HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

arkadaslar merhaba, en son adetimden tam 3 hafta gecti bugun dayanamayip kan testi yaptirdim 0.18 cikti normalde hep 0.01 cikiyordu acaba hamile olma ihtimalim var mi, gerci olsaydim 5 falan cikradi herhalde 3 haftalikken dimi

Ben senin yerinde olsam eczaneden test alıp kendim evde yapardım sabah ilk idrarla
Tekrar denicem kafam takılı kaldı çünkü üst üste olunca da insan stres yapıyor bazen de stres geciktiğini düşünmeden edemiyorum kasık ağrılarımda var bu kadar uzun hiç öyle olmuyordu gelecek gibi de hissediyorum bir kaç ay üst üste hep beklemekle geçince stres oldum teşekkürler tekrar desteğiniz için

arkadaslar merhaba, en son adetimden tam 3 hafta gecti bugun dayanamayip kan testi yaptirdim 0.18 cikti normalde hep 0.01 cikiyordu acaba hamile olma ihtimalim var mi, gerci olsaydim 5 falan cikradi herhalde 3 haftalikken dimi
Yeni adet Döneminiz gelmiş aslında olmuş olsaydı kesin çıkardı çünkü baya uzun bir dönem geçmiş kimyasal gebelikte olmuş olabilir

Yeni adet Döneminiz gelmiş aslında olmuş olsaydı kesin çıkardı çünkü baya uzun bir dönem geçmiş kimyasal gebelikte olmuş olabilir
Pardon ben yalnış anlamışım yeni adetiniz geçeli 3 hafta olmuş sandım tabiki öyle bir durum için erken olabilir yeni Oluşum olabilir bir kaç gün sonra tekrar denemelisin

Pardon ben yalnış anlamışım yeni adetiniz geçeli 3 hafta olmuş sandım tabiki öyle bir durum için erken olabilir yeni Oluşum olabilir bir kaç gün sonra tekrar denemelisin
evet canim daha gunumun gelmesine 1 hafta var yani.
bazilari kan testinde erkenden de cikar dedigi icin yaptirmak istedim, 1 hafta sonra idrar testi denerim olmazsa.

Evet canım silik ama var gibi canım böyle durum erken gebelik söz konusu olabiliyor bende 3 ay önce aynı şeyi yaşamıştım ama kimyasal gebelik yaşadığımdan Başlamadan bitti inşallah vardır canım tamamlanır hayırlısıyla

3 haftalık zaman da o kadar yüksek çıkıcağını düşünmüyorum...Ultrasona girerdim ben senin yerin de olsam çok geçmiş adetini...

Aayy insallah hamileyimdir okadar cok istiyorum ki 2 gebelik gecirdim ama sonlari hüsran bos gebelik ve digeride öldü.. bu sefer böyle bisey yasamak istemiyorum artik bebegimi kucagima almak istiyorum umutlaandirdin beni

Aayy insallah hamileyimdir okadar cok istiyorum ki 2 gebelik gecirdim ama sonlari hüsran bos gebelik ve digeride öldü.. bu sefer böyle bisey yasamak istemiyorum artik bebegimi kucagima almak istiyorum umutlaandirdin beni
Allah nasip etsin en tez zaman da sana yaşadıklarını sabırla atlatmışsın bunun mükafatı olarak tez zaman da alırsın bebeğini kucağına hamile olupta...Bizler de İnşallah çok isteyene hak edene versin Rabbim...

Amin canım hakkımız da hayırlısı zor işler bunlar hele ki beklemek ahhh...

Bir kaç gün sonra tekrar dene canım umutlanmanın ne demek OLDUĞUNU iyi biliyorum canım zor bişey ama inşallah Hayırlısı zamanı gelince Allah'ım inşallah verecektir..hepimize inşallah nasip olur canım bende aynı dönemden geçiyorum inşallah en yakın zamanda güzel haberler alıcaz

Insallah canim nasil beklicegimi bilemiyorum cok sabirsizim bide benim kan phtilasmam var bi an önce ögrenimde ignelere basliyim yine hüsranla sonlanacagina cok korkiyorum insallah hepimize nasip olur o annelik duygusu.

Olur 10 gün için de sıkı denerseniz her gün sizin için en iyisi...Doğurganlık günlerin gelir zaten 2 yada 3 gün sonra bence dene...
Ya bana günaşırı olması daha mantıklı geliyor aslında .... Hergün olduğu için hedefime ulaşamadığımı bile düşünüp eşime kızıyorum

Ben bu gece hastalandım kızlar bir daha ki sefere nasip artık ben şimdilik bekleyişi bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…