Merhaba kızlar bat a 5 6 gün falan var testin böyle çıkti bnde hiç bir belirti yok sizce olabilir mi bebis bi yorumlarmisinz
cnm almadim rapor ne yazik ki ztn 2 ay once fistul ameliyati oldum 1 ay ise gidemedim.Simdi de dedim goze batmayayim artikRapor vermediler mi canım bana 5 gün vermişlerdi
VAR GİBİ SANKİ. İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
Hayirli olsun canm hamilesin benimde öyle ciktiMerhaba kızlar bat a 5 6 gün falan var testin böyle çıkti bnde hiç bir belirti yok sizce olabilir mi bebis bi yorumlarmisinz
Hayirli olsun canm hamilesin benimde öyle cikti
Bekle canım o zaman benimde belirtim yoktu hic sadece kasik agrisi adete 3 gun kala öylesine yaptm cikti hala daha inanamiyorum kan testinde de cikti kesin ama hala inanamiyorum sabret insallah hamilesindir kusura bakma hemen hamilesin dedim umutlandirmis olabilirm özür dilerim testin benim.gibi cikinca öyle dedi.Cnm tekrar test yaptım bu sefer hiç bisey çıkmadı
o test mi bozuktu yoksa bu mu bozuk bilemedm daha bat a var npsam bat in geçmesini mi beklesem bide hiç bi belirti yok bugn daha yeni yeni gogsum acimya başladı bat a 3 4 fln var
İnsallah hamilesindir canım bende kasik agrisindan suphelendim 3 gun kala yaptim cikti ve çene bölgemde cok sivilce cikti normalde cikmazdi bu kadarBenimde yarın bat günüm yumurtalama günlerimde denedik kac aydır dikkat ediyorum yumurtalama günlerime olmayinca olmuyor tabi 6.deneme hic belirti yok hamilelik adina birsey ama regl icin var sivilce kasik agrisi falan umudum yok bu aydanda Allah büyük pes etmek yok denemeye devamböyle olucam birgün ki daha yeniyim yeni evliyim ilk zamanlar etraf baskisiyla evlendigimiz aydan baslamistik denemeye sonradan anladim aslnda istediğimi ve hazir olduğumu karmasik duygular dusunceler ya
Bekle canım o zaman benimde belirtim yoktu hic sadece kasik agrisi adete 3 gun kala öylesine yaptm cikti hala daha inanamiyorum kan testinde de cikti kesin ama hala inanamiyorum sabret insallah hamilesindir kusura bakma hemen hamilesin dedim umutlandirmis olabilirm özür dilerim testin benim.gibi cikinca öyle dedi.
Aminn aminn insallah canımYoo cnm önemli degl ben başta zatn umutlanmistim ins benmde vardır bekliycm artkcnm Allh sanada kucagna almayı nasip etsn
insaAllah canım sağolasın gecen ay 13 onceki ayda 1 hafta gecikmem oldu tam doktora gidicegim kan testi yaptiricagim günün sabahı oldum birindede gecesinde gecen ay cok umutlanmistim o yüzden bu ay beklentim yok hele ki hamilelik belirtisi olmayınca hic umut yok artik temmuza bakicam Allah büyükİnsallah hamilesindir canım bende kasik agrisindan suphelendim 3 gun kala yaptim cikti ve çene bölgemde cok sivilce cikti normalde cikmazdi bu kadar
Rabb'im saglikla kucağına almayi nasip etsin senin ve tüm hamilelerin olmayanlara da bende dahil olmak üzere saglikla nasip etsin insaAllah bende yazarım öyle hamileyim diye dualar esligindeRabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah bu mübarek günde herkese dua ediyorum..
İnşallah sabrın sonu selamet ben 1 buçuk yıldır bekliyorum çok şükür oldu canımm bi zamanı varmış demek ki herşeyinRabb'im saglikla kucağına almayi nasip etsin senin ve tüm hamilelerin olmayanlara da bende dahil olmak üzere saglikla nasip etsin insaAllah bende yazarım öyle hamileyim diye dualar esliginde
Aynen canım vakti zamanı var bizde kullar olarak elimizden geleni yapıyoruz gerisi tevekkül sağlıkla huzurla kucagina alırsın insaAllahİnşallah sabrın sonu selamet ben 1 buçuk yıldır bekliyorum çok şükür oldu canımm bi zamanı varmış demek ki herşeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?