HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

Benim kafamı karıştıran bişey var kızlar adet gününün üstüne 10 gün mü 14 gün mü koyucaz yumurtlama zamanı için kimi 10 diyo kimi 14 pazartesi günü doktoruma sorucam...Siz ne düşünüyosunuz bu konuda???

Merhaba kızlar bende araniza katilmak isterim. Bende bekleyis icindeyim bu haftasonu benim bat gelmesi lazım ama hafif bel ağrısı ve göğüs ağrım var arti sarı akintim üç gün öncede kahverengi leke geldi... Beklemek çooook zor

benim bat da 17 haziran . Bugün adet sancısı gibi sancı vardı akıntı ve göğüs hassasiyeti de pek umudum yok ama yine de merakla bekliyorum
benimde bat 17 haziran ovulasyon testi kullandim ama hepsi silik cikti ben anlamadim bisey ya ya yumurtlamadim ya da testte sorun var artik hayirlisi olsun insallah bende beklemedeyim

benimde bat 17 haziran ovulasyon testi kullandim ama hepsi silik cikti ben anlamadim bisey ya ya yumurtlamadim ya da testte sorun var artik hayirlisi olsun insallah bende beklemedeyim

benim de adet takvimi programına göre doğurgan dönem başlangıcı ayın 29 uydu 3 ü yumurtalama.28 4 ve 5 i değerlendirebildik o yüzden pek umutlu değilim ama kasık bel ağrısı ve Gögüs ağrısı bana acaba mı dedirtiyor. 17 sini bekliyorum bu bahsettim belirtiler 7 sinde başladı bu kadar erken regl belirtisi olur mu hamilelik mi var anlayamadım

hangi günleri değerlendirdin canım sen ovulasyonda silik çıksa da
29-30 haziran ve 2-5 haziran tarihlerinde degerlendirebildik anca bende pek olacagini sanmiyorum acikcasi.Gecen ay adetim 16 gun gecikti.kan testinde fln hicbisey cikmadi sonra doktorun bana dedigi kimyasal gebelik gecirmisim nasil bir agri anlatamam yaklasik 2 hafta surdu mahfetti beni.simdide agri basladi 2-3 gundur kasiklarim cok fena sag bacagima agri vuruyor rahat basamiyorum bzn cok rahatsiz ediyor beni.Gene diyorum kimyasal gebelik mi geciriyorum gebelik yoksa insallah gecikme yasamam bi daha

cnm gecen ay kimyasal gebelik gecirdim nasil agri anlatamam belim bacaklarim kasiklarim oldum resmen ben dedim hamileyim kesin anlatamadim kimseye derdimi kanda cikmayinca hamile %100 olamazsin dedi doktor sonunda benim dedigim cikti ama kimyasal gebelikmis.Bende asiri agri oldu bunyeden bunyeye degisiyor sanirim.Benim annem kardesime hamileyken daha iliskiden 1 hafta sonra afedersdin kusmaya baslamisti cok fenaydi.Hic unutmuyorum doktora gitmistik tabi bisey cikmadi kan testinde doktor psikolojik demisti anneme sonunda annemin dedigi cikti ama:)kardesim 20 yasinda delikanli simdi

inşallah kimyasal değildir normal gebelik vardır ikimizde de bende de ağrı var bacakları vuran bi ağrı şu 1 hafta bi geçse nedir ne değildir anlasak

inşallah kimyasal değildir normal gebelik vardır ikimizde de bende de ağrı var bacakları vuran bi ağrı şu 1 hafta bi geçse nedir ne değildir anlasak
insallah ya bu bayrama hamis girerim diye cok heveslenmistim.Allah isteyen herkesin su mubarek gunlerde yuzune gule insallah:) test yapmak istemiyorum simdiden ama nasil durcam bilmiyorum ayin 17 si hem dogumgunum hem evlilik yildonumumuz.Beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…