HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

adet oldum :)) testler yanlıs cıkıyor denemek ıcın az once gene yaptım gene 2. silik çizgi çıktı :))

canım sen filimden sonra kaçıncı ayda hamile kaldın?
Rahim filminin 2. Ayında canım ilk ay eşimle ayrı şehirlerdeydik 2. Ay çok şükür oldu ama artık zaten olmuyo dediğim anda burda hep yazıyorlardı aklından çıktığı anda olur diye hep kızıyodum nasıl çıksın aklımdan diye ama çıkıyomuş :)

Daha senin varmış canım çok dua et bu güzel ayda olur inşallah
Amin insaAllah canim Allah razı olsun bakalım kac deneme sonunda gelicek bazen diyorum iyiki denemelere erken baslamisim beklemisim olsaydim belki üstüne zaman eklemesi olucakti diye sonra diyorum ki veren Allah zamani degil demekki daha o şekilde olsa ilk denedigim zaten gelicegi aydir belkide simdiki gibi olmaz ilk denemede geldi derdim ayy cok karisik sey ettim ama anlasilir sanırım

Amin İnşallah canım severek evlendik 10 aylık evliyiz çalışmalarda ikinci ayımız bu çoook istiyorum aşkımızın meleği olmasını

Anlaşıldı canım:))bak sen kalbini ferah tut inan doğru zaman geldiğinde rabbim zaten sana gönderecektir meleğini inşallah

Amin İnşallah canım severek evlendik 10 aylık evliyiz çalışmalarda ikinci ayımız bu çoook istiyorum aşkımızın meleği olmasını

günaydın kızlarrr, bat'ı bugün olan var mı ? Bat'ı bugün olup da belirtisi olan var mı? Benim hiç bi belirtim yok da

Kızlar bata 9 gün var göğüslerimde dolgunluk var ama ağrı yok dün akşamdan beri Karnım şiş ve gaz sorunum var biraz önce karnımın alt kısmına bir ağrı saplandı nefesim kesildi böyle bir ağrı yok bu arada idrarımdan sonra kremimsi tortulu bir akıntım oluyor bunlar belirti mi

Bakalım bende suan hastanedeyim bekliyorum.tup bebek iğneleri yiyorum gobekten bugün altıncı gün. ...rabbim hayirlisini versin...test sonuçlarını bekliyorum

Bakalım bende suan hastanedeyim bekliyorum.tup bebek iğneleri yiyorum gobekten bugün altıncı gün. ...rabbim hayirlisini versin...test sonuçlarını bekliyorum
Canım benim Rabbim Sağlıkla hayırla versin bebişini inşaAllah mübarek ayda

Kızlar benim de bat'a 9 gün var hiçbir belirtim yok nerdeyse, sadece karnımda biraz ağrı var o da stres yapınca çok düşününce oluyo bence psikolojik yani... bu ay hamile kalamıcakmışım gibi hissediyorum umutsuzum nedense

bende dün çektim hsg. beni ümitlendirdin. inşallah bende hamile kalabiliiim. dua et banada lütfen. sen kaç yıllık evlisin bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…