Kan testi yaptır...Bende regl olmadım bat 27 mayıs ama hala bekliyorumtestimde negatif çıktı ilk defaaa geciktim arkadaşlar ilk denememizdi bu ay
Can'ım aynıyız seninle ben kan verdim bugün negatif üzüldüm yeni regl oldum düüşün beş gün geçti senin gibi ama inşallah seni sevindirir rabbim bu ay arkadasımBende regl olmadım bat 27 mayıs ama hala bekliyorumtestimde negatif çıktı ilk defaaa geciktim arkadaşlar ilk denememizdi bu ay
Canım bend3 evde dijital testle yaptım negatif ama regl olmadım beklicem belki geç döllenme olabilir son ümitCan'ım aynıyız seninle ben kan verdim bugün negatif üzüldüm yeni regl oldum düüşün beş gün geçti senin gibi ama inşallah seni sevindirir rabbim bu ay arkadasım
Bi kaç gün daha bekleyip yaptırcam canım evde test yaptım 99 doğru sonuç veren ama negatif çıktı 4 gün daha sabretip kan testine gitcem..hakkımızda hayırlısı İnşallah..Kan testi yaptır...
Amin Can'ım benim inş olur inş Bebek olurCanım bend3 evde dijital testle yaptım negatif ama regl olmadım beklicem belki geç döllenme olabilir son ümitAllah ım en hayırlısını nasip etsin geç olsun güç olmasın tatlım
Amin canım İnşallahAmin Can'ım benim inş olur inş Bebek olur
Amin iyi düşünün iyi olsun kötü düşünmeyin ki kötülüklerle aynı frekansta olmayın arkadaşlar...Kötü düşünürseniz kötülüğü üzerinize çekersiniz...Bi kaç gün daha bekleyip yaptırcam canım evde test yaptım 99 doğru sonuç veren ama negatif çıktı 4 gün daha sabretip kan testine gitcem..hakkımızda hayırlısı İnşallah..
Selam kızlar benim bat 27 mayıstı bugün 31 ve ben hala regl olmadım sizce hamile olabilir miyim hiç düzensiz olmam her zaman üç gün öne atardı ilk defa bu kez oldu kan mı versem bilmiyorum evde yapılan testlere güvenmiyorum üç gün önce yaptım tek çizgi gördüm ama bu kadar gecikmesi normal mi
Amin canım İnşallahennn kısa zamanda hepimizin melekleri olcak Allah ım kalpden istediğimizi duyuyor doğru zamanda göndercek İnşallah meleklerimizi
naptın canım gelen giden var mıSelam kızlar benim bat 27 mayıstı bugün 31 ve ben hala regl olmadım sizce hamile olabilir miyim hiç düzensiz olmam her zaman üç gün öne atardı ilk defa bu kez oldu kan mı versem bilmiyorum evde yapılan testlere güvenmiyorum üç gün önce yaptım tek çizgi gördüm ama bu kadar gecikmesi normal mi
naptın canım gelen giden var mı
Canım arkadaş yukarıya yazmıştı regl olmuş.. aynıyız onunla benim de 27 si idi ama hala bekliyorum ben yanaptın canım gelen giden var mı
TEST YAPMADINMI CNMCanım arkadaş yukarıya yazmıştı regl olmuş.. aynıyız onunla benim de 27 si idi ama hala bekliyorum ben ya
Ay sorma geldi gelme mi regl oldum hayırlısı ya ama felaket sancılı
Yağtım 3 gün önce negatif çıktı ama hala glen giden yokk canım yaTEST YAPMADINMI CNM
BENIMDE BAT BUGUN AMA KARNIM COK AGIRIYOR SU GIBI AKINTIM VAR ADET OLACAM HERHALDEYağtım 3 gün önce negatif çıktı ama hala glen giden yokk canım ya
Canım çookkk aşırı bi agrıyla geldi şükür ya. bebiş yoksa gecikmesin aman ya nasıl gecikti böle bi ağrı görmedim çok fena agrıyor..BENIMDE BAT BUGUN AMA KARNIM COK AGIRIYOR SU GIBI AKINTIM VAR ADET OLACAM HERHALDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?