Haziranda transfer olacaklar gelin

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim bu yolda kimseyi kucağı boş bırakmasın

Ohh ne güzel Darısı başımıza hangi şehirdeniz hangi merkezde tedavi alıyorsunuz?
Diyarbakır da yım. Karı koca öğretmeniz diyarbakır da görev yapıyoruz. Geçen yıl gittiğim Dr un ısrarıyla tüp bebek için Ankara'ya gittik. Paramızla rezil olduk rezil. Bu sefer diyarbakır bahçeci ye gidiyorum inanılmaz bir fark var. Sonuç ne olur bilmiyorum ama süreç harika ilerliyor. Siz hangi şehirde siniz

Ankara’dayız sizin gittiğiniz merkez neresiydi

İnşallah her şey gönlünüzce olur böyle pozitif hissetmek tüm süreci rahat geçirmenize yardımcı olur sizin adınıza çok sevindim

Selam canım bende 30 Nisanda Lucrin vuruldum 1 aylık dedi sadece yarın doktora gideceğim tekrar estrofeme başlarız demişti haziran sonuna doğru da transferim olacak. Kullandığın vitamin var mı şuanda?

Ankara’dayız sizin gittiğiniz merkez neresiydi
Hrs diye bir yerdi. Doktorum süleyman akarsu ydu. Herşey o kadar kötüydü ki size anlatamam. O zamanda hiç bir şey içime sinmemişti şimdi farklı bir merkezle karşılaştırınca insan üzülüyor. Giden paraya mı üzüleyim hayallerimin suya düşmesine mi? Siz hangi merkeze gidiyorsunuz?

İnşallah her şey gönlünüzce olur böyle pozitif hissetmek tüm süreci rahat geçirmenize yardımcı olur sizin adınıza çok sevindim
Teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider birlikte sevincimizi de burada paylaşırız

Merhaba arkadaslar,

bende estrofeme basladim gunde 3 adet.
16 haziranda kontrolum var, 16 haziran transfer tarihim belli olacak insAllah

Kistleriniz kaç cmdi? Bu tedavi yapılmadan direkt tüp bebeğe başlamak mümkün değil mi?

kızlar tekrar selam, opu’dan sonra ilk regl döneminde transfer yapılıyor mu biliyor musunuz? 19 mayısta opu yapılmıştı, bugün regl oldum yarın kontrole gidicem, başlık da açtım ama buradan da sormak istedim, bu ay transfer yapılma ihtimali var mı sizce

Rahim kalınlığı ve hormon değerlerin uygunsa yapılır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…