Hazmedemiyorum , ne yapmalıyım

Bunu ciddi mi sordunuz? Kendinizi o sahsin evlenecegi kizin yerine koyun ve tekrar dusunun, bilmek istemezmisiniz evleneceginiz adamin ne bok oldugunu?
Gerci sizin gibi dusunenlerin çoğu bilsede bilmezden gelmeyi tercih ediyor.
Aman canım! Aralarında büyük bir şey geçmemiş ki (!!!)bilmeye ne gerek var

Aklımıza kurt düşürmekte üstümüze yok zaten 😂😂
Bu heriften kurtulduğunuza sevinip çalıştığınız yerde lokma ,lokum dagıtacagınıza sinirleniyorsun aşk olsun yaa.
O msj siz karşı tarafa atınca inanacak mı,benim sevgilim yapmazcı biri olabilir,size hakaret edebilir uzatmaya gerek yok düzgün erkek degilmiş diyip kapatmanız daha güzel

Geçen aylarda önceden beğendiğim hoşlandığım biriyle yakınlaşmıştım , görüşmelerde cinsel birliktelik olmadı ama biraz yakınlaşmıştık bir anda ertesi gün yanlış yaptık dedi ben de ne olduğunu anlayamadım bunalıma girdim vs , meğersem onun evlenmeyi düşündüğü görüştüğü bir kız varmış bu çocukla aynı hastanedeyiz , gördükçe sinirlerim bozuluyor , evlenmeyi düşündüğü kızın fotoğraflarına bakıp kendimle kıyaslayıp üzülüyorum ve kendimi çok şansız hissediyorum , bana yazdığı mesajların çoğunu sildim çok az bir kısmı var o kıza bunları yollamayı düşünüyorum benle görüşürken zaten sevgilis varmış ve bunu saklamış çünkü . ama daha da yıpranacam konuyu uzatıcam bu yapılan haksızlığı sindiremiyorum kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum
Böyle bir basitlik yapma lütfen . Allaha havale et ve bir an önce o kızcağızın bu pislik adamın gerçek yüzünü öğrenmesine niyet et.

Bence söylemeye de uzatmaya da gerek yok diye düşünüyorum siz kendi hayatınıza bakın, iş uzadıkça yine siz üzülürsünüz.
Genelde söylense de büyük ihtimal o ilişki devam ediyor, bir şekilde karşı taraf ikna ediyor.
Ayrıca çirkinlikle vs. hiç alakası yok konunun, karşı tarafın pisliği bu

Geçen aylarda önceden beğendiğim hoşlandığım biriyle yakınlaşmıştım , görüşmelerde cinsel birliktelik olmadı ama biraz yakınlaşmıştık bir anda ertesi gün yanlış yaptık dedi ben de ne olduğunu anlayamadım bunalıma girdim vs , meğersem onun evlenmeyi düşündüğü görüştüğü bir kız varmış bu çocukla aynı hastanedeyiz , gördükçe sinirlerim bozuluyor , evlenmeyi düşündüğü kızın fotoğraflarına bakıp kendimle kıyaslayıp üzülüyorum ve kendimi çok şansız hissediyorum , bana yazdığı mesajların çoğunu sildim çok az bir kısmı var o kıza bunları yollamayı düşünüyorum benle görüşürken zaten sevgilis varmış ve bunu saklamış çünkü . ama daha da yıpranacam konuyu uzatıcam bu yapılan haksızlığı sindiremiyorum kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum

Valla ben senin yerinde olsam söylerdim ne yalan söyleyeyim. Hem beni salak yerine koyduğu için, hem de o genç kız için.

Bunu ciddi mi sordunuz? Kendinizi o sahsin evlenecegi kizin yerine koyun ve tekrar dusunun, bilmek istemezmisiniz evleneceginiz adamin ne bok oldugunu?
Gerci sizin gibi dusunenlerin çoğu bilsede bilmezden gelmeyi tercih ediyor.

Evli olsalardı söyleme derdim. Bir çok kadın boşanmadığı gibi gururunu kaybetmenin acısı ile affediyorlar bu herifleri. Ne senin ne öteki kızın eline bir şey geçmediği gibi bu pislik ilk affedilmedilmenin cesareti ile aynı haltı bir daha yer.
Ama nişanlılar öteki kızın mahkemesiz davasız kurtulma şansı var. Nasıl bir adam olduğunu bilir tercihini ona göre yapar en azından.

Konu sahibiyle adam aynı işyerinde çalışıyorlar. Adamın sevgilisini de gerçekte görmemiş ve tanımıyor ; sosyal medyadan fotoğraflarına bakıyor sanırım.

Bu durumda kıza mesaj vb attığında, adam işyerindeki üstlerine giderek; "kendisi kafayı bana takmış,nişanlımı rahatsız ediyor" derse ne olacak ?

Konu sahibinin işyerinde zedelenen itibarı ne olacak ? Ahlaki nedenlerle işten çikarılırsa ne olacak ?

Konu sahibiyle adam aynı işyerinde çalışıyorlar. Adamın sevgilisini de gerçekte görmemiş ve tanımıyor ; sosyal medyadan fotoğraflarına bakıyor sanırım.

Bu durumda kıza mesaj vb attığında, adam işyerindeki üstlerine giderek; "kendisi kafayı bana takmış,nişanlımı rahatsız ediyor" derse ne olacak ?

Konu sahibinin işyerinde zedelenen itibarı ne olacak ? Ahlaki nedenlerle işten çikarılırsa ne olacak ?
Yanii sen o kizin yerinde olsan butun bunlari dusunur ve bilmek istemezdin dimi?
Yerinde olmadigin icin bana dokunmayan yilan bin yasasin modundasin.

Gerci emin değilim, az once de yazdigim gibi, sizin gibi dusunen bir kac üye daha var; siz bilsenizde bilmemeyi tercih eder, yer yutar oturursunuz.

Neyse konu sahibi lutfen kiza olanlari soyle, bu sapsalla evlenmesine belki engel olursun.

Eeeeeeeee? Saydiklarindan hangisi karsi taraftaki kadinin kandirilmasina hakli bir sebep, anlayamadim??

Ortada haklı bir sebep var demedim. Konu sahibini de düşünmek gerekmiyor mu ? Sinirle mesajların büyük bir kısmını da silmiş. Olay şu anda , "konu sahibinin lafına karşılık adamın lafı" noktasında.

Diğer kıza mesaj atıp aralarında yaşananları anlatınca , adam işyerine şikayet eder ve konu sahibi ahlaki nedenlere dayalı çıkış koduyla işten çıkarılırsa ne olacak ?

Testi kırılmadan sizlerin sunacağı çözümü öğrenmek için soruyorum.

Adam evli olduğunu saklamış olsa ve karısı burada konu açsa , "o kadına da dava aç" yorumları da havada uçuşurdu mesela. Yine konu sahibi okka altına giderdi yani. Adam evli de olsa , bekar da olsa en hafif zararla aradan sıyrılacak gibi duruyor.

Yanii sen o kizin yerinde olsan butun bunlari dusunur ve bilmek istemezdin dimi?
Yerinde olmadigin icin bana dokunmayan yilan bin yasasin modundasin.

Gerci emin değilim, az once de yazdigim gibi, sizin gibi dusunen bir kac üye daha var; siz bilsenizde bilmemeyi tercih eder, yer yutar oturursunuz.

Neyse konu sahibi lutfen kiza olanlari soyle, bu sapsalla evlenmesine belki engel olursun.

Ben konu sahibinin görebileceği ancak göz ardı edilen zararı hatırlatıyorum size ve tüm unutanlara.

Önce konu sahibine ahlak koduyla çıkış verilirse ne olur , onu konuşalım.

Ben konu sahibinin görebileceği ancak göz ardı edilen zararı hatırlatıyorum size ve tüm unutanlara.

Ahlak ahlak ahlak, hepinizin dilinde masallah.
Çalışmasın o adamla ayni yerde zaten, umarim cok daha iyi bir is bulur ve o herifin yüzünü gormek zorunda kalmaz hergun😚

Bu arada gozardi ediyorum sizi, bosuna alinti yapmayın görmeyeceğim o yuzden uyariyorum🤗

Ahlak ahlak ahlak, hepinizin dilinde masallah.
Çalışmasın o adamla ayni yerde zaten, umarim cok daha iyi bir is bulur ve o herifin yüzünü gormek zorunda kalmaz hergun😚

Ahlak dediğim işten çıkış kodlarından bir tanesi ve bir ömür konu sahibiyle gelecek ; sistemde kalacak bir kod.

Konu sahibinin mağduriyet yaşamaması için öneriniz var mı dedim ancak görüyorum ki yokmuş.

Bu heriften kurtulduğunuza sevinip çalıştığınız yerde lokma ,lokum dagıtacagınıza sinirleniyorsun aşk olsun yaa.
O msj siz karşı tarafa atınca inanacak mı,benim sevgilim yapmazcı biri olabilir,size hakaret edebilir uzatmaya gerek yok düzgün erkek degilmiş diyip kapatmanız daha güzel
Benim konum değil hanımefendi :)

Oncelikle gecmis olsun. Kurtulmussunuz sukredin. Kotu bi durum kandirilmak severken yanlis kisi oldugunu bilmek ama oyle bi adam icin degmez gercekten. Ayrica mesajlari gonderseniz daha da uzuleceksiniz dogruda olsa onlarin ayrilmasina veya huzurlarinin kacmasina sebep olacaksiniz bence bunlara gerek yok. O pislik sadece unutulmayi hakediyor. Birakin yoluna devam etsin. Diger kizin allah yardimcisi olsun insallah evlenmeden gorur. Ayriliklari sizden olmasin yanlista olsa kuracaklari yuvayi yikmis olursunuz.
Gerçekleri söylemek yuvalarını yıkacaksa yıksın ben bunları anlatınca ayrılacaklarını düşünmüyorum sadece benim gururumla oynadı bunu hazmedemiyorum o mesajlar olsa zaten hiç beklemem atarım da işte kanıtım yok

Gerçekleri söylemek yuvalarını yıkacaksa yıksın ben bunları anlatınca ayrılacaklarını düşünmüyorum sadece benim gururumla oynadı bunu hazmedemiyorum o mesajlar olsa zaten hiç beklemem atarım da işte kanıtım yok
Birakin gitsinler. Elinize hic bisey gecirmez bunu yapmak bence hic bi geregi yok. Bu gibi yazilari okuyupta ben napardim acaba dedigimde hic bisey yapmam cevabi cikiyor cunku ne yaparsam yapiyim affetmicem ve unutmicam. Olse bile unutmicam o yuzden hic bisey yapmam. Tavsiyemdir o yuzden sakin kalin ve kendinizden asla ödün vermeyin

Mesajları var numarası var
Yanı iftira yada yalan değil belki bu serefsiz adam bu kıza yaptığını başkasına da yaptı ki böyleleri yapar
Başka kızla evlilik hazırlığı yaparken biriyle aşk yasayan cinsellik isteyen umut veren biri belli ki

Is yerine rezil olmak evet dedikodu olur ama bilmiyorsun ki o adi nişanlımı öğrenince söyleyince iş yerinde başkası varsa o da duyar

Insan sinirlenince gemileri yakmak ister
Ben olsam nişanlım böyle yapsa biri gelip dese basta inanmam ama mesaj içerikleri numara o sırada bana dediği sevgi sözleri evet dünyam yıkılır ama onun da dünyasını yıkarım

Evli olsa hadi bir yerde insan dur der kendine ama daha evlenmemiş

Iki ucu şey değnek ama o öfkeyle yapardım

Konu sahibi arkadaşım size diyeceğim tek şey kendinizi düşünün. Kıza dedikten sonra olayın orda kalacağından eminseniz söyleyin. Ama bu işin sonunda insanların çay kahve muhabbetlerinde dedikodu malzemesi olacaksanız susun. Hastane ortamlarında olan olmayan her şey dedikodu olur biliyorsunuz. Bu işin sonunda adam "geldi bana yanaştı kendisi istedi vs vs " demeyecekse , kız " bizi kıskandı ayirmaya çalıştı ...." demeyecekse söyleyin yoksa susun. O gayet masumane bi şekilde geçirdiğiniz 1 geceyi bile insanlardan çok farklı bi şekilde duyabilirsiniz (böyle zihniyetin..).

Yasiniz genc belli ki bir abla tavsiyesi vermek istedim gerisi size kalmis artık. Üzülmeyin bu durum adamın karaktersizliği sizinle alakalı değil

Siz bir şeyler yaşamaya kalktığınızda evliliğe giden ilişki hakkında birşey bilmediğini söylemişsiniz. Adamla aynı yerde çalışıyorsunuz hiç mi kulağınıza gelmedi? Uzakta mı yaşıyor hanımefendi? Bide sevgilisi olduğunu söyleyip ad soyad mı verdi nerden öğrendiniz kadının sosyal medya hesabını?

Back
X