Anladım canım benimde dondurulmus 8 embriyo var 2. Adette transfer olacak inşallah hayırlısı olsun hakkımızdaİnşallahBende iki yumurtalıkta çikolata kisti var ve büyüme olduğu için bu dondurma işlemi öncesi 6 ay Lucrin isimli iğneden vuruldum. Bu iğne beni 6 aylık menopoza soktu ve ilk adetimde yumurta toplama işlemi yapıldı
Sanırım Hocam bir an önce olumlu sonuca ulaşmak için taze embriyo denemek istedi.
Normalde 3 kere dondurulmuş embriyo transferi olmuştum ama sonuca ulaşmamıştı.
Sizin durumlar nasıl
Bugün embriyolog aradı 7 toplanan yumurtanın 7 sinin döllendiğini söyledi inşallah hayırlısıyla transfer de olur canım Allah senin ve tüm bekleyenlerin yardımcısı olsunAnladım canım benimde dondurulmus 8 embriyo var 2. Adette transfer olacak inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
Aa çok sevindim inşallah hepsi 5. Güne gider benim 12 toplandı 9 döllendi 8 i 5. Güne gittiBugün embriyolog aradı 7 toplanan yumurtanın 7 sinin döllendiğini söyledi inşallah hayırlısıyla transfer de olur canım Allah senin ve tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun
Sağolun inşallah benim de 5.güne embriyom bol olurAa çok sevindim inşallah hepsi 5. Güne gider benim 12 toplandı 9 döllendi 8 i 5. Güne gitti
Maşallah çok güzelAa çok sevindim inşallah hepsi 5. Güne gider benim 12 toplandı 9 döllendi 8 i 5. Güne gitti
İnşallah canım evet bende ilk gün zorladım birazSağolun inşallah benim de 5.güne embriyom bol oluryumurta toplama işlemi özellikle o işlem sonrası gerçekten zor bir süreç, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Yarın belli olur bakalım hepsi sağlıklıdır inşallahMaşallah çok güzeldarısı başıma inşallah bugün yumurta toplama işlemi vardı 10 yumurta toplandı kaçı döllenecek acaba çok heyecanlıyım
Benim de her şey iyi ilerlerse haziranda opu temmuzda transfer sanırım taze olacakSelam kızlar 12 yumurta toplandı benim bakalım gelişimleri nasıl olacak 2 adet sonrası transfer olacak inşallah ben temmuza kaldım gibi duruyor
Merhaba inşallah gönlünüzden geçen en kısa sürede kolaylıkla rahatlıkla olur, gerçekten çok heyecanlı süreçler ben de buraya yazacağım her süreci yarın doktora gideceğiz sürecimizi anlatacak az çok belli gibi şu anlıkMaşallah çok güzeldarısı başıma inşallah bugün yumurta toplama işlemi vardı 10 yumurta toplandı kaçı döllenecek acaba çok heyecanlıyım
Masallah canım hangı hastane yada doktora gıdıyosun ve sızın sorun neydı cevaplarsan cok sevınırımAa çok sevindim inşallah hepsi 5. Güne gider benim 12 toplandı 9 döllendi 8 i 5. Güne gitti
Merhaba canım hangı doktor acabaBenim de her şey iyi ilerlerse haziranda opu temmuzda transfer sanırım taze olacak
Prof Dr Mehmet Erdem canım AnkaraMerhaba canım hangı doktor acaba
Maşallah çok güzelAa çok sevindim inşallah hepsi 5. Güne gider benim 12 toplandı 9 döllendi 8 i 5. Güne gitti
Benim 2.denemem ilki tutmadı malesef. 11 yumurta toplandı sadece 2si döllendi. 2 side transfer edildi ama sonuç negatif. Umarım bu sefer farklı olurYarın belli olur bakalım hepsi sağlıklıdır inşallah
Benim ikinci tüp bebek deneyimim. İlkiyle arasında dağlar kadar fark var. Ne bir ağrı ne bir sızı, kanama hiç birşey yaşamadım. Merkez o kadar profesyoneldi ki prenses gibiydimMerhaba inşallah gönlünüzden geçen en kısa sürede kolaylıkla rahatlıkla olur, gerçekten çok heyecanlı süreçler ben de buraya yazacağım her süreci yarın doktora gideceğiz sürecimizi anlatacak az çok belli gibi şu anlıkpeki nasıl geçti yumurta toplama işlemi basit mi?
Sorununuz neydı acabaProf Dr Mehmet Erdem canım Ankara
Benim ilk denemem daha önce 2 kimyasal 1 dış gebeliğim var o yüzden artık beklemek istemedim sağlıklı gebelik elde edemedim su an dondurulmuş 8 yumurtam var transfer için adet olucam 1 ay sonra o u bekliyorum artık opu sonrası il adeti oldum şükürMaşallah çok güzeldarısı başıma inşallah bugün yumurta toplama işlemi vardı 10 yumurta toplandı kaçı döllenecek acaba çok heyecanlıyım
Benim 2.denemem ilki tutmadı malesef. 11 yumurta toplandı sadece 2si döllendi. 2 side transfer edildi ama sonuç negatif. Umarım bu sefer farklı olursiz hangi aşamadasınız?
Bursa acıbadem canım benimMasallah canım hangı hastane yada doktora gıdıyosun ve sızın sorun neydı cevaplarsan cok sevınırım
Merhaba bizim sorunumuz erkek infertilitesi, eşim tedavi gördü ben tüp bebeğe fiziksel ve ruhsal olarak hâli hazırda bekliyorum, burada yumurtlama sorunu, tüplerle ilgili sorunlar ya da kist vb sağlık durumları ile de tüp bebeğe giden ve başarıyla sonuçlanan çok insan görüyorum rabbim herkese yardım etsin fakat embriyo transferi kısmına ve tüp bebek tedavi sürecine gelirsek bu süreç fark ediyorum ki erkek ya da kadın infertilitesine göre de değişiyor. Bakalım doktorumuz nasıl yönlendirirse tedavimiz öyle ilerleyecekSorununuz neydı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?