HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

hoşbulduk cnm ya burda istedigimizi rahatça yazabiliyomuyuz pek bilgim yok yani diğer face instigramda gözükmüyor degilmi biraz sacma oldu ama içim rahat olsun diye sordum :)

hoşbulduk cnm ya burda istedigimizi rahatça yazabiliyomuyuz pek bilgim yok yani diğer face instigramda gözükmüyor degilmi biraz sacma oldu ama içim rahat olsun diye sordum :)
Gözükmüyor diye biliyorum ama tam bilgimde yok canım net bilgi veren olur elbette ama olduki nickinden taniyicak biri olur akraba vs gibi gormelerini istemedigin kisiler dikkat etmek lazım

Merhaba bende cook yeniyim. Yeni uye oldum. Ve bu konuyu gorunce dahil olmak istedim. Gecen ay denedik ama basarisiz olduk.. bu ay da denedik. Adetime 12 gün var heycanla bekliyorum. İnsallah Allah nasip eder mutlu haberlerimizi buradan paylasiriz selam olsun hepinize

O filmin cekilme amaci ne canım bilgilendirir misin beni hangi durumlarda cekiliyor

Bende bugün hsg çekildim. Ayrıca tedavi edici etkisi olduğu için doktorum 3 ay beklememi söyledi. bu arada tüplerimde bir sorun çıkmadı çok şükür. ikiside açık. bu ay bekliycem artık. Allah her isteyene versin inşallah

O filmin cekilme amaci ne canım bilgilendirir misin beni hangi durumlarda cekiliyor
Canım şöyle 1 yıl çocuk isteyip olmayınca tüpler açıkmı diye film çekiliyor bi arkadaşında dediği gibi doktorum sonrasında 3 ay önemli gebelik olabilir dedi ve çok şükür oldu rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Tesekkurler canım bilgilendirdigin için insaAllah filme gerek kalmadan senem dolmadan hamile kalırım 5 ayim daha var sene dolmasina

Evet canım bir kan testi yaptır hamile olabilirsin 3 ay önce bende aynı durumu yaşamıştım idrar ve kan testinde pozitiflik söz konusu ama kimyasal gebelik yani kanla beraber atma durumu oluyor inşallah erken gebelik durumudur canım kafanın rahat olması için bir kan testine ihtiyacın var

Evet canım bir kan testi yaptır hamile olabilirsin 3 ay önce bende aynı durumu yaşamıştım idrar ve kan testinde pozitiflik söz konusu ama kimyasal gebelik yani kanla beraber atma durumu oluyor inşallah erken gebelik durumudur canım kafanın rahat olması için bir kan testine ihtiyacın var

canım sen filimden sonra kaçıncı ayda hamile kaldın?

Bende flimden 4.ayinda kaldim bilmiyorum etkisi var midir da tek tupum kapali hatta rabbim nasip edince oluyor vakit gelince oluyor

Bende flimden 4.ayinda kaldim bilmiyorum etkisi var midir da tek tupum kapali hatta rabbim nasip edince oluyor vakit gelince oluyor
Arkadasım senin tek tupun nasıl tıkalıydı genisleme miydi yani hidropalkens diye birsey miydi bana bugun bu teshis koyuldu tek tupume yani icinde sıvı birikmesi varmıs genisleme olmus halbuki rahim filmi ceken doktor tuplerin acık demisti bugunki doktor bu tupun tamamen kapatilmasi gerektigini soyledi ameliyatla yoksa diger tupude etkilermis ayrica tup bebek sansimida azaltrmis

Pardon adı hidrosalpenks

Yok canim ya kapali dedi sadece ilac gecisi olmadı cok darda olabilir dedi öyle yani rabbime cok sükür hamileyim.insallah tamimina erdirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…