Bende belirtileer yaşadım birsürü testleer yaptım bat 27 mayıs idi en sonunda yenice regl oldum canım hevesleniyoruz hergün test yapjyoruz kan da verdim bat 5 gün çnce halbuki ama bi umut beklyoruz işte.. Dua edelim haziran ayı 11ayın sultanı geliyor bizim için en hayıtlısı olsun İnşallah..arkadaşlar benim 24 mayısta adet olmam gerekiyordu 2 kan testi 4 idrar testi yaptıktan sonra bugün kesin olarak hamile olmadığımı öğrendim ve çokkkkk üzüldüm içimde bi umur habire yaptım durdum çünkü tüm belirtilerin vardı hoş her ay aynıda doktora gittim progestan verdi yine alttan kullan dedi adet olunca takibe başlıcak inşallah rabbim haziranda bizimde yüzümüzü güldürsün....
arkadaşlar bende sizdenim bu ay bakalım bizde denicez 3 aydır tık yok üstüne stres yaptım düzenlü adet olurken artık adet bile olamıyorum
Test yap stress ten de olabiliyo...En iyisi az daha bekleyip kan testi...Bazı durumlar da rahim çok sistematik davranıp hamile olmamıza rağmen adet görebilirmiş aklınız da bulunsun bayanlar...Doktor söylemişti...Selam kızlar benim bat 27 mayıstı bugün 31 ve ben hala regl olmadım sizce hamile olabilir miyim hiç düzensiz olmam her zaman üç gün öne atardı ilk defa bu kez oldu kan mı versem bilmiyorum evde yapılan testlere güvenmiyorum üç gün önce yaptım tek çizgi gördüm ama bu kadar gecikmesi normal mi
Ben de yeni uyeyim canm biz de bu ay biraktik korunmayi 6 aylik evliyim.benim bat da haziran 2 de bekliyoruz bakalm rabbim hayirlisini nasip etsin
Amin canm Ins ben de bugun hasta olmam lazim olmazsam onumuzdeki hafta ici gidip kan vericem.ama sanmiyorm hicbir belirtim yok acikcasi hissetmiyorumda birseyCanim yeni gordum ben bir gun geciktim hic agri da yok.. ama gogus sancisi ve gaz cok var.. bakalim ya insallah hersey istedigimiz gibi olur..
Amin canm Ins ben de bugun hasta olmam lazim olmazsam onumuzdeki hafta ici gidip kan vericem.ama sanmiyorm hicbir belirtim yok acikcasi hissetmiyorumda birsey
Onemli degil canm bende hep giremiyorm.rabbim yar ve yardimcimiz olsn ins.bekleyelim gorelim sonuc hayirli olur insBende o sekilim aynen dedigin gibi dun olmam gerekyordu fakat gelen giden yok :) gerçi ben cok ilac kullandim bu ay bobrek yuzunden ondan da olabilir diyorum ben :) olursam yunurtlama gunu kovalicam olmazsam da hemen test yaptirmicam .. kusura bakmayin calistigim icin bazen gec yazabilirim
Onemli degil canm bende hep giremiyorm.rabbim yar ve yardimcimiz olsn ins.bekleyelim gorelim sonuc hayirli olur ins
Ins olursada olmazsada yazarim tabikiTamam canim gelismelerden haber ederiz birbirimizi :)
Can'ım ben regl oldum ama dün sağlık olsun ama gecikmesi beni yanılttı ayrıca çok güzel çok mantıklı yorum ve bilgi veriyorsun Can'ım tşk ederiz cycles indirdim hemen sayende tşk ederim yine ay olur dimi bebişimiz ben ikinci ayda pes ettim gibiTest yap stress ten de olabiliyo...En iyisi az daha bekleyip kan testi...Bazı durumlar da rahim çok sistematik davranıp hamile olmamıza rağmen adet görebilirmiş aklınız da bulunsun bayanlar...Doktor söylemişti...
Can'ım ben regl oldum ama dün sağlık olsun ama gecikmesi beni yanılttı ayrıca çok güzel çok mantıklı yorum ve bilgi veriyorsun Can'ım tşk ederiz cycles indirdim hemen sayende tşk ederim yine ay olur dimi bebişimiz ben ikinci ayda pes ettim gibi
Nasip ya daha iki ay oldu deniyoruz elbet verir rabbim günü Zaman'ı olunca bekleyecez yapacak bişey yok Allah her isteyene nasip etsin evet öyle düzenli regl olmamız yetmiyor başka sorunlarda olabilir ya sorun şu Antalya da yeniyim evlendik burada yaşamaya başladık be doktor ne hastane Ramazan'dan sonra araştırıcam bakalım rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahBen teşekkür ederim ne demek...Bildiklerimizi paylaşmak lazım...Pes etme bence hiç gerek yok pes etmene...Doktora git hamilelik öncesi programını yapsın iyice bir muayne ol rahim de iltihap varmı baktır bazı iltihaplar kendini belli etmeden seyir edebiliyor canım...Günlük akıntı şikayeti sanabiliyoruz...İltihapı fark etmediğimiz için de hamile kalamayınca ruh halimiz bozuluyo buda sebepsiz yere hamile kalmamıza engel oluyor az da olsa...Ben de pazartesi günü gidicem baktırıcam bi ne var ne yok iltihap varmı...Ben de kalamıyorum çünki iltihap ım vardı çünki tekrar nüks etmiş olabilir gibime geliyo...Dediğim gibi hiç üzülme canım benim dediğimi yap ve çok fazla deneyin eşinle doğurganlık zamanın da...
Eşim değil ben gidecemde reglim bugün bitti on gün içerisinde olurmu ki çünkü ongün sonra gidecemdeEray neva naptın nasıl durumların senin sesin çıkmıo hiç... :) Gitti mi eşin...Gitmeden deneseydin keske bitti mi senin reglin...
19 haziranBenim bat 17-18 haziran gibi kızlar var mı Bat ı bana yakın yada aynı olan...
BuralardayımmmmEee kızlar kimse den ses yok nasıl gidiyo denemeler ümidiniz varmı??? Eray-Neva nerelerdesin sesin çıkmıo hiç kayboldun hayırdırrr???
Silik çıkmış dedin birkaç gün sonra yeniden dene inşaallah hamilesindir hayırlısıylaMerhaba arkadaşlar sayfaya ben yeni katıldım Mayıs 1 de en son adet olmuştum adet dönemim normalde 27 gündür fakat bu ay bugün oldu daha adet olmadım ayın 30 unda evde test Yaptım negatif bugün yine Yaptım hafif silikmiş gibi geldi bana ikinci çizgi fakat negatif demek istediler sağlık kabininde yaptırdığım kişi ama hala bir tık yok kasıklarımda ve karnımda adet olacakmışım gibi sancım var ama hamile olma ihtimalim varmıdır tüm bunlara rağmen acaba
Teşekkür ederim cevabınız için evet belli belirsiz bir çizgi vardı benim ki gereksiz ümitlenmek te olabilir Hayırlısı diyelim artıkSilik çıkmış dedin birkaç gün sonra yeniden dene inşaallah hamilesindir hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?