- 11 Mart 2025
- 310
- 171
- 18
Aynen adetin ikinci günü estrofem ve coraspin başlandı, estrofem sabah 1 akşam 1 zaman içinde sabah 2 akşam 2 oldu, yaklaşık 2 hafta sonra da kontrole çağırdı dr iğneler ve haplar eklendiarkadaslar, dondurulmus embryo transferinde siz hangi ilaclari kullandiniz, bana adetin 2 ci gunu estrofem verildi sadece.
dilerim pozitif olur. bu benim 2 transferim olacak eger hersey yolunda giderse. ilk transferimden kizim oldu 5 sene once, simdi kardes icin yolcugula ciktik ama bundan sonra daha bitti istemiyorum cok yipratici bi surec , bi yandan calisiyorum bi yandan tup bebek transfer donemi sureci vesayre allah sonunu hayirli saglikli evlat ile taclandirir insallahBu arada ben de 2 haziranda transfer oldum, dilerim hepimiz güzel haberler alırız
Aminn inşallahdilerim pozitif olur. bu benim 2 transferim olacak eger hersey yolunda giderse. ilk transferimden kizim oldu 5 sene once, simdi kardes icin yolcugula ciktik ama bundan sonra daha bitti istemiyorum cok yipratici bi surec , bi yandan calisiyorum bi yandan tup bebek transfer donemi sureci vesayre allah sonunu hayirli saglikli evlat ile taclandirir insallah
Merhaba ben de dün bahçeci Diyarbakır’da ikinci transferimi oldum ilkini de orada yaptırmıştım negatif olmasına rağmen birebir katılıyorum size hiç pişman olmadım orada denemekten :)Diyarbakır da yım. Karı koca öğretmeniz diyarbakır da görev yapıyoruz. Geçen yıl gittiğim Dr un ısrarıyla tüp bebek için Ankara'ya gittik. Paramızla rezil olduk rezil. Bu sefer diyarbakır bahçeci ye gidiyorum inanılmaz bir fark var. Sonuç ne olur bilmiyorum ama süreç harika ilerliyor. Siz hangi şehirde siniz
İnşallah bu sefer pozitif olurMerhaba ben de dün bahçeci Diyarbakır’da ikinci transferimi oldum ilkini de orada yaptırmıştım negatif olmasına rağmen birebir katılıyorum size hiç pişman olmadım orada denemekten :)
Canım nasılsın bişeyler hissediyor musun? Senin kaçıncı gün embriyosuydu?Benim de transferimin 3.günü bugün inşallah olumlu sonuçlanır.
Ya açıkçası 3 transfer içinde en kötüsü bu geçiyor sürekli midem bulanıyor belim falan felaket ağrıyor ilaçlar daha çok ondan heralde belirti için çok erken yoksa.Canım nasılsın bişeyler hissediyor musun? Senin kaçıncı gün embriyosuydu?
Benim 3. gün embriyosu kuzum. Açıkçası alt bölgemde sanki çok afedersin gaz varmış gibi guruldamalar küçük küçük baloncuk patlamaları gibi şeyler var. Ama belirti olarak görmüyorumYa açıkçası 3 transfer içinde en kötüsü bu geçiyor sürekli midem bulanıyor belim falan felaket ağrıyor ilaçlar daha çok ondan heralde belirti için çok erken yoksa.
5.gün canım senin nasıl geçiyor.
Belirti için çok erken yok bakalım testi ne zaman vereceksin hangi güne denk geliyor.Benim 3. gün embriyosu kuzum. Açıkçası alt bölgemde sanki çok afedersin gaz varmış gibi guruldamalar küçük küçük baloncuk patlamaları gibi şeyler var. Ama belirti olarak görmüyorum
17 haziran benim salı gününe denk geliyor ama belki pazar idrar testi yaparım ya da pazartesiBelirti için çok erken yok bakalım testi ne zaman vereceksin hangi güne denk geliyor.
14 ü benimde ben 13 ü ya da 12 si kan veririm muhtemelen hafta sonuna gelmesin 2.kontrol diye17 haziran benim salı gününe denk geliyor ama belki pazar idrar testi yaparım ya da pazartesi
İdrar testi yapmıcak mısın canım14 ü benimde ben 13 ü ya da 12 si kan veririm muhtemelen hafta sonuna gelmesin 2.kontrol diye
12 si idrar testi de yaparım kan sonucu çıkana kadar. 11 ide yapabilirim kafam çok karışıkİdrar testi yapmıcak mısın canım
Of idrar testleri beni çok geriyor şimdiye kadar hiç pozitif görmediğim için anksiyetem tutuyor ama yapmak da istiyorum12 si idrar testi de yaparım kan sonucu çıkana kadar. 11 ide yapabilirim kafam çok karışık
Ayyy bilmez miyim o duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki. Bir de çok yanıltıyor ya ben ikincisinde gördüm aha dedim gördüğüme göre baya yüksek bir değer bir baktım 13 çıktıOf idrar testleri beni çok geriyor şimdiye kadar hiç pozitif görmediğim için anksiyetem tutuyor ama yapmak da istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?