.. sizce neden olabilir
Okadar erken baslamaz belirti bence cnm psjkolik dir bende gecen ay sabah bulantilar falan yasadim kesin hamileyim demistim ama bisey cikmadi.. okadar cok takma ve düsünme yoksa bitmez belirtiler

Canım negatif diye karalar bağlama hemen benim en küçük kardeşim ki aramızda baya yaş farkı var annemin idrar testinde 2 aylık hamileyken bile çıkmadı
En son kan verdik de anladık kardeş geldiğini.
Sağol canım inşaAllah hamileyimdr. Pko var bende önceden adetlerim düzensizdi ama çok şükür 9 10 Aydr düzenli. Neden böyle geciktigini anlamadım. Insallah hayırlı bir şekilde gönlümden geçen olur

Yumurtlama zamanındada bazenleri gögüs ağrısı olabiliyor ama hamilik varsada aynı belirtiler regliye on onbeş gük kala gögüs ağrısı olabiliyor...

Selam arkadaşlar Benim bat a 6 gün var. Dört gündür 37 ve üstü ateşim var,doktora gittim ama gebelik şüphen var mudahale edemem dedi. Ayrıca aşırı olmamakla birlikte gaz sıkıntım var. Bakalım inşallah..

İnşallah canım ...

Umarım hamişsindir eğer öğrenirsen bizlerle mutlaka paylaş.

Kizlar dün adet günümdü bisey gelmedi daha sükür :) bugün affedersiniz vajinamda kramp var yürüyünce yada ayakta durunca sebebini bilen varmi?

Bugun sabah verdim kanimi. Hell oksun kanim eger pozitif cikarsa :)))
Aksam 16.30 da aricam cikmamissa yarin aricam.
Ama korkuyorum ya. Pozzitif cikarsa eger, ya yine degerleri dusuk cikarsa diye 2 gun nasil beklicem?
2 gun sonra tekrar kan verip deger normal yukselisindemi diye bakirmam gerek (kimyasal gebelik yasamistim)
Ay hayirlisi ama ins. Pozitif cikar. Ramazan hediyesi olur insaALLAH.

Bikere olunca tekrarlama ihtimali cok düsük diye biliyorum korkma canm

Ama istee adet gecikmesinede güvenemiyorum 2 aydir hep gecikmeli göriyorum. Acaba o kramplar neden oliyor bilgin varmi?
Maalesef yok canim. Benim gecen ay kasiklarim agridi adet sancisi cektim 2 hafta ama hamileymissim. Bu ayda kasiklarim belim agridi dun ve bugun adet snacimda var. Bilmiyorum en gec yarin belli olur.
InsaALLAH sende hamilesindirm
Bende adet gecikmelerine guvenemiyorum cunku benim duzensiz adetim var ve 12 gun bekledim :) bugin 12. Gunum.

Bu 3. Ay deniyoruz 1. Ay 1.5 ay gecikme yasadim 2. Ay 1 hafta neden oliyor bilmiyorum öglen eve gidip bi test yapcam idrarimi tutiyorum insallah vardir ya bebis 2 gebelik gecirdim ikisinide kaybettim allah bizim yüzümüzüde güldürsün insallaj bu mübarek ayda

Amin insaALLAH. Ama idrar tesitine guvenme benim gecen hamileligimde 20 gun geciktim idrar testi yaptim negatif cikti tarlusal kullandim ama kanda cikti pozitif.
Dikkat et benim yaptigim hatayi yapma. Bugun saglik ocagina girtigimde idrardan test yaptinmi dedi. Yapmadim dedim bende cikmiyor dedim. Kan verdim. 2 hafta once filan yapmistim negatif cikmisti yine ama guvenmiyorum tabi ona.

Ben yurtdisinda yasiyorum canm burda anca idrar testinde cikinca kan alip degerin yükseldigine bakiyorlar idrar testine cok güveniyorlar yoksa coktan yapardim. Bide kanphtilasmam var bi an önce ögenrenim de ignelere baslayim diyorum. Off insallah cikar ya

Oruçkuyken kan verilmez hatırkatmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…