Hmm tşk ederim. Merak ediorum ama şuana kadar da bi belirti yok saten. Sadece arada kasıqımda ufak ufak batmalar oluyor o kadar. Belkide psikolojik die düşünüyorum :/Sağlıklı bir kadının bir ay içinde hamile kalma şansı 100/30 .....
Hakkında hayırlı olanı rabbim verecek hiç şüphesiz....Hmm tşk ederim. Merak ediorum ama şuana kadar da bi belirti yok saten. Sadece arada kasıqımda ufak ufak batmalar oluyor o kadar. Belkide psikolojik die düşünüyorum :/
İnşaallah .... Sizinde rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla versinSelam aranızda yeniyim haziranda ikinci aşılama yaptiracagm çok umutluyum Allah hepimizin dileklerini kabul etsinbiran önce
Amiiinİnşaallah .... Sizinde rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla versin
ben bugun idrar testi yaptım ama silik 1 çizgi çıktı napayım kan testi yaptırmama gerek varmı negatıfmıdır bu sonuc?5 gun gecıktım
Eki Görüntüle 1845750
Selam aranızda yeniyim haziranda ikinci aşılama yaptiracagm çok umutluyum Allah hepimizin dileklerini kabul etsinbiran önce
Adetin ilk gününden başlayıp ondördüncü günü yumurtlama ama yirmisekiz gğnde bir adet olanlar için .... Otuz günde olanlar onaltıncı günü yumurtluyorda bence fazla takılmamak lazım en güzeli günaşırı ilişki..
İnşallah. Bende inanıyorum ama inş bu ay olmuştur çok tşk ederim. Rabbim cümlemizin qönlüne qöre wersin inşallahhHakkında hayırlı olanı rabbim verecek hiç şüphesiz....
Perşembe günü gidiyorum nasipse fuulll çalışıyoruz vallaGidene kadar denediniz mi Eray Engin Neva
Beş gün gecikmede daha belirgin olması lazım ama belkide geç döllenmedir... Bu arada testi yapınca hemwn belirdimi o silik çizgide yoksa yarım saat bi saat sonramı...ben bugun idrar testi yaptım ama silik 1 çizgi çıktı napayım kan testi yaptırmama gerek varmı negatıfmıdır bu sonuc?5 gun gecıktım
Eki Görüntüle 1845750
Amin amin ne güzel hepimizin duygularına tercuman olmuşsun..Amin İnşallah çok istiyorum bende Rabbim hak eden herkese versin doğunca çocuğunu öldüresiye dövmeyenlere versin ruh hastası psikopatlara insan dışı hayvan dışı caniilere vermesin İnşallah bu mübarek Ramazan ayın da Rabbim hepimize versin kalbi iyi ruhu iyi olan herkese...
Bence hamilesin canım...hayırlı olsunKızlar bugünkü idrar testim bole cikti. Kan icin bekliyimmi sizce. Bunlarda yanlis cikan oldumu hic.
Ne kadar güzel canım ne güzel heycan yaşamışsın Allah inşallah bizlere de nasip eder bu tatlı duyguyu yaşamayı1 tane daaha normal test bitane de erken gebelik testi yaptım hepsi pozitif cikti inanamıyorum surkli yapasım geliyo ins yarin kan sonucu hüsrana uğratmaz:)
Tebrikler canım tekrar her yazışında beni de heycanlandırdın Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar hamileyimmmmmmmmdarisi sizlere insallahhhhhhh
Canım hamile olabilirsin çok belirgin değil ama tekrar dene emin olman için hayırlısı olsunben bugun idrar testi yaptım ama silik 1 çizgi çıktı napayım kan testi yaptırmama gerek varmı negatıfmıdır bu sonuc?5 gun gecıktım
Eki Görüntüle 1845750
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?