HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

Net bir fikrim yok ama adet belirtisi de olabilir mi? en son ne zaman adet oldun?

Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün var sadece bel ağrısı ve kasık agrım var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ne olacak bilmiyorum..hamile oldugunu öğrenen varmı

Arkadaşlar çamaşır suyula gebelik testi diye bişe duydunuzmu :) yani çok güvenilir gelmedi ama deneyenler varmı

aminnn hayırlısıyla inşallah
meraba cnm ne durumdasin? insallah hayirlis haberlerini aliriz. Ben cuma gunu rahtasizlandim birseyden mikrop kapmisim ne oldugu belli degil afedersin kanli ishal oldum 3 gundur serum ustune serum yiyorum gunde 5 tane antibiyotik yazdilar ilaclar agir geldi midem agzimda nasil iyilesicem bilmiyorum gebelik testi negative cikti cuma gunu.Bat 17 haziran bu ayda yatti gibi gorunuyor allah yuzume guler insallah obur ay

ayy canım dizanteri olmuşsun genelde çeşme suyundan ya da dışarıda yenilen bi yiyecekten oluyor bende olmuştum çok zor ve ağrılı Rabbim şifa versin ilaçlarını düzgün kullanır ve diyet yaparsan çabuk geçiyor sağlık olsun da bebiş olur Rabbim nasip ederse en önemlisi sağlık

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun benim bel ağrim göğüs agrım ve diğer belirtiler devam ediyor.Allah hayırlısı versin cümlemize

sagol cnm allah razi olsun disarda soylemesi ayip salata yemistim sanirim ondan oldu.Gecer insallah hemen calisiyorum bi de aksam olsa da eve gitsem hemenHayirlisi olsun insallah allah elbet birgu nasip edecek diye umuyorum:)

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun benim bel ağrim göğüs agrım ve diğer belirtiler devam ediyor.Allah hayırlısı versin cümlemize
cok sagol cnm allah razi olsun.Bende de belirtiler vardi rahatsizlanana kdr simdi ucup gittiler psikojik sanirim hep bende olanlar darisi temmuz ayina insallah:) Senin icinde hayirlisi olsun cnm allah gonlune gore versin:)

Benim de bat 1 Temmuz arkadaşlar geçen ay bay 3 hazirandı gecikmeli geldi bu hafta yumurtlama dönemim hesaplamalar yanılmazsa bakalım Hayırlısı iyi değerlendirme fikrindeyiz ama artık Hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

hayırlısı olsun ve de geçmiş olsun. Kendine dikkat et

Folic Asit kullanıyor musunuz? Markası ne? Bir de hamile kalındıktan sonra kullanılan bu tip şeyler hakkında bilginiz var mı?

sagol cnm allah razi olsun disarda soylemesi ayip salata yemistim sanirim ondan oldu.Gecer insallah hemen calisiyorum bi de aksam olsa da eve gitsem hemenHayirlisi olsun insallah allah elbet birgu nasip edecek diye umuyorum:)
Rapor vermediler mi canım bana 5 gün vermişlerdi

Folic Asit kullanıyor musunuz? Markası ne? Bir de hamile kalındıktan sonra kullanılan bu tip şeyler hakkında bilginiz var mı?
Folbiol kullanıyorum 5 mg lık hamile kaldıktan sonrada 3 ay kullanılıyor doktor gerek görürse ek vitamin demir hapı magnezyum progestan veriyor ama bunlar hamile kaldıktan sonra canım değerlerine ya da gidişatına bağlı gebeliğin

selam kizlar, nasilsiniz?
benim adet bekledigim gibi hala gelmedi, günde bir iki kez hafif lekeler gelmeye devam ediyor. dün bir kirmizi leke geldi ama oda kesildi, ne is anlamadim. böyle bir durum yasayan varmi aranizda?

2 ay önce yaşadım 6 gün gecikmeden sonra söküldü inşaAllah senin öyle olmaz bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…