- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
- Konu Sahibi bilinmeyenkullanici
-
Yani bu çocuk oyuncağı değil hevesim kaçtı diyemez. Bence yoğunluktandır. Bi de gelince gözlemleyin
Çok çok ilgili ve sevgi dolu problem yok onda asla vazgeçmem deli gibi istiyorum adım atmayı diyor tektaş bakıyoruz en büyüğünü seçiyor ucuza bakma diyor vs ama dediğim gibi arkadaşlarım öyle bir konuşıyor ki acayip doldum neler diyorum onayani elle tutulur bi tuhaflik goremedim. en azindan bitiremk icin yeterli sebep vermemis sana. bastan vazgecmis denilecek kadar degil. ama konusarak anlayabilirsiniz bi sikinti warsa.
arkadaslarna buraya anlatmadigin bisi anlattysan bilemem. ama burda anlattklarnsa onlara da anlattklarn abartmislar.Çok çok ilgili ve sevgi dolu problem yok onda asla vazgeçmem deli gibi istiyorum adım atmayı diyor tektaş bakıyoruz en büyüğünü seçiyor ucuza bakma diyor vs ama dediğim gibi arkadaşlarım öyle bir konuşıyor ki acayip doldum neler diyorum ona
Yok asıl onlar burada anlatamadığım hafifletici sebeplere hakimler.arkadaslarna buraya anlatmadigin bisi anlattysan bilemem. ama burda anlattklarnsa onlara da anlattklarn abartmislar.
Bence seni bu kadar doldurmalarına izin verme hayatında hiç bir zaman. Öfkeyle kalkan zararla oturur öfkelenme daha bişey yapmamış ki sana. Gelsin asıl o zaman rengi belli olacak. Ben ne arkadaşlarıma bu kadar özelimi anlatırım ne de sevgilime laf ettiririm. Kavga etsek de tartıştık filan derim ama ayrıntıları anlatmam kabaca söylerim en fazla. Çünkü taraflı anlatıyor olabilirim bi anlık sinirle abartmış yanlış yansıtmış olabilirim. Sonra ben sevgilimi affederim ama onlar unutmaz olanları. Böyle düşünürüm her zaman. Bence siz de yansıtmayın bu kadar. Kaldı ki ben anlatsam da benim arkadaşlarım bu kadar doldurmaz beni, garip geldi bana sizinkiler bence dikkatli olunO bana diyor asıl çocuk oyuncağı değil bu vazgeçme diye. Bilemiyorum çok dolduruyorlar beni.
Ya sevgilimi çok müdafaa eden arkadaşlarım da var ama insan hepsini öylr iyi niyetli sanıyor malesef. InanIn günlerdir uyumuyorum beni istemiyor mu artık gelecek kurmayı diye Ya da bu sitede çok görüyorum nişandan sonra cepte bilip çok uzaklaşan adamları bunlar aklıma geliyor hepBence seni bu kadar doldurmalarına izin verme hayatında hiç bir zaman. Öfkeyle kalkan zararla oturur öfkelenme daha bişey yapmamış ki sana. Gelsin asıl o zaman rengi belli olacak. Ben ne arkadaşlarıma bu kadar özelimi anlatırım ne de sevgilime laf ettiririm. Kavga etsek de tartıştık filan derim ama ayrıntıları anlatmam kabaca söylerim en fazla. Çünkü taraflı anlatıyor olabilirim bi anlık sinirle abartmış yanlış yansıtmış olabilirim. Sonra ben sevgilimi affederim ama onlar unutmaz olanları. Böyle düşünürüm her zaman. Bence siz de yansıtmayın bu kadar. Kaldı ki ben anlatsam da benim arkadaşlarım bu kadar doldurmaz beni, garip geldi bana sizinkiler bence dikkatli olun
Ben asıl söyledim bir şey istemşyorum bohça takı vs diye. Ki kendi durumu fazlasıyla var ailesini maddi konuya iliştirmez bile. Ben diyorum annenin özentisi vardır istersen biraz daha organizasyon yapayım diye. Annemi boşver diyor.Bence aile tarafindan bir uyari gelmis olabilir.Tek aklima gelen buYani bu kadar abartmayin nisani falan,basit bir sey olsun, cok masrafa kacmayin simdiden vs. gibi bir seyler soylemis olabilirler.
Ya da gözü korktu.
Ya da sadece yogun ve ugrasmak istemiyor
O bana diyor asıl çocuk oyuncağı değil bu vazgeçme diye. Bilemiyorum çok dolduruyorlar beni.
Ya inanın birisi bir şey derken öyle bir söylüyor ki aaa haklı diyorsunuz yeri geliyor haksız bile olsa aslında. Bakıyorum bana da kötü görünüyor o an evet kesinlikle haklı istemiyor nişan filam diyorumee dolma..
hem farkındasın doldurduklarının hem niye fırsat veriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?