Net bir fikrim yok ama adet belirtisi de olabilir mi? en son ne zaman adet oldun?Kızlar Günaydın dün sağ ve sol kasik ağrım vardı sahur boyunca da devam etti şimdi yine var o ağrı ama dinlediğim için biraz daha hafiflemis sanırım bu arada göğüslerim üç gündür yavaş yavaş acimaya başladı hapsururken bile kasıklarımda çıkacak gibi bu nedir
Adet i më on günüm var canimNet bir fikrim yok ama adet belirtisi de olabilir mi? en son ne zaman adet oldun?
Hamilelikte bu tip belirtiler oluyor mu bilmiyorum. İnşallah öyledir :)Adet i më on günüm var canim
meraba cnm ne durumdasin? insallah hayirlis haberlerini aliriz. Ben cuma gunu rahtasizlandim birseyden mikrop kapmisim ne oldugu belli degil afedersin kanli ishal oldum 3 gundur serum ustune serum yiyorum gunde 5 tane antibiyotik yazdilar ilaclar agir geldi midem agzimda nasil iyilesicem bilmiyorumaminnn hayırlısıyla inşallah
ayy canım dizanteri olmuşsun genelde çeşme suyundan ya da dışarıda yenilen bi yiyecekten oluyor bende olmuştum çok zor ve ağrılı Rabbim şifa versin ilaçlarını düzgün kullanır ve diyet yaparsan çabuk geçiyor sağlık olsun da bebiş olur Rabbim nasip ederse en önemlisi sağlıkmeraba cnm ne durumdasin? insallah hayirlis haberlerini aliriz. Ben cuma gunu rahtasizlandim birseyden mikrop kapmisim ne oldugu belli degil afedersin kanli ishal oldum 3 gundur serum ustune serum yiyorum gunde 5 tane antibiyotik yazdilar ilaclar agir geldi midem agzimda nasil iyilesicem bilmiyorumgebelik testi negative cikti cuma gunu.Bat 17 haziran bu ayda yatti gibi gorunuyor allah yuzume guler insallah obur ay
meraba cnm ne durumdasin? insallah hayirlis haberlerini aliriz. Ben cuma gunu rahtasizlandim birseyden mikrop kapmisim ne oldugu belli degil afedersin kanli ishal oldum 3 gundur serum ustune serum yiyorum gunde 5 tane antibiyotik yazdilar ilaclar agir geldi midem agzimda nasil iyilesicem bilmiyorumgebelik testi negative cikti cuma gunu.Bat 17 haziran bu ayda yatti gibi gorunuyor allah yuzume guler insallah obur ay
sagol cnm allah razi olsun disarda soylemesi ayip salata yemistim sanirim ondan oldu.Gecer insallah hemen calisiyorum bi de aksam olsa da eve gitsem hemenayy canım dizanteri olmuşsun genelde çeşme suyundan ya da dışarıda yenilen bi yiyecekten oluyor bende olmuştum çok zor ve ağrılı Rabbim şifa versin ilaçlarını düzgün kullanır ve diyet yaparsan çabuk geçiyor sağlık olsun da bebiş olur Rabbim nasip ederse en önemlisi sağlık
cok sagol cnm allah razi olsun.Bende de belirtiler vardi rahatsizlanana kdr simdi ucup gittiler psikojik sanirim hep bende olanlarcanım çok üzüldüm çok geçmiş olsunbenim bel ağrim göğüs agrım ve diğer belirtiler devam ediyor.Allah hayırlısı versin cümlemize
hayırlısı olsun ve de geçmiş olsun. Kendine dikkat etmeraba cnm ne durumdasin? insallah hayirlis haberlerini aliriz. Ben cuma gunu rahtasizlandim birseyden mikrop kapmisim ne oldugu belli degil afedersin kanli ishal oldum 3 gundur serum ustune serum yiyorum gunde 5 tane antibiyotik yazdilar ilaclar agir geldi midem agzimda nasil iyilesicem bilmiyorumgebelik testi negative cikti cuma gunu.Bat 17 haziran bu ayda yatti gibi gorunuyor allah yuzume guler insallah obur ay
Rapor vermediler mi canım bana 5 gün vermişlerdisagol cnm allah razi olsun disarda soylemesi ayip salata yemistim sanirim ondan oldu.Gecer insallah hemen calisiyorum bi de aksam olsa da eve gitsem hemenHayirlisi olsun insallah allah elbet birgu nasip edecek diye umuyorum:)
Folbiol kullanıyorum 5 mg lık hamile kaldıktan sonrada 3 ay kullanılıyor doktor gerek görürse ek vitamin demir hapı magnezyum progestan veriyor ama bunlar hamile kaldıktan sonra canım değerlerine ya da gidişatına bağlı gebeliğinFolic Asit kullanıyor musunuz? Markası ne? Bir de hamile kalındıktan sonra kullanılan bu tip şeyler hakkında bilginiz var mı?
insALLAH hamileyimdir, pek ümidim olmasada, cevabim icin tsk ederim canim2 ay önce yaşadım 6 gün gecikmeden sonra söküldü inşaAllah senin öyle olmaz bebişin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?