HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

Ya kızlar hamile olanlar önce den olanlar bebek rahme yerleşirken ne hissettiniz yarın doktora gidiyorum valla çok heycanlıyımmm...

Selam aranızda yeniyim haziranda ikinci aşılama yaptiracagm çok umutluyum Allah hepimizin dileklerini kabul etsinbiran önce

Amin İnşallah çok istiyorum bende Rabbim hak eden herkese versin doğunca çocuğunu öldüresiye dövmeyenlere versin ruh hastası psikopatlara insan dışı hayvan dışı caniilere vermesin İnşallah bu mübarek Ramazan ayın da Rabbim hepimize versin kalbi iyi ruhu iyi olan herkese...

ben bugun idrar testi yaptım ama silik 1 çizgi çıktı napayım kan testi yaptırmama gerek varmı negatıfmıdır bu sonuc?5 gun gecıktım
Eki Görüntüle 1845750
Beş gün gecikmede daha belirgin olması lazım ama belkide geç döllenmedir... Bu arada testi yapınca hemwn belirdimi o silik çizgide yoksa yarım saat bi saat sonramı...

Amin amin ne güzel hepimizin duygularına tercuman olmuşsun..

1 tane daaha normal test bitane de erken gebelik testi yaptım hepsi pozitif cikti inanamıyorum surkli yapasım geliyo ins yarin kan sonucu hüsrana uğratmaz:)
Ne kadar güzel canım ne güzel heycan yaşamışsın Allah inşallah bizlere de nasip eder bu tatlı duyguyu yaşamayı

Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Herkes için Allah'tan en hayırlısını dilerim. Hayırlı zamanda, sağlıkla, sıhhatle bebeciklerinize hamile kalın ve sorunsuz bir hamilelik döneminin ardından kucağınıza alın inşallah.

Kızlar Günaydın dün sağ ve sol kasik ağrım vardı sahur boyunca da devam etti şimdi yine var o ağrı ama dinlediğim için biraz daha hafiflemis sanırım bu arada göğüslerim üç gündür yavaş yavaş acimaya başladı hapsururken bile kasıklarımda çıkacak gibi bu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…