HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

Bende belirtileer yaşadım birsürü testleer yaptım bat 27 mayıs idi en sonunda yenice regl oldum canım hevesleniyoruz hergün test yapjyoruz kan da verdim bat 5 gün çnce halbuki ama bi umut beklyoruz işte.. Dua edelim haziran ayı 11ayın sultanı geliyor bizim için en hayıtlısı olsun İnşallah..

Eee kızlar kimse den ses yok nasıl gidiyo denemeler ümidiniz varmı??? Eray-Neva nerelerdesin sesin çıkmıo hiç kayboldun hayırdırrr???

Başka forumlara gittiler bizi bırakıp arkadaşlar...Bu pazartesi değil önümüz de ki pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum...İyi bir doktor buldum erkek ona gidicem ne dersiniz sizce erken mi olur???

arkadaşlar bende sizdenim bu ay bakalım bizde denicez 3 aydır tık yok üstüne stres yaptım düzenlü adet olurken artık adet bile olamıyorum

Stress yapma hamile kalmayı da olumsuz etkiliyo ben den söylemesi...Rahat ol Rabbim hepimize hayırlısı ne zaman ise versin...Yaş geçmeden tabi çocuğumun yanın da yaşlı durmak istemiyorum hala gençken iyi bir şekilde bakıp büyütmek isterim Rabbimin izni ile...Stress,sıkıntı,günlük sorunlar etkiliyo en iyi saydığım bu örneklere fazla kafa yormamak gün için de ve hayatımız da en iyisi derdi de dermanı da veren Allah diyip geçmeli kafamıza takınca biz kadınlar çok etkileniyoruz malesef...

Test yap stress ten de olabiliyo...En iyisi az daha bekleyip kan testi...Bazı durumlar da rahim çok sistematik davranıp hamile olmamıza rağmen adet görebilirmiş aklınız da bulunsun bayanlar...Doktor söylemişti...

Ben de yeni uyeyim canm biz de bu ay biraktik korunmayi 6 aylik evliyim.benim bat da haziran 2 de bekliyoruz bakalm rabbim hayirlisini nasip etsin

Canim yeni gordum ben bir gun geciktim hic agri da yok.. ama gogus sancisi ve gaz cok var.. bakalim ya insallah hersey istedigimiz gibi olur..

Canim yeni gordum ben bir gun geciktim hic agri da yok.. ama gogus sancisi ve gaz cok var.. bakalim ya insallah hersey istedigimiz gibi olur..
Amin canm Ins ben de bugun hasta olmam lazim olmazsam onumuzdeki hafta ici gidip kan vericem.ama sanmiyorm hicbir belirtim yok acikcasi hissetmiyorumda birsey

Amin canm Ins ben de bugun hasta olmam lazim olmazsam onumuzdeki hafta ici gidip kan vericem.ama sanmiyorm hicbir belirtim yok acikcasi hissetmiyorumda birsey

Bende o sekilim aynen dedigin gibi dun olmam gerekyordu fakat gelen giden yok :) gerçi ben cok ilac kullandim bu ay bobrek yuzunden ondan da olabilir diyorum ben :) olursam yunurtlama gunu kovalicam olmazsam da hemen test yaptirmicam .. kusura bakmayin calistigim icin bazen gec yazabilirim

Onemli degil canm bende hep giremiyorm.rabbim yar ve yardimcimiz olsn ins.bekleyelim gorelim sonuc hayirli olur ins

Test yap stress ten de olabiliyo...En iyisi az daha bekleyip kan testi...Bazı durumlar da rahim çok sistematik davranıp hamile olmamıza rağmen adet görebilirmiş aklınız da bulunsun bayanlar...Doktor söylemişti...
Can'ım ben regl oldum ama dün sağlık olsun ama gecikmesi beni yanılttı ayrıca çok güzel çok mantıklı yorum ve bilgi veriyorsun Can'ım tşk ederiz cycles indirdim hemen sayende tşk ederim yine ay olur dimi bebişimiz ben ikinci ayda pes ettim gibi

Ben teşekkür ederim ne demek...Bildiklerimizi paylaşmak lazım...Pes etme bence hiç gerek yok pes etmene...Doktora git hamilelik öncesi programını yapsın iyice bir muayne ol rahim de iltihap varmı baktır bazı iltihaplar kendini belli etmeden seyir edebiliyor canım...Günlük akıntı şikayeti sanabiliyoruz...İltihapı fark etmediğimiz için de hamile kalamayınca ruh halimiz bozuluyo buda sebepsiz yere hamile kalmamıza engel oluyor az da olsa...Ben de pazartesi günü gidicem baktırıcam bi ne var ne yok iltihap varmı...Ben de kalamıyorum çünki iltihap ım vardı çünki tekrar nüks etmiş olabilir gibime geliyo...Dediğim gibi hiç üzülme canım benim dediğimi yap ve çok fazla deneyin eşinle doğurganlık zamanın da...

Nasip ya daha iki ay oldu deniyoruz elbet verir rabbim günü Zaman'ı olunca bekleyecez yapacak bişey yok Allah her isteyene nasip etsin evet öyle düzenli regl olmamız yetmiyor başka sorunlarda olabilir ya sorun şu Antalya da yeniyim evlendik burada yaşamaya başladık be doktor ne hastane Ramazan'dan sonra araştırıcam bakalım rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba arkadaşlar sayfaya ben yeni katıldım Mayıs 1 de en son adet olmuştum adet dönemim normalde 27 gündür fakat bu ay bugün oldu daha adet olmadım ayın 30 unda evde test Yaptım negatif bugün yine Yaptım hafif silikmiş gibi geldi bana ikinci çizgi fakat negatif demek istediler sağlık kabininde yaptırdığım kişi ama hala bir tık yok kasıklarımda ve karnımda adet olacakmışım gibi sancım var ama hamile olma ihtimalim varmıdır tüm bunlara rağmen acaba

Silik çıkmış dedin birkaç gün sonra yeniden dene inşaallah hamilesindir hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…