HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

Merhaba kızlar bat a 5 6 gün falan var testin böyle çıkti bnde hiç bir belirti yok sizce olabilir mi bebis bi yorumlarmisinz

Eklentiler

• IMG_20160612_194314-1.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 61
kızlar bu kahverengi sıvı nedir ben bır anlam veremedım :/ 8ınde adet olmam gerekıyordu 12 sınde 2 adet ıdrar testı yaptım cok sılık 2. cızgı cıktı 2 sindede, dun aksam uzerı 2 3 damla kadar bugunde bu saate kadar 5 6 damla cıvarı kahverengı bır sıvı geldı . kırmızı olsa adet olucam dıcem ama kahverengı anlayamadım

Bekle canım o zaman benimde belirtim yoktu hic sadece kasik agrisi adete 3 gun kala öylesine yaptm cikti hala daha inanamiyorum kan testinde de cikti kesin ama hala inanamiyorum sabret insallah hamilesindir kusura bakma hemen hamilesin dedim umutlandirmis olabilirm özür dilerim testin benim.gibi cikinca öyle dedi.

Benimde yarın bat günüm yumurtalama günlerimde denedik kac aydır dikkat ediyorum yumurtalama günlerime olmayinca olmuyor tabi 6.deneme hic belirti yok hamilelik adina birsey ama regl icin var sivilce kasik agrisi falan umudum yok bu aydanda Allah büyük pes etmek yok denemeye devam böyle olucam birgün ki daha yeniyim yeni evliyim ilk zamanlar etraf baskisiyla evlendigimiz aydan baslamistik denemeye sonradan anladim aslnda istediğimi ve hazir olduğumu karmasik duygular dusunceler ya

İnsallah hamilesindir canım bende kasik agrisindan suphelendim 3 gun kala yaptim cikti ve çene bölgemde cok sivilce cikti normalde cikmazdi bu kadar

Yoo cnm önemli degl ben başta zatn umutlanmistim ins benmde vardır bekliycm artkcnm Allh sanada kucagna almayı nasip etsn

Cümleten hayırlı iftarlar bir kaç ay önce yazıyordum buraya ama gebelik olmayınca yazmaz oldum ama hamile olursam buraya yazıcam bende başkalarına yardımcı olurım belki dedim veeeeeee rabbime binlerce kez şükürler olsun bugün öğrendim ki Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm

İnsallah hamilesindir canım bende kasik agrisindan suphelendim 3 gun kala yaptim cikti ve çene bölgemde cok sivilce cikti normalde cikmazdi bu kadar
insaAllah canım sağolasın gecen ay 13 onceki ayda 1 hafta gecikmem oldu tam doktora gidicegim kan testi yaptiricagim günün sabahı oldum birindede gecesinde gecen ay cok umutlanmistim o yüzden bu ay beklentim yok hele ki hamilelik belirtisi olmayınca hic umut yok artik temmuza bakicam Allah büyük

Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah bu mübarek günde herkese dua ediyorum..
Rabb'im saglikla kucağına almayi nasip etsin senin ve tüm hamilelerin olmayanlara da bende dahil olmak üzere saglikla nasip etsin insaAllah bende yazarım öyle hamileyim diye dualar esliginde

Rabb'im saglikla kucağına almayi nasip etsin senin ve tüm hamilelerin olmayanlara da bende dahil olmak üzere saglikla nasip etsin insaAllah bende yazarım öyle hamileyim diye dualar esliginde
İnşallah sabrın sonu selamet ben 1 buçuk yıldır bekliyorum çok şükür oldu canımm bi zamanı varmış demek ki herşeyin

İnşallah sabrın sonu selamet ben 1 buçuk yıldır bekliyorum çok şükür oldu canımm bi zamanı varmış demek ki herşeyin
Aynen canım vakti zamanı var bizde kullar olarak elimizden geleni yapıyoruz gerisi tevekkül sağlıkla huzurla kucagina alırsın insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…