Gerci onada bakmiyor ya canim nasipde varsa hertürlü olur yoksada naparsan yap olmaz skma canini :) iyice dinlen. Buraya yaz yarin sonucu merak ederim :)
Gebelik üç aydan sonra öyle bir şişlik hissedilir doktıra gitmelisinizKızlar ben gene yaziyorum:) yüzüstü yatinca agri girdi sol kasigima elimle bastirdim gezdirdim parmağımı ağrıyan yerin ustunden minik bi sislik kaydi elimden birden bole bisey yasiyan varmi. Hissedilmez herlde birden dimi
Tamam canım. InsaALLAH hayirli haber.
Aa hadi gecmis olsun.Canm noldu aldinmi sonucu?
Ben malesef bu sabah kirmizilari gördüm
Aa hadi gecmis olsun.
Ay tam bende buraya yazmaya gelmistim.
Ya.. birisi benim yerime saglik ocagini arasin. Negatif diyecek diye arayamiyorum.
1 saat daha gecsin barim. Kalbim küt küt atiyo suan arayamiyorum.cesaret edemiyorum. Ya , ya canim maalesef negatif derse... bu cumleyi duymaya hazir değilim.
Ablama arattirayim 1 saat sonra filan. Uyuyordur simdi. Ben gercektende arayamayacagim.
Ablami aradim. Dedi onlar daha calismak icin hazirlik yapiyorlardir. Dun hemsire ben ararim seni demisti (hemsire ablamin arkadasi) ablam diyorki hemsire beni arayacak ogrendiginde. Ama ya unutursa is arasinda aramayi. Ya uf.. neyse 10 a kadar falan bekleyeyim. Ablama tekrar aramasini diyeyim.Canim benim aynisini ablan dicek sana nolcak sanki bi an önce ögrenki icin rahatlasin yoksada gelecek aya artik ölüm yok ya sonunda. Sen kac aydir deniyorsun?
Ablami aradim. Dedi onlar daha calismak icin hazirlik yapiyorlardir. Dun hemsire ben ararim seni demisti (hemsire ablamin arkadasi) ablam diyorki hemsire beni arayacak ogrendiginde. Ama ya unutursa is arasinda aramayi. Ya uf.. neyse 10 a kadar falan bekleyeyim. Ablama tekrar aramasini diyeyim.
Icim icime sigmiyor umutlarim bosa gidecek diye. 5-6 aydir.
Sakinlestim :)) ben aslinda boyle biri degilim. Hep hayirlisini isterim suanda oyle ama ne bileyim hala regl olmadim. Bian heyecan yaptim ama gecti. Suan iyiyim. :)Canm öyle sartlandirma kendini hayirlisi olsun bu sefer kalipda kaybedersen dahami iyi hertürlü cevaba hazirla kendini negatifsede vardir bi hayir ondada. Allah bilir verecek zamani. Belkide hamilesin kendini bosuna skintiya koyiyorsun. Rahatla hic düsünme sonuc ne olursa olsun hayirlisi odur.
Sakinlestim :)) ben aslinda boyle biri degilim. Hep hayirlisini isterim suanda oyle ama ne bileyim hala regl olmadim. Bian heyecan yaptim ama gecti. Suan iyiyim. :)
Biraz vakit gecsin olmadi ablama arattiririm hemsirenin isi var gucu var. Benmi aklinda kalacagim. Ama sakinim. ALLAH hayirlisini nasip etsin.
Yok biraz uzulurim ama hayırlısı der gecerim. Yok kiz ben normalde zaten boyleyim. Bana tup bebek dediklerinde bile biz esimle oturup durumuzdan dalga gecen biriyiz.Ha iste böyle :) insallah güzel haberler alirsin ama yoksada sakin üzülme :)
Hakkindan hayırlısı olsun canim. Olur insaALLAH.Ne güzel iste zaten stressden kaynaklaniyor ilk 2 gebeligimi daha cok esim istiyor diye yapmistim aman olursa güzel olmazsa olmaz diyordum ilk denemelerde hamile kalmistim bu seferde kendim istiyorum olmiyor kendimi stresse koyiyorum galiba ister istemez hemen olsun diye. Bu arada iyi anlasdik tanimadan etmeden tuaf oldu sanki :)
Hayirlisi oksun canim. Hadi bakalim yeni anne adayi.SELAM kizlar 16 aylik evliyim
1 senedir bebek istiyoruz..
sat:1mayis bat:28mayis beklenen adet gelmedi....
bel agrisi mide yanmasi kasik batmasi 26mayisda lekelenme....
mide eksimesi duygusallik
vajinada batma...
karin altinda agri....
testimde cok cok acik cizgi cikmisti kan vermedim..bende melegini bekleyenlerdenim.....
saol cnm insallah hayirlisi olur cok heyecanliyimHayirlisi oksun canim. Hadi bakalim yeni anne adayi.
Heyecaninda haklısın.saol cnm insallah hayirlisi olur cok heyecanliyim
insallah amin allah ragzi olsun sag olasin . gonlunden gecen su mubarek ayda kabul olsun insallahHeyecaninda haklısın.
ALLAH guzel bir hamilelik gecirip saglikla kucagina almayi nasip etsin. ALLAH bizlerede birgun boyle guzel habero buralarsa yazmayi nasip etsin insaALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?