- 14 Haziran 2016
- 280
- 93
- 13
- 35
Hosgeldin bende yeniyim dün katıldım ve iyi ki katılmışimmerhaba kızlar bende yeni açtım aranızda yeniyim yani :)
Gözükmüyor diye biliyorum ama tam bilgimde yok canım net bilgi veren olur elbette ama olduki nickinden taniyicak biri olur akraba vs gibi gormelerini istemedigin kisiler dikkat etmek lazımhoşbulduk cnm ya burda istedigimizi rahatça yazabiliyomuyuz pek bilgim yok yani diğer face instigramda gözükmüyor degilmi biraz sacma oldu ama içim rahat olsun diye sordum :)
Aminn canm bu arada ben geçen ay rahim filmi çekindim etkisi vardır muhakkakAynen canım vakti zamanı var bizde kullar olarak elimizden geleni yapıyoruz gerisi tevekkül sağlıkla huzurla kucagina alırsın insaAllah
alıntı yapmadan yazmisim deminkini canım pardonAminn canm bu arada ben geçen ay rahim filmi çekindim etkisi vardır muhakkak
Canım şöyle 1 yıl çocuk isteyip olmayınca tüpler açıkmı diye film çekiliyor bi arkadaşında dediği gibi doktorum sonrasında 3 ay önemli gebelik olabilir dedi ve çok şükür oldu rabbim tüm isteyenlere nasip etsinO filmin cekilme amaci ne canım bilgilendirir misin beni hangi durumlarda cekiliyor
Tesekkurler canım bilgilendirdigin için insaAllah filme gerek kalmadan senem dolmadan hamile kalırım 5 ayim daha var sene dolmasinaCanım şöyle 1 yıl çocuk isteyip olmayınca tüpler açıkmı diye film çekiliyor bi arkadaşında dediği gibi doktorum sonrasında 3 ay önemli gebelik olabilir dedi ve çok şükür oldu rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Evet canım bir kan testi yaptır hamile olabilirsin 3 ay önce bende aynı durumu yaşamıştım idrar ve kan testinde pozitiflik söz konusu ama kimyasal gebelik yani kanla beraber atma durumu oluyor inşallah erken gebelik durumudur canım kafanın rahat olması için bir kan testine ihtiyacın varkızlar bu kahverengi sıvı nedir ben bır anlam veremedım :/ 8ınde adet olmam gerekıyordu 12 sınde 2 adet ıdrar testı yaptım cok sılık 2. cızgı cıktı 2 sindede, dun aksam uzerı 2 3 damla kadar bugunde bu saate kadar 5 6 damla cıvarı kahverengı bır sıvı geldı . kırmızı olsa adet olucam dıcem ama kahverengı anlayamadım
Evet canım bir kan testi yaptır hamile olabilirsin 3 ay önce bende aynı durumu yaşamıştım idrar ve kan testinde pozitiflik söz konusu ama kimyasal gebelik yani kanla beraber atma durumu oluyor inşallah erken gebelik durumudur canım kafanın rahat olması için bir kan testine ihtiyacın varkızlar bu kahverengi sıvı nedir ben bır anlam veremedım :/ 8ınde adet olmam gerekıyordu 12 sınde 2 adet ıdrar testı yaptım cok sılık 2. cızgı cıktı 2 sindede, dun aksam uzerı 2 3 damla kadar bugunde bu saate kadar 5 6 damla cıvarı kahverengı bır sıvı geldı . kırmızı olsa adet olucam dıcem ama kahverengı anlayamadım
canım sen filimden sonra kaçıncı ayda hamile kaldın?Canım şöyle 1 yıl çocuk isteyip olmayınca tüpler açıkmı diye film çekiliyor bi arkadaşında dediği gibi doktorum sonrasında 3 ay önemli gebelik olabilir dedi ve çok şükür oldu rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Ayy ne güzel canım inşallah sağ salim Bebeğini alırsın kucağına tebrikler Hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına olsun inşallahRabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah bu mübarek günde herkese dua ediyorum..
Ayy ne güzel canım inşallah sağ salim Bebeğini alırsın kucağına tebrikler Hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına olsun inşallahRabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah bu mübarek günde herkese dua ediyorum..
Arkadasım senin tek tupun nasıl tıkalıydı genisleme miydi yani hidropalkens diye birsey miydi bana bugun bu teshis koyuldu tek tupume yani icinde sıvı birikmesi varmıs genisleme olmus halbuki rahim filmi ceken doktor tuplerin acık demisti bugunki doktor bu tupun tamamen kapatilmasi gerektigini soyledi ameliyatla yoksa diger tupude etkilermis ayrica tup bebek sansimida azaltrmisBende flimden 4.ayinda kaldim bilmiyorum etkisi var midir da tek tupum kapali hatta rabbim nasip edince oluyor vakit gelince oluyor
Pardon adı hidrosalpenksArkadasım senin tek tupun nasıl tıkalıydı genisleme miydi yani hidropalkens diye birsey miydi bana bugun bu teshis koyuldu tek tupume yani icinde sıvı birikmesi varmıs genisleme olmus halbuki rahim filmi ceken doktor tuplerin acık demisti bugunki doktor bu tupun tamamen kapatilmasi gerektigini soyledi ameliyatla yoksa diger tupude etkilermis ayrica tup bebek sansimida azaltrmis
Yok canim ya kapali dedi sadece ilac gecisi olmadı cok darda olabilir dedi öyle yani rabbime cok sükür hamileyim.insallah tamimina erdirirArkadasım senin tek tupun nasıl tıkalıydı genisleme miydi yani hidropalkens diye birsey miydi bana bugun bu teshis koyuldu tek tupume yani icinde sıvı birikmesi varmıs genisleme olmus halbuki rahim filmi ceken doktor tuplerin acık demisti bugunki doktor bu tupun tamamen kapatilmasi gerektigini soyledi ameliyatla yoksa diger tupude etkilermis ayrica tup bebek sansimida azaltrmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?