HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

aminnn hayırlısıyla inşallah

iste onu bilemiyorum üc dört gün kahverengi lekem geldi birde az önce oyüzden iyi haber mi yoksa kötü haber mir onu anlayamadim
Test yaptin mi ? Umarım.insallah olur ben de olurum isteyen herkes olsun beni içimdeki kurt bitirecek ama beklemek zorundayım. Kızıma hamile kaldigimda üstüne görmüştüm belki seninde öyledir olabilir mi ?

Test yaptin mi ? Umarım.insallah olur ben de olurum isteyen herkes olsun beni içimdeki kurt bitirecek ama beklemek zorundayım. Kızıma hamile kaldigimda üstüne görmüştüm belki seninde öyledir olabilir mi ?

yok yapmadim pazertesini beklemek istiyorum icim icimi yesede. simdi yapsamda birsey cikmazsa iyice moralim bozulacak. insallah öyledir, Allah sana da ve isteyen herkese en kisa zamanda bu mutlugu tattirsin.

beklemek coooo zor ya

Öncelikle mrb kızlarr ☺bnmde bi sorum olucak. Benm son adet tarihim 23 mayıs 28ünde bitti. 3 haziran we 5 haziranda ilişkiye girdik. Sizce hamile kalma oranı nedirr lütfen yardmcı olurmusunuzz :) ☺

yok yapmadim pazertesini beklemek istiyorum icim icimi yesede. simdi yapsamda birsey cikmazsa iyice moralim bozulacak. insallah öyledir, Allah sana da ve isteyen herkese en kisa zamanda bu mutlugu tattirsin.

beklemek coooo zor ya
Aynen doğru diyorsun insallah lekelenmendir :) üzülme sakin var mi başka çocuğun

Benm son adet tarihim 23 mayıs 28ünde bitti. 3 haziran we 5 haziranda ilişkiye girdik. Sizce hamile kalma oranı nedirr lütfen yardmcı olurmusunuzz :) ☺
Ayniyiz bende 22 mayıs oldum birisi hatırlamıyorum ama beklemedeyim :)ama ki ben yumurlama hesaplamadim bu ay bakalim ne olucak ???

sen ıyı dıkkat etmıssın farklı hıssettıgın detaylara ben ayırt edemem sanırım :) hamılelık belırtılerıyle adet belırtılerı cok benzer oluyormus 3. ye hamıle yakın bı arkadasım demıstı :) belkı adet olmayacaksınıdır sende canım normalde gecıkırmı
benim son 3 adetim 20 mart -17 nisan - 13 mayıs , 26 27 günde oluyorum hiç gecikmez normalde ama bugun 29 oldu beklıyorum.adetten 2 gün önce agrım baslar benım normalde adet bıtene kadar surer bıraz lanet gecıyor ,suanlık agrı yok şişkinlikde olmadı ama beklıyorum bakalım 5 6 gun daha olmazsam test yapıcam .

Son düzenleme:
Ayniyiz bende 22 mayıs oldum birisi hatırlamıyorum ama beklemedeyim :)ama ki ben yumurlama hesaplamadim bu ay bakalim ne olucak ???
Yumurtlama dönemi 2 we 8 haziran diyordu. Çok merak ediorum yaaa ☺ inşallah Rabbim tüm bekleyenlere nasip eder :)

Yumurtlama dönemi 2 we 8 haziran diyordu. Çok merak ediorum yaaa ☺ inşallah Rabbim tüm bekleyenlere nasip eder :)
4 aydır korunmuyorumm baya uğraştık yumurtlamadır falan sanırsam çabuk pes ediyorum oluruna bıraktım ama bekliyorum işte

4 aydır korunmuyorumm baya uğraştık yumurtlamadır falan sanırsam çabuk pes ediyorum oluruna bıraktım ama bekliyorum işte
Allah kalbine qöre wersin inş canm. Olur zaten çok düşündün mü olmaz derler bende biraz ümitsizim aslında olmaz diyorum insanlar yazıor 3 4 qünde aqrısı sancısı bi belirtisi oluyor filan bende de olmayınca of qene kesin yok diyorum. Bakalım hayırlısı

Ben 28 gune bi oluyorum son iki adetim erken olmaya basladi. Simdi pazari bekliyorum insallah olmam. Ama evde test yaptm negatif simdiSen yapsana evde test merk etmiyormsn

inşallah canım 10 gün kaldı 2-3 önce test aldım dedim belkii çıkar ama tek çizgiyi gördüm oturdum yerime çok erken davrandım tabiki ama bu bnde kii çocuk aşkını nasıl söndürücem bilemiyorum

Ewt malesefki öle oluyor canm ya sabırsız dawrandıqımız için herldeee. Umarım bidaki testte istediqin sonucu qörürsün :) öle wala acaba çok istediqimizden mi olmuyor kiii :) bunu çok düşünüorumm wala ben.

Ben 28 gune bi oluyorum son iki adetim erken olmaya basladi. Simdi pazari bekliyorum insallah olmam. Ama evde test yaptm negatif simdiSen yapsana evde test merk etmiyormsn
sımdı yapsam negatif cıksa dıcem daha ıdrara gecmedı yarın bıda yapım sonraki gün bıda..adet olana kadar yada bısey varsa netlesene kadar habire yapıp durucam en iyisi hiç bulasmayayım diyorum sende adet normal gunun gecınce bi kaç gun bekle tekrar yap bıde simdi negatif görunce sinir bozuyor ,gecen ay kacındaydı adetın

Imsallah adet günum geçer ben de umutlanirim. 15 mayista oldm gecen ay canim .simdi yine hafiften adet sancim basladi

Adetin ilk gününden başlayıp ondördüncü günü yumurtlama ama yirmisekiz gğnde bir adet olanlar için .... Otuz günde olanlar onaltıncı günü yumurtluyorda bence fazla takılmamak lazım en güzeli günaşırı ilişki..

Öncelikle mrb kızlarr ☺bnmde bi sorum olucak. Benm son adet tarihim 23 mayıs 28ünde bitti. 3 haziran we 5 haziranda ilişkiye girdik. Sizce hamile kalma oranı nedirr lütfen yardmcı olurmusunuzz :) ☺
Sağlıklı bir kadının bir ay içinde hamile kalma şansı 100/30 .....

ben bugun idrar testi yaptım ama silik 1 çizgi çıktı napayım kan testi yaptırmama gerek varmı negatıfmıdır bu sonuc?5 gun gecıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…