HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

Ya bana günaşırı olması daha mantıklı geliyor aslında .... Hergün olduğu için hedefime ulaşamadığımı bile düşünüp eşime kızıyorum

Aslın da bazı doktorlar günde 2 kere gün aşırı bile diyolar ama bilemiyorum yani zor olur bu sefer olmazsa öyle yapıcam ben...

Ayın 13'üne randevu aldım kızlar gidicem doktoruma...Bakalım ne dicek...Çok heycanlıyım yaa...Erken daha büyük ihtimal gün verir bana şu gün gel diye ama iltihaptan korkuyorum ilaç verir en azın dan...Artık bebeğe zarar vermeyen iltihap temizliyen ilaçlar var...

Hakkında hayırlısı olsun

Benimde yarin adet günüm bakalim hayirlisi :) 2 haftadir geceleri yataga girince doniyorum sonra uyandigimda ter icinde kalmisim böyle olan varmi acaba neyden kaynaklaniyor kafama takildi hamilelik belirtisi olabilirmi

Benimde yarin adet günüm bakalim hayirlisi :) 2 haftadir geceleri yataga girince doniyorum sonra uyandigimda ter icinde kalmisim böyle olan varmi acaba neyden kaynaklaniyor kafama takildi hamilelik belirtisi olabilirmi

Psikolojik bence bana bunalımlar basıyo adet olucağım zaman canım...Kafamıza takınca saçma sapan kandırıyo vicut ama İnşallah hepimiz hamileyizdir kızlar Allah nasip kısmet etsin tez zaman da İnşallah kurban olduğum mevlam...

Canım yaptım kan testi pozitif :)

Canm attım çöpe. 2, 3 gün daha olmazsam tekrar yapicam test
Canım negatif diye karalar bağlama hemen benim en küçük kardeşim ki aramızda baya yaş farkı var annemin idrar testinde 2 aylık hamileyken bile çıkmadı
En son kan verdik de anladık kardeş geldiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…