Haziranda transfer olacaklar gelin

Anladım canım benimde dondurulmus 8 embriyo var 2. Adette transfer olacak inşallah hayırlısı olsun hakkımızda

Anladım canım benimde dondurulmus 8 embriyo var 2. Adette transfer olacak inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
Bugün embriyolog aradı 7 toplanan yumurtanın 7 sinin döllendiğini söyledi inşallah hayırlısıyla transfer de olur canım Allah senin ve tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun

Aa çok sevindim inşallah hepsi 5. Güne gider benim 12 toplandı 9 döllendi 8 i 5. Güne gitti
Sağolun inşallah benim de 5.güne embriyom bol olur yumurta toplama işlemi özellikle o işlem sonrası gerçekten zor bir süreç, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Aa çok sevindim inşallah hepsi 5. Güne gider benim 12 toplandı 9 döllendi 8 i 5. Güne gitti
Maşallah çok güzel darısı başıma inşallah bugün yumurta toplama işlemi vardı 10 yumurta toplandı kaçı döllenecek acaba çok heyecanlıyım

Merhaba arkadaşlar bir soru sormak istiyorum yumurta toplama işlemi herkesin kendi adet döngüsüne göre mi oluyor? Tedaviye yeni başladık, yumurta toplama işlemi sonrası neler yaşadınız? Bir de taze transfer dediğiniz yumurta toplamadan kaç gün sonra oluyor?

Maşallah çok güzel darısı başıma inşallah bugün yumurta toplama işlemi vardı 10 yumurta toplandı kaçı döllenecek acaba çok heyecanlıyım
Merhaba inşallah gönlünüzden geçen en kısa sürede kolaylıkla rahatlıkla olur, gerçekten çok heyecanlı süreçler ben de buraya yazacağım her süreci yarın doktora gideceğiz sürecimizi anlatacak az çok belli gibi şu anlık peki nasıl geçti yumurta toplama işlemi basit mi?

Yarın belli olur bakalım hepsi sağlıklıdır inşallah
Benim 2.denemem ilki tutmadı malesef. 11 yumurta toplandı sadece 2si döllendi. 2 side transfer edildi ama sonuç negatif. Umarım bu sefer farklı olur siz hangi aşamadasınız?

Benim ikinci tüp bebek deneyimim. İlkiyle arasında dağlar kadar fark var. Ne bir ağrı ne bir sızı, kanama hiç birşey yaşamadım. Merkez o kadar profesyoneldi ki prenses gibiydim

Kızlar hepinize iyi akşamlar öncelikle imkanınız varsa yani embriyonuzun 3.günden 5.güne gitme durumu varsa embriyonuzu genetiğe göndermenizi şiddetle tavsiye ediyorum sizlerde genetik olarak sorun olmasa da embriyoda kromozomsal sıkıntılar oluşabiliyor yani taze transferi doğru bulmuyorum bu arada adetimi oldum inşallah cuma günü ben de başlıyorum transfer hazırlığına hepimize güzel haberler almak nasip olsun

Benim ilk denemem daha önce 2 kimyasal 1 dış gebeliğim var o yüzden artık beklemek istemedim sağlıklı gebelik elde edemedim su an dondurulmuş 8 yumurtam var transfer için adet olucam 1 ay sonra o u bekliyorum artık opu sonrası il adeti oldum şükür

Masallah canım hangı hastane yada doktora gıdıyosun ve sızın sorun neydı cevaplarsan cok sevınırım
Bursa acıbadem canım benim sorun aslında yok bizim dış gebelik yaşadım tek tüpüm alındı 1 sene önce, 2 de kendiliğinden kimyasal oldu sağlıklı gebelik elde edemedik bakalım o yüzden başladım artık 5 yıl oldu evleneli bide 2 bucuk yıldır çocuk istemi var

Sorununuz neydı acaba
Merhaba bizim sorunumuz erkek infertilitesi, eşim tedavi gördü ben tüp bebeğe fiziksel ve ruhsal olarak hâli hazırda bekliyorum, burada yumurtlama sorunu, tüplerle ilgili sorunlar ya da kist vb sağlık durumları ile de tüp bebeğe giden ve başarıyla sonuçlanan çok insan görüyorum rabbim herkese yardım etsin fakat embriyo transferi kısmına ve tüp bebek tedavi sürecine gelirsek bu süreç fark ediyorum ki erkek ya da kadın infertilitesine göre de değişiyor. Bakalım doktorumuz nasıl yönlendirirse tedavimiz öyle ilerleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…