HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

Bende regl olmadım bat 27 mayıs ama hala bekliyorum testimde negatif çıktı ilk defaaa geciktim arkadaşlar ilk denememizdi bu ay

Bende regl olmadım bat 27 mayıs ama hala bekliyorum testimde negatif çıktı ilk defaaa geciktim arkadaşlar ilk denememizdi bu ay
Can'ım aynıyız seninle ben kan verdim bugün negatif üzüldüm yeni regl oldum düüşün beş gün geçti senin gibi ama inşallah seni sevindirir rabbim bu ay arkadasım

Can'ım aynıyız seninle ben kan verdim bugün negatif üzüldüm yeni regl oldum düüşün beş gün geçti senin gibi ama inşallah seni sevindirir rabbim bu ay arkadasım
Canım bend3 evde dijital testle yaptım negatif ama regl olmadım beklicem belki geç döllenme olabilir son ümit Allah ım en hayırlısını nasip etsin geç olsun güç olmasın tatlım

Bi kaç gün daha bekleyip yaptırcam canım evde test yaptım 99 doğru sonuç veren ama negatif çıktı 4 gün daha sabretip kan testine gitcem..hakkımızda hayırlısı İnşallah..
Amin iyi düşünün iyi olsun kötü düşünmeyin ki kötülüklerle aynı frekansta olmayın arkadaşlar...Kötü düşünürseniz kötülüğü üzerinize çekersiniz...

Evde yapılan testlere ben de güvenmiyorum ama %80 yada 85 doğru çıkıyo ama benim hiç yapasım gelmi çünki hamile olupta testte negatif çıkan çok...Morelman çöker insan o anlık...En güzel testlerin ne zaman yapılacağını bilmek ve bilinçli olmak...İlişki den bir gün sonra test yaptıranlar var arkadaşlar tam bir saçmalık...En iyi biraz daha bekle kan testine git en iyisi o bence...

Arkadaşlar ebebek uygulaması var soru cevap hediye veriyor...Apple store dan indirebilirsiniz...Android i bilmiyorum bakın...Bebek deterjan seti ve yanın da bir sürü şey veriyo...

naptın canım gelen giden var mı

arkadaşlar bende sizdenim bu ay bakalım bizde denicez 3 aydır tık yok üstüne stres yaptım düzenlü adet olurken artık adet bile olamıyorum

arkadaşlar benim 24 mayısta adet olmam gerekiyordu 2 kan testi 4 idrar testi yaptıktan sonra bugün kesin olarak hamile olmadığımı öğrendim ve çokkkkk üzüldüm içimde bi umur habire yaptım durdum çünkü tüm belirtilerin vardı hoş her ay aynıda doktora gittim progestan verdi yine alttan kullan dedi adet olunca takibe başlıcak inşallah rabbim haziranda bizimde yüzümüzü güldürsün....

BENIMDE BAT BUGUN AMA KARNIM COK AGIRIYOR SU GIBI AKINTIM VAR ADET OLACAM HERHALDE
Canım çookkk aşırı bi agrıyla geldi şükür ya. bebiş yoksa gecikmesin aman ya nasıl gecikti böle bi ağrı görmedim çok fena agrıyor.. Allah ım hakkımızda hayırlısını versin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…