Haziranda transfer olacaklar gelin

arkadaslar, dondurulmus embryo transferinde siz hangi ilaclari kullandiniz, bana adetin 2 ci gunu estrofem verildi sadece.
Aynen adetin ikinci günü estrofem ve coraspin başlandı, estrofem sabah 1 akşam 1 zaman içinde sabah 2 akşam 2 oldu, yaklaşık 2 hafta sonra da kontrole çağırdı dr iğneler ve haplar eklendi

Bu arada ben de 2 haziranda transfer oldum, dilerim hepimiz güzel haberler alırız
dilerim pozitif olur. bu benim 2 transferim olacak eger hersey yolunda giderse. ilk transferimden kizim oldu 5 sene once, simdi kardes icin yolcugula ciktik ama bundan sonra daha bitti istemiyorum cok yipratici bi surec , bi yandan calisiyorum bi yandan tup bebek transfer donemi sureci vesayre allah sonunu hayirli saglikli evlat ile taclandirir insallah

Aminn inşallah benim de ikinci transferim, ilkinde bir takım üzücü durumlardan ötürü kaybettim, bir yıl sonra yeniden deniyorum, kalbim ağzımda, beklemek zor geliyor, tutacak mı tutmayacak mı endişeleri… Allahım içimize ferahlık versin, bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsunlar inşallah

Merhaba ben de dün bahçeci Diyarbakır’da ikinci transferimi oldum ilkini de orada yaptırmıştım negatif olmasına rağmen birebir katılıyorum size hiç pişman olmadım orada denemekten :)

Canım nasılsın bişeyler hissediyor musun? Senin kaçıncı gün embriyosuydu?
Ya açıkçası 3 transfer içinde en kötüsü bu geçiyor sürekli midem bulanıyor belim falan felaket ağrıyor ilaçlar daha çok ondan heralde belirti için çok erken yoksa.

5.gün canım senin nasıl geçiyor.

Benim 3. gün embriyosu kuzum. Açıkçası alt bölgemde sanki çok afedersin gaz varmış gibi guruldamalar küçük küçük baloncuk patlamaları gibi şeyler var. Ama belirti olarak görmüyorum

Benim 3. gün embriyosu kuzum. Açıkçası alt bölgemde sanki çok afedersin gaz varmış gibi guruldamalar küçük küçük baloncuk patlamaları gibi şeyler var. Ama belirti olarak görmüyorum
Belirti için çok erken yok bakalım testi ne zaman vereceksin hangi güne denk geliyor.

Kızlar selam herkese iyi bayramlar bende 31 mayısta çift embriyo transferi oldum bugün 7. Günüm test günüm 11 Haziran belirti yok pek bi iki gün sol bacağım ağrıdı dünde regl benzeri ufak bi ağrı oldu sadece. Günler geçmiyo bana. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah

Of idrar testleri beni çok geriyor şimdiye kadar hiç pozitif görmediğim için anksiyetem tutuyor ama yapmak da istiyorum
Ayyy bilmez miyim o duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki. Bir de çok yanıltıyor ya ben ikincisinde gördüm aha dedim gördüğüme göre baya yüksek bir değer bir baktım 13 çıktı sonrası sürekli baktır yükselecek mi diye.
Ama kanda betahcg çok yükseldiği zaman alıp kesin bakıcam görmek istiyorum ikinci çizgiyi ben de hatıra için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…