- 12 Haziran 2016
- 409
- 213
- 103
- 39
Amin amin Allahım tamamına erdirsin bana umut oldun tek tuplede hamile kalınabildigine dair rabbim hepimizn dileklerini kabul etsinYok canim ya kapali dedi sadece ilac gecisi olmadı cok darda olabilir dedi öyle yani rabbime cok sükür hamileyim.insallah tamimina erdirir
Aminn insallah canım kalınıyor canım rabbim ol desin yeterAmin amin Allahım tamamına erdirsin bana umut oldun tek tuplede hamile kalınabildigine dair rabbim hepimizn dileklerini kabul etsin
Evet canım bir kan testi yaptır hamile olabilirsin 3 ay önce bende aynı durumu yaşamıştım idrar ve kan testinde pozitiflik söz konusu ama kimyasal gebelik yani kanla beraber atma durumu oluyor inşallah erken gebelik durumudur canım kafanın rahat olması için bir kan testine ihtiyacın var
Belki yerlesme kanamasıdır adet degildir ilac falan icme kesinlesene kadaradet oldum :)) testler yanlıs cıkıyor denemek ıcın az once gene yaptım gene 2. silik çizgi çıktı :))
Daha senin varmış canım çok dua et bu güzel ayda olur inşallahTesekkurler canım bilgilendirdigin için insaAllah filme gerek kalmadan senem dolmadan hamile kalırım 5 ayim daha var sene dolmasina
Amin canımm allah razı olsun inan çok dua ediyorum tüm isteyenlereAyy ne güzel canım inşallah sağ salim Bebeğini alırsın kucağına tebrikler Hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına olsun inşallah
Rahim filminin 2. Ayında canım ilk ay eşimle ayrı şehirlerdeydik 2. Ay çok şükür oldu ama artık zaten olmuyo dediğim anda burda hep yazıyorlardı aklından çıktığı anda olur diye hep kızıyodum nasıl çıksın aklımdan diye ama çıkıyomuş :)canım sen filimden sonra kaçıncı ayda hamile kaldın?
Amin insaAllah canim Allah razı olsun bakalım kac deneme sonunda gelicek bazen diyorum iyiki denemelere erken baslamisim beklemisim olsaydim belki üstüne zaman eklemesi olucakti diye sonra diyorum ki veren Allah zamani degil demekki daha o şekilde olsa ilk denedigim zaten gelicegi aydir belkide simdiki gibi olmaz ilk denemede geldi derdim ayy cok karisik sey ettim ama anlasilir sanırımDaha senin varmış canım çok dua et bu güzel ayda olur inşallah
Amin İnşallah canım severek evlendik 10 aylık evliyiz çalışmalarda ikinci ayımız bu çoook istiyorum aşkımızın meleği olmasınıPsikolojik bence bana bunalımlar basıyo adet olucağım zaman canım...Kafamıza takınca saçma sapan kandırıyo vicut ama İnşallah hepimiz hamileyizdir kızlar Allah nasip kısmet etsin tez zaman da İnşallah kurban olduğum mevlam...
Anlaşıldı canım:))bak sen kalbini ferah tut inan doğru zaman geldiğinde rabbim zaten sana gönderecektir meleğini inşallahAmin insaAllah canim Allah razı olsun bakalım kac deneme sonunda gelicek bazen diyorum iyiki denemelere erken baslamisim beklemisim olsaydim belki üstüne zaman eklemesi olucakti diye sonra diyorum ki veren Allah zamani degil demekki daha o şekilde olsa ilk denedigim zaten gelicegi aydir belkide simdiki gibi olmaz ilk denemede geldi derdim ayy cok karisik sey ettim ama anlasilir sanırım
Amin İnşallah canım severek evlendik 10 aylık evliyiz çalışmalarda ikinci ayımız bu çoook istiyorum aşkımızın meleği olmasınıPsikolojik bence bana bunalımlar basıyo adet olucağım zaman canım...Kafamıza takınca saçma sapan kandırıyo vicut ama İnşallah hepimiz hamileyizdir kızlar Allah nasip kısmet etsin tez zaman da İnşallah kurban olduğum mevlam...
Bakalım bende suan hastanedeyim bekliyorum.tup bebek iğneleri yiyorum gobekten bugün altıncı gün. ...rabbim hayirlisini versin...test sonuçlarını bekliyorumBiz mayısta hamile olamayan anneler haziran da denicez tabiki de bu güzel macera ve yolculukta birbirimize destek vermek rahatlatıcı gelin bu zorlu hamile kalabilme sürecini beraber yaşayalım bayanlar gelin birbirimize destek olalım...
Canım benim Rabbim Sağlıkla hayırla versin bebişini inşaAllah mübarek aydaBakalım bende suan hastanedeyim bekliyorum.tup bebek iğneleri yiyorum gobekten bugün altıncı gün. ...rabbim hayirlisini versin...test sonuçlarını bekliyorum
:) teşekkür ederimHoşgeldinizzzzzzz
Giremedim bir daha hemen aklıma düştün var mi güzel bir haber :)canim bende pazari/pazartesini bekliyorum insALLAH gelmez de hayirlisiyla iy haber aliriz. Sende herhangi bir belirti mi varmi?
Inşallah bakalım ne diyecek iğne dozlari artacakmi azalacakmi.meraklı bekleyis.isteyen herkese versin güzel rabbim.AMINCanım benim Rabbim Sağlıkla hayırla versin bebişini inşaAllah mübarek ayda
bende dün çektim hsg. beni ümitlendirdin. inşallah bende hamile kalabiliiim. dua et banada lütfen. sen kaç yıllık evlisin bu arada?Rahim filminin 2. Ayında canım ilk ay eşimle ayrı şehirlerdeydik 2. Ay çok şükür oldu ama artık zaten olmuyo dediğim anda burda hep yazıyorlardı aklından çıktığı anda olur diye hep kızıyodum nasıl çıksın aklımdan diye ama çıkıyomuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?