HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

Yok canim. Esime cok alalim dedim ama guvenmedi o testlere.
Kendisi herkesde daha iyi bilirde herseyi....
Tovbe YARABBIM.

Haha aynen benimki de diyor allahin isini o cubukmu bilcek :) acaba nasil bisey bakdim da dogru düzgün bisey anlamadim bu ay deneyim diyorum olmadi eczaneye sorarim

Canım ben yaptım çizgi gayet belirgin çıktı hamilemiyim acaba bir hafta var adetime

Olabilir canim cizgi gebelik testindeyse hamilesin ama ovulation testdeki yumurtladigini gösteriyor cizginin belirgin günlerinde iliskiye girmelisin diye biliyorum

Haha aynen benimki de diyor allahin isini o cubukmu bilcek :) acaba nasil bisey bakdim da dogru düzgün bisey anlamadim bu ay deneyim diyorum olmadi eczaneye sorarim
Eczanelerde pahali. 5 tanesi 20 miydi 25 tl miydi neydi. Internette daha ucuz. O yuzden guvenemiyor. Eczanelerde pahali internette ucuz. Demekki iyi degil diyor.

Eczanelerde pahali. 5 tanesi 20 miydi 25 tl miydi neydi. Internette daha ucuz. O yuzden guvenemiyor. Eczanelerde pahali internette ucuz. Demekki iyi degil diyor.

Ona bakarsan internettde hersey ucuz canim :) aliexpress diye bi sayfa var hali bile 60tlye falan düsün yani ona bakmiyor bence kalite meselesi sende dene bence bikerelilk sonucta memnun kalmasan almazsin bidaha ben bugün alcam clearblue dan var icinde 10tane varmis bi deneyelim n

Dene bakalim. Ben bidahaki donem acacagim sezonu :) suan regl bekliyorum . Ve esim istanbulda ben izmirde. Evimize dondugumuzde artik.

Dene bakalim. Ben bidahaki donem acacagim sezonu :) suan regl bekliyorum . Ve esim istanbulda ben izmirde. Evimize dondugumuzde artik.

Insallah canm ikimizinde yüzü güler yakinda :) adetim bi bitsin calismalara devam ama kötü olan 28inde türkiyeye geliyorum tatile 1 ayligina ordada kaynanamgilde kalcaz calismalara orda nasil devam edcez onu bilmiyorum genelikle 1 ayda bi adet oliyorum yani adetime daha 8-9 gün kala yumurtlamaya denk gelebilir

Hayirlisi. Bende sirf ilaclari kullanarak calisma yapmak icin hollandaya tatile gitmedim.
:)

Benim de bat 15 haziran. mayıs da kimyasal gebelik geçirdikten sonra bu ay da yumurtlama günümü kaçırdık çok bi beklentim yok ama yine hevesliyim. Allah hepimizin kalbine göre versin.

benim bat da 17 haziran . Bugün adet sancısı gibi sancı vardı akıntı ve göğüs hassasiyeti de pek umudum yok ama yine de merakla bekliyorum

Amin canım belirtileri alayım
:) canim ole gogus agrim fln olmadi benim. Gecen ay cok olmustu ama hamile degildim. Sag kasigim hep batiyodu ve gece segirme olmustu kasigimda ben orda hamile oldugumu anladim:) yumurtlama gunumden itibaren akintim hic gecmedi her gece mide yanmam vardi sabahlarida mide bulantisi hala devam ediyo bu. Baska da bir belirtim olmadi. En ciddi segirme oldu. Herkes o simdiden olmaz demisti ama ben biliyodum bebgim vardi

13'ün de randevum var heycanla bekliyorum işlerim yüzün den bakamıyorum vaktim pek yok kızlar en kısa zaman da daha sık yazıcam...

Merhaba kızlar, ben de 3 yıl aradan sonra 2. Bebeğim için bu ay çalışmalara başladım. Bat 25 haziran. Bu süreçte ben de aranızda yer almak isterim..

Hoş geldin aramıza...İnşallah çalışmaların sonucu istediğin gibi olur bu mübarek ayda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…