Amin canim. Hamilelerin duasi kabul olurmus. Artik sizin dualarinizi bekliyoruz.insallah amin allah ragzi olsun sag olasin . gonlunden gecen su mubarek ayda kabul olsun insallah
Canim. Benim test nefatif cikti.Ne güzel iste zaten stressden kaynaklaniyor ilk 2 gebeligimi daha cok esim istiyor diye yapmistim aman olursa güzel olmazsa olmaz diyordum ilk denemelerde hamile kalmistim bu seferde kendim istiyorum olmiyor kendimi stresse koyiyorum galiba ister istemez hemen olsun diye. Bu arada iyi anlasdik tanimadan etmeden tuaf oldu sanki :)
Hayirli olsun :)Hayirlisi oksun canim. Hadi bakalim yeni anne adayi.
Canim. Benim test nefatif cikti.
Ozaman o agrilarimin olmasi normal degil. Kasik agrilari karin agrilari mide bulantilari.Aman bosver canim her iste bi hayir var gelecek aya insallah yine hep beraber
Ozaman o agrilarimin olmasi normal degil. Kasik agrilari karin agrilari mide bulantilari.
Ozaman bunlarin neden oldugunu arastirmalari gerek. Neyse ben bidahaki aya yine doktoruma sorarak dhea ve inofoliki kullanayim.
Oyle canim hayırlısı.
hamilesin cnm))Kızlar bugünkü idrar testim bole cikti. Kan icin bekliyimmi sizce. Bunlarda yanlis cikan oldumu hic.
Ay insallah bir yanlislik olmamistir. Yarin kan vermeye gidicem bakalım. Bat ada 3 gun var amahamilesin cnm))
Hayırlınolsun sağlıcakla kavuşöanız nasip olur inşaallahSELAM kizlar 16 aylik evliyim
1 senedir bebek istiyoruz..
sat:1mayis bat:28mayis beklenen adet gelmedi....
bel agrisi mide yanmasi kasik batmasi 26mayisda lekelenme....
mide eksimesi duygusallik
vajinada batma...
karin altinda agri....
testimde cok cok acik cizgi cikmisti kan vermedim..bende melegini bekleyenlerdenim.....
saol cnm rabbim hepimize nasip etsimHayırlınolsun sağlıcakla kavuşöanız nasip olur inşaallah
ver ver hamilesinAy insallah bir yanlislik olmamistir. Yarin kan vermeye gidicem bakalım. Bat ada 3 gun var ama
Hayirli olsun. Ne güzel haberler aliyoruz :))) ALLAH butun isteydnlere nadip eder insaALLAH.Ay insallah bir yanlislik olmamistir. Yarin kan vermeye gidicem bakalım. Bat ada 3 gun var ama
Benim de bat 15 haziran. mayıs da kimyasal gebelik geçirdikten sonra bu ay da yumurtlama günümü kaçırdık çok bi beklentim yok ama yine hevesliyim. Allah hepimizin kalbine göre versin.Benim bat 17-18 haziran gibi kızlar var mı Bat ı bana yakın yada aynı olan...
kızlar bende geçen ay kimyasal geçirdim bu adetimden sonra başlıcaz inşallah çalışmalarahaziran ayından ümidim var herşeyin hayırlısı olsun
Kızlar bugünkü idrar testim bole cikti. Kan icin bekliyimmi sizce. Bunlarda yanlis cikan oldumu hic.
1 tane daaha normal test bitane de erken gebelik testi yaptım hepsi pozitif cikti inanamıyorum surkli yapasım geliyo ins yarin kan sonucu hüsrana uğratmaz:)Hamilesin cnm yanilma ihtimali 1% cok düsük :) hayirli olsun
Amin insallahHayirli olsun. Ne güzel haberler aliyoruz :))) ALLAH butun isteydnlere nadip eder insaALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?