Saç Uzatma Yöntemleri Hc kullananlar

Arkadaşımın çok şiddetli tavsiyesi ile aldım :) Bugün elime geçti. Ama yorumlara baktım yararını göremeyenlerde olmuş. İnş. bende sonuçları yazıcam

iki ay boyunca düzenli kullandım fakat parlatmaktan başka bir işe yaramadı normal uzama dısında extra bir uzama gözlemlemedim

2 kere kullandım.ilk kullandığımda sadece saç diplerime sürdüm.Şampuan ve saç kreminide almıştim.saçlarım çok kabardı.2. Sefer kullanırken saçlarımada sürdüm çok hoş oldu.Saçlarım parladı ve çok yoğun,bakımlı duruyor.şimdilik iyi gibi..

ben 2 yıldır kullanıyorum ve çook memnunum saçım ince tellidir ve yavaş uzar, bunu kullandıktan sonra tanıdıklar saçımın çabucak uzadığını ve gürleştiğini söylediler inanmayıp kaynak mı yaptırdın diye incelediler hahaha yalnız boyamı çabuk akıttı ama olsun o kadar

2 hafta oldu kullanalı.. saçlar gerçekten çok hızlı uzuyo yada benim saçlarıma yaradı. ayrıca saçı bakımlı gösteriyo memnun kaldım. ben bepanten evigen bemiks ampulleri kullanıyodum onların yaptığını bu yağ daha kısa zamanda yapıyo.

arkaşdşlar bu foruma yazdgım ilk msj dayanamadım hc söz konusu olunca
saçlarım çok gürken birden incecik kaldı denemediğim ürün kalmadı ama sonuç 0 dı hc bakım kompleksini kullanıyorum 2. şişedeyim tresan şampuanla birlikte gayet memnunum dökülme bayagı bayagı azaldı uzama konusunda kesinlkle çok etkili kısacası memnunum umarım sizde benim gibi iyi sonuçlar alırsınız

ben bi süredir kullanıyorum sanırım bir ayı geçmiştir.. açıkçası çok da düzenli kullanamadım öyle haftada iki kere falan yapamadım :/ saçlarımı sertleştirdi sanki yumusayıp bakımlı olması gerekirken o yüzden kafam karıştı.. uzama için kullanıodum bi faydası da olmadı gibi bilemiyorum..bi süre daha devam edicem ama sinamekili kür daha iyiydi sanki..en iyisi evde yapılan demek daha doğal..:26:

Ben de duydum bu ürünü ama tarım bakanlığı onaylıymış dolayısıyla ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum canım :/

Arkadaşlar bu ürün hakkında kafalarda bazı soru işaretleri oluşmuş gördüğüm kadarıyla.. Size gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki 7 adet 150'lik boyunu bitirdim ve (500'lük sparişimi yeni verdim) olağan üstü sonucuyla karşılaştım.. ilk şişede ciddi saç dökülmesi yaşadım bunun nedeni zayıf saçları temizleyip yeni çıkacak saçların yeniden güçlü oluşumunu sağlamak, sabırla 2 veya 3. şişenin bitimindeki sonucu bekleyin ve hayatınızın bir parçası haline getirin ilk şişede haftada 2 defa 3. şişeden sonra 15 günde bir hiç vazgeçmeden kullanın.. Boyadan, fönden, güneşten ve diğer bütün dış etkenlerden yıpranmaya karşı muhteşem koruyor.. mesela denize giderken özellikle maske gibi kullanın.. HC complex den sonra muhteşem canlılıkta parlayan ve dökülmeyen sağlıklı saçlarım var, bu arada ben yılların deneyimlisi güzellik uzmanı olarak şiddetle tavsiye ediyorum.. Herkese sevgiler..

Ben de 3 aydır kullanıyorum. Ama 2. şişemdeyim daha.
Öncelikle ilk iki ayla ilgili olan kısmı söyliyim,
Saçlarım boyandı iki kere üst üste ve sonra kesildi. Saçlarım 26 cmdi,
Bir şişe bitti ve 31 cm oldu.
Şimdi tekrar kestirdim ve uzamasını bekliyorum yine :)

[bende kullandım ,, daha önce kendim karıstırıyodum yağları,,sonra ugrasmamak için hc complex yağ siparişi verdim
bir kutuyu bitirdim ,,yalnız saçlarım hem sertleşti,, hemde resmen kafa derim soyuldu,,kepek demiyorm ,, çünkü tabaka tabaka deri kavladı kafamdan
temizleyemiyosunuz saklayamıyorsunuz, öyle kötü bişey oldu yani,kaşıntısı da ayrı tabi :)
bende bu etkiyi yarattı hem diplerine hem de az biraz uçlarına sürdüm,,saçlarım omuz hizasında ,,6-7 kere falan sürmeye yetti
bende etkisi bu oldu
memnun kalanlar da var ama sanırım saç yapısıyla alakalıdır. bana hiç iyi gelmedi ama kime iyi geleceğini de denemeden bilinmez

uzamasındada bi numara yok ,, bana aynıymıs gibi geldi saç uzamam

bünyeden bünyeye fark edebilir mi canım

iki yıl önce hc kullanmaya başladım..haftada üç kere bıkmadan usanmadan kullandım..ayda 1 cm.bile zor uzayan saçlarım yaklaşık 2 cm uzadı her ay..omuzlarımda kestirdim,dört ayda kürek kemiklerime indi..üstelik bir yılda üç kere kestirdim...kesinlikle tavsiye ederim..aktarlardan aldığımız yağları karıştırdığımızda daha pahalıya geliyor bence ..çünkü benim denemediğim şey kalmadı..saçlarımla çok uğraştım açtırdım koyulaştırdım,bir günde iki kere açıp üç kere boyadım ..rahat durmayınca hep kestirdim..şimdi son kez omuzlarımda kestirdim..yemin ettim makas vurmayacağım ...hc yarın gelecek ve ben yine haftada üç kez kullanacağım...inanın sabırla yaptığınızda saçlarınıza inanamayacaksınız..ilk iki ay birşey farketmiyorsunuz uzuyor ama o kadar hızlı değil..ama iki aydan sonra durmadan dip boyası yapacaksınız..iki yıldır kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar... ben bu sefer yanında sinamekili kürüde yapmayı düşünüyorum daha hızlı uzasın diye..sinamekili kürden de memnun olan arkadaşlar bakalım deneyeceğim....

ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum ama hala saçlarım inanılmaz dökülüyor..Öyle yumuşacık falan da asla değil..İnanılmaz sert oldu saçlarımm.Şampuanını da almıştım sanıırm şampuanı böyle yapıyor..Saclarımın uzamansına da cok fayda kattıgını söyleyemicem..

cnm senin de saç dökülme problemin varmış hala devam ediyo musun kullanmaya ben de almayı düşünüyorum ama çekiniyorum açıkçası denemediğim şey kalmadı

sertleştirdiğini söyleyenler var rica etsem yardımcı olabilir misin benim de çok kötü dökülüyor saçlarım hala devam ediyor musun kullanmaya ?

Hc complex yağım bugün elime ulaştı Haftada 2 gün kullanıp gelişmeleri bildiricem. Fotoğrafını çektim saçımın.
Ben şampuanından almadım ama yağla birlikte numunesini göndermişler dener memnun kalırsam onuda alırım

Ya arkadaşlar, konuyu açan arkadaş hc şampuanını deneyen var mı demiş ama herkes yağından bahsetmiş :S ben de şampuanı denemek istiyorum , içeriği güzel gibi geldi. yağı almak istemiyorum çünkü yağlarla uğraşmaktan bıktım artık. birkaç kişi şampuanı kurutuyor demiş :S çeşitleri var oysaki ,kuru saçlar için , yağlı saçlar için falan..ben kuru saçlar için olanı alıcam , deneyen var mı??

Mrh arkadaşlar benim alerji dışında saçla sorunum yok boya vs de yok zaten ,içeriğinde (kimyasal-kanserojen) özelliklede formaldehit olmamasından dolayı bugun sipariş ettim. yarın elimde olucak aynen bende merak ediyorum nasıl bir sonuç alıcam. şimdiye dek sabun kullanıyordum. oda saçı sertleştiriyor. formaldehit içermeyen şampuan bulmak mucize ötesi bu devirde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…