Oruçkuyken kan verilmez hatırkatmak istedim
Bazem oyle sacma sapan isleri var. Hamgi ulkedesin?Ben yurtdisinda yasiyorum canm burda anca idrar testinde cikinca kan alip degerin yükseldigine bakiyorlar idrar testine cok güveniyorlar yoksa coktan yapardim. Bide kanphtilasmam var bi an önce ögenrenim de ignelere baslayim diyorum. Off insallah cikar ya
kizlar merhaba birsey sormak istiyorum.Kan pihtilasmasi var diyenler bunu nasil ogrendiniz acaba.Bi sorun oldu da oyle test yaptirip mi ogrendiniz,yoksa birseyden suphelenipte mi test yaptirdiniz.Benim kanim akiskan degil biraz yogun mesela kan aldiriken kani zorla cekiyorlar siringaya rahat akmiyor.Benim de kafama takildi.Bilgisi olupta beni bilgilendiren olursa cok memnun olurum.simdiden tesekkurler.
Kan vermek oruc bozmuyor demisti en son hocalar. Ama almak bozuyormus. Tsk ederim yinede uyarin icin.
Bazem oyle sacma sapan isleri var. Hamgi ulkedesin?
Biraz bekle ve o testlere guvenmedigini soyle.Aynen isvicredeyim ya bitane test aldim adet gecikmesinden 3 gün sonra dogru sonuc veriyormus baska yoktu diye onu aldim negatif cikti off ama adetim 1 gün gecti
Biraz bekle ve o testlere guvenmedigini soyle.
Ben hollandada yaşadım ama kan vermekte sıkıntı olmuyordu sanirim. Hic bu sebeple gitmedim.
Bisey anlamadim bu isden.. doktorumu aradim diyor adetin bi 10 gün geciksin öyle gel ya hamileysem kanphtilasmam var sinirim bozuldu ya
Islerine geldigi gibi.Zaten kanphtilasmasinin tehsisini de türkiyede koydular burda halen diyorlardi bisey yok kader kismet olabilir böyle seyler ölebilir bazen sebebsiz yere bi bebek sacmaliga bak ya
Ya kizlar benim 4 5 gundur inanilmaz sag kasik agrim oluyo dun temizlik yaparken eğildiğimde hep agri girdi. Sag tarafima yatincada ayni sekilde agri oluyo bunlari yasiyan varmi araniz da acaba?
Islerine geldigi gibi.
Ablamda nefes alamiyorum diyordu. Butun hollandalilarda da var diyip gonderiyorlardi.
Seni cok iyi anliyorum. Sinirini bozuyor insanin. Bozma morelini 10 gunde birsey olmaz insaALLAH
insaaallah Can'ım pskolojikmi diyorum ama olmadik yerde agri giriyo ins bebis yüzündendir. Son 4 gunHamilelik belirtisi olabilir cnm :)
Sorma canım ya biraz önce aradik saglik ocagini daha sonuc belli degilmis, yarin tekrar arayacagiz. Sabaha çıkar. Kendimi negatife hazirlamaya calisiyorum.Elde degil iste canm ya acabalarla yedim bitirdim kendimi o velet bi olsun göstercem ona ne zormus ya anne olmakbiz daha olmamisken bile böyle cekiyoruz olsak ne olcak allah bilir :) yol yakinken vazmi gecsek haha
tesekkur ederim cnm Allah yardimcin olsun.Benim ilk gebeligim bos gebelikdi ikincisi de 2 aylikken kanamam basladi sonradan kalbi durdu ondan sonra sebebini bulmak icin kotroll olmustum öyle ögrendim
insaaallah Can'ım pskolojikmi diyorum ama olmadik yerde agri giriyo ins bebis yüzündendir. Son 4 gun
Sorma canım ya biraz önce aradik saglik ocagini daha sonuc belli degilmis, yarin tekrar arayacagiz. Sabaha çıkar. Kendimi negatife hazirlamaya calisiyorum.
O degil varaa bile bugun herhalde perisan olmustur. Abartisiz bilincsiz Minibüsçünun yanindaki yolcu yuzunden 2 saat yurudum. Birde yarim saatten fazla geri donerke yurudum. Yavas yavas... öldüm bitrim. Ara ara agrilar girdi ablama caktirmamaya calistim ama..
tesekkur ederim cnm Allah yardimcin olsun.
Istem dışı yürümek zorunda kaldim. Yururken aklimda hrp o vardi. Ya pozitifse ve dusuge sebep olursa diye. Kac saattir uzaniyorum dinlenemedim hala.Neyse canim yarina ne kaldi ki sabret biraz :) ay dikkat et kendine öyle cok kendine yüklenme düsük riski olabilir öyle bi arkadasim ayni öyle baya bi gezdi aksam kanamasi basladi düsük riski vardi 3 ay yatti bebegi düsürmesin diye
Istem dışı yürümek zorunda kaldim. Yururken aklimda hrp o vardi. Ya pozitifse ve dusuge sebep olursa diye. Kac saattir uzaniyorum dinlenemedim hala.
Yarin olsun hayir olsun
17-18 haziran ben resim de çizgi görememiştim üzülme bende iki aydır olumsuz sonuç alıyorum bu ay ne olucak belli değil bakalım herşeyin hayırlısı hayattayız sonuçta denemeye devam et illa bigün olur Rabbimin izni ile...Sanmiyorum ya baska hic belirtim yok daha dün aklima geldi acaba hamilelikle ilgili olabilirmi diye. Bu arada gecen testin resmini paylasmisdim sanki silik bi cizgi vardi bugün baska bi markadan test yapdim bisey cikmadi acabs markasindan mi kaynaklaniyor hic umudum kalmadisenin bat nezaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?