Benim bildiğim kadariyla 14 günBenim kafamı karıştıran bişey var kızlar adet gününün üstüne 10 gün mü 14 gün mü koyucaz yumurtlama zamanı için kimi 10 diyo kimi 14 pazartesi günü doktoruma sorucam...Siz ne düşünüyosunuz bu konuda???
allHoş geldin aramıza...İnşallah çalışmaların sonucu istediğin gibi olur bu mübarek ayda...
Hoş geldin aramıza...İnşallah çalışmaların sonucu istediğin gibi olur bu mübarek ayda...
inşallah canım, Allah isteyen herkese versinHoş geldin aramıza...İnşallah çalışmaların sonucu istediğin gibi olur bu mübarek ayda...
M Mutlus03
Meraba canim bata 2 gun kaldi. Yumirtlamadan beri gogsum sis ve agriliydi bikac gundur agri gitti ama biraz buyumus gibi geliyo. Onun disinda gunde 3 4 d3fa adet sancisi saplaniyo vajina ustune damarlarimdan geliyo aci sanki adet olcam gibi.ama sancilar gecince sanki hic adet olmayacak gibiyim. Baska hic bir belirti yok malesef. Sen de neler var
benimde bat 17 haziran ovulasyon testi kullandim ama hepsi silik cikti ben anlamadim bisey yabenim bat da 17 haziran . Bugün adet sancısı gibi sancı vardı akıntı ve göğüs hassasiyeti de pek umudum yok ama yine de merakla bekliyorum
benimde bat 17 haziran ovulasyon testi kullandim ama hepsi silik cikti ben anlamadim bisey yaya yumurtlamadim ya da testte sorun var artik hayirlisi olsun insallah bende beklemedeyim
benimde bat 17 haziran ovulasyon testi kullandim ama hepsi silik cikti ben anlamadim bisey yaya yumurtlamadim ya da testte sorun var artik hayirlisi olsun insallah bende beklemedeyim
29-30 haziran ve 2-5 haziran tarihlerinde degerlendirebildik ancahangi günleri değerlendirdin canım sen ovulasyonda silik çıksa da
cnm gecen ay kimyasal gebelik gecirdim nasil agri anlatamam belim bacaklarim kasiklarim oldum resmen ben dedim hamileyim kesin anlatamadim kimseye derdimi kanda cikmayinca hamile %100 olamazsin dedi doktor sonunda benim dedigim cikti ama kimyasal gebelikmis.Bende asiri agri oldu bunyeden bunyeye degisiyor sanirim.Benim annem kardesime hamileyken daha iliskiden 1 hafta sonra afedersdin kusmaya baslamisti cok fenaydi.Hic unutmuyorum doktora gitmistik tabi bisey cikmadi kan testinde doktor psikolojik demisti anneme sonunda annemin dedigi cikti ama:)kardesim 20 yasinda delikanli simdibenim de adet takvimi programına göre doğurgan dönem başlangıcı ayın 29 uydu 3 ü yumurtalama.28 4 ve 5 i değerlendirebildik o yüzden pek umutlu değilim ama kasık bel ağrısı ve Gögüs ağrısı bana acaba mı dedirtiyor.17 sini bekliyorum bu bahsettim belirtiler 7 sinde başladı bu kadar erken regl belirtisi olur mu hamilelik mi var anlayamadım
Meraba kızlar bende aranıza yeni katilanlardanim gelmemde sakınca var mi ?
29-30 haziran ve 2-5 haziran tarihlerinde degerlendirebildik ancabende pek olacagini sanmiyorum acikcasi.Gecen ay adetim 16 gun gecikti.kan testinde fln hicbisey cikmadi sonra doktorun bana dedigi kimyasal gebelik gecirmisim nasil bir agri anlatamam yaklasik 2 hafta surdu mahfetti beni.simdide agri basladi 2-3 gundur kasiklarim cok fena sag bacagima agri vuruyor rahat basamiyorum bzn cok rahatsiz ediyor beni.Gene diyorum kimyasal gebelik mi geciriyorum gebelik yoksa insallah gecikme yasamam bi daha
insallah ya bu bayrama hamis girerim diye cok heveslenmistim.Allah isteyen herkesin su mubarek gunlerde yuzune gule insallah:) test yapmak istemiyorum simdiden ama nasil durcam bilmiyorum ayin 17 si hem dogumgunum hem evlilik yildonumumuz.Beklemedeyiminşallah kimyasal değildir normal gebelik vardır ikimizde debende de ağrı var bacakları vuran bi ağrı şu 1 hafta bi geçse nedir ne değildir anlasak
Neden ki :) güzel haberler mi var ki :)suan ben baya ikilemedeyim, digerlerini bilmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?