Hazmedemiyorum , ne yapmalıyım

karadenizlidr_9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
22
11
38
30
Geçen aylarda önceden beğendiğim hoşlandığım biriyle yakınlaşmıştım , görüşmelerde cinsel birliktelik olmadı ama biraz yakınlaşmıştık bir anda ertesi gün yanlış yaptık dedi ben de ne olduğunu anlayamadım bunalıma girdim vs , meğersem onun evlenmeyi düşündüğü görüştüğü bir kız varmış bu çocukla aynı hastanedeyiz , gördükçe sinirlerim bozuluyor , evlenmeyi düşündüğü kızın fotoğraflarına bakıp kendimle kıyaslayıp üzülüyorum ve kendimi çok şansız hissediyorum , bana yazdığı mesajların çoğunu sildim çok az bir kısmı var o kıza bunları yollamayı düşünüyorum benle görüşürken zaten sevgilis varmış ve bunu saklamış çünkü . ama daha da yıpranacam konuyu uzatıcam bu yapılan haksızlığı sindiremiyorum kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum

Burada çirkin olan biri varsa o karaktersiz herif, adam evleneceği kadını aldatmış bundan daha çirkin ne olabilir? Bu hikâyede yanan o kız olacak, siz kurtulmuşsunuz gidin sadaka verin, daha da uğraşmayın; kendinizi iyice yıpratmayın. Bırakın belâsını o bulur.

Geçen aylarda önceden beğendiğim hoşlandığım biriyle yakınlaşmıştım , görüşmelerde cinsel birliktelik olmadı ama biraz yakınlaşmıştık bir anda ertesi gün yanlış yaptık dedi ben de ne olduğunu anlayamadım bunalıma girdim vs , meğersem onun evlenmeyi düşündüğü görüştüğü bir kız varmış bu çocukla aynı hastanedeyiz , gördükçe sinirlerim bozuluyor , evlenmeyi düşündüğü kızın fotoğraflarına bakıp kendimle kıyaslayıp üzülüyorum ve kendimi çok şansız hissediyorum , bana yazdığı mesajların çoğunu sildim çok az bir kısmı var o kıza bunları yollamayı düşünüyorum benle görüşürken zaten sevgilis varmış ve bunu saklamış çünkü . ama daha da yıpranacam konuyu uzatıcam bu yapılan haksızlığı sindiremiyorum kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum
İsim kayıt değilse mesajlarda numara gözüküyorsa inanabilir. Ama isim kayıtlıysa bilemedim🤷‍♀️
Madem sindiremiyorsunuz kıza söyleyin
İnanmasa bıle içine şüphe düşer.
Pislikle araları bozulur en azındam

kızın fotoğraflarına bakıp kendimle kıyaslayıp üzülüyorum ve kendimi çok şansız hissediyorum

aksine kendini şanslı hissetmelisin o kızın yerinde de olabilirdin
düşünsene böyle biriyle ciddi ilişki yaşadığını

Sevince gerçekleri göremiyoruz maalesef. Öyle biri artık hayatında olmadığı için mutlu olmalısın. Düşünsene hayatında olduğunu, karakterini oturtamamış birine ne kadar dayanabilirsin ki. Bazen böyle detayları göremiyoruz. Olmadıysa üzülmek, kahrolmak yerine olmamasının daha iyi olduğunu düşünelim birazda

İsim kayıt değilse mesajlarda numara gözüküyorsa inanabilir. Ama isim kayıtlıysa bilemedim🤷‍♀️
Madem sindiremiyorsunuz kıza söyleyin
İnanmasa bıle içine şüphe düşer.
Pislikle araları bozulur en azındam
Aklımıza kurt düşürmekte üstümüze yok zaten 😂😂

evlenmeyi düşündüğü kızın fotoğraflarına bakıp kendimle kıyaslayıp üzülüyorum ve kendimi çok şansız hissediyorum
Şaka mısınız? Adam karaktersizin teki, sizinle görüşüp işi o raddeye getirene kadar nişanlı olduğu aklina gelmemiş mi?
Bugun bunu yapan, yarin aldatir da
Sizce böyle bir adamla olmak mi şans?

İntikam :D :D
Ben olsam söylerdim. Rezil olsun pislik herif, masum bir kızı kandırmasın bari.
Bilmiyorum doğru gelmedi pek karşı taraf çirkinleşip zarar verebilir. Aralarında çok büyük bir şey geçmemiş öyle diyor konu sahibi. Bu adamı gözünde büyütüyor. O kızdan ayrılsa tekrar konu sahibine dönmeyecek.

Bilmiyorum doğru gelmedi pek karşı taraf çirkinleşip zarar verebilir. Aralarında çok büyük bir şey geçmemiş öyle diyor konu sahibi. Bu adamı gözünde büyütüyor. O kızdan ayrılsa tekrar konu sahibine dönmeyecek.
Karşı tarafı aldatmış sonuçta ben bir hemcinsimin aldatıldığını bilip susmak istemezdim, amacı başkaysa bilemem.

Karşı tarafı aldatmış sonuçta ben bir hemcinsimin aldatıldığını bilip susmak istemezdim, amacı başkaysa bilemem.
Beni salak yerine koydu sonuçta sevgilisi varken öpültük ve beraber uyuduk ve ben onaylasaydım cinsellik de olacaktı , ayrıca benim duygularımla da oynadı , haksızlığa uğradığımı düşünüyorum

Beni salak yerine koydu sonuçta sevgilisi varken öpültük ve beraber uyuduk ve ben onaylasaydım cinsellik de olacaktı , ayrıca benim duygularımla da oynadı , haksızlığa uğradığımı düşünüyorum
Valla ben senin yerinde olsam söylerdim ne yalan söyleyeyim. Hem beni salak yerine koyduğu için, hem de o genç kız için.

Kıza söyleyince nolcak elinize geçen ne olacak yani.
Bunu ciddi mi sordunuz? Kendinizi o sahsin evlenecegi kizin yerine koyun ve tekrar dusunun, bilmek istemezmisiniz evleneceginiz adamin ne bok oldugunu?
Gerci sizin gibi dusunenlerin çoğu bilsede bilmezden gelmeyi tercih ediyor.

Evli olsalardı söyleme derdim. Bir çok kadın boşanmadığı gibi gururunu kaybetmenin acısı ile affediyorlar bu herifleri. Ne senin ne öteki kızın eline bir şey geçmediği gibi bu pislik ilk affedilmedilmenin cesareti ile aynı haltı bir daha yer.
Ama nişanlılar öteki kızın mahkemesiz davasız kurtulma şansı var. Nasıl bir adam olduğunu bilir tercihini ona göre yapar en azından.

Bunu ciddi mi sordunuz? Kendinizi o sahsin evlenecegi kizin yerine koyun ve tekrar dusunun, bilmek istemezmisiniz evleneceginiz adamin ne bok oldugunu?
Gerci sizin gibi dusunenlerin çoğu bilsede bilmezden gelmeyi tercih ediyor.
Karşı taraf çirkinleşip zarar verebilir bu yüzden bu tür şeyleri söylese de kendi zarar görür diye dedim. Bilmezden gelmeyi tercih etmiyorum etmem yanlış düşünüyorsunuz

Ex sevgilim nişanlıyken bana mesajlar atmıştı hayatındaki kıza yanlış yapıyorsun yazmıştım sadece ona rağmen susmamıştı bende msjları kıza atmıştım alır mısın başımdan? Ayrılırsın ayrılmazsın onu bilemem demiştim. Kız da bana biz çok yakışıyoruz harikayız demişti 🤣 birkaç ay sonra da harika çift ayrıldı 🤷‍♀️🥴
Bende bu tür durumlarda susmam
Ben herşeyi açığa vururum ayrılırlar dövüşürler beni ırgalamaz 😬

Oncelikle gecmis olsun. Kurtulmussunuz sukredin. Kotu bi durum kandirilmak severken yanlis kisi oldugunu bilmek ama oyle bi adam icin degmez gercekten. Ayrica mesajlari gonderseniz daha da uzuleceksiniz dogruda olsa onlarin ayrilmasina veya huzurlarinin kacmasina sebep olacaksiniz bence bunlara gerek yok. O pislik sadece unutulmayi hakediyor. Birakin yoluna devam etsin. Diger kizin allah yardimcisi olsun insallah evlenmeden gorur. Ayriliklari sizden olmasin yanlista olsa kuracaklari yuvayi yikmis olursunuz.

Sizin de evlenmek üzere olduğunuz erkek sizden habersiz başka biriyle yakınlaşsa demek ki "aralarında çok büyük bir şey geçmemiş" diyeceksiniz ve erkeği değil kızı suclayacaksiniz "ne geçti yani eline" diye.. anladım. O zaman sorun yok

Back
X