Mrh arkadaşlar benim alerji dışında saçla sorunum yok boya vs de yok zaten ,içeriğinde (kimyasal-kanserojen) özelliklede formaldehit olmamasından dolayı bugun sipariş ettim. yarın elimde olucak aynen bende merak ediyorum nasıl bir sonuç alıcam. şimdiye dek sabun kullanıyordum. oda saçı sertleştiriyor. formaldehit içermeyen şampuan bulmak mucize ötesi bu devirde..
mrh canm
Dün elime ulaştı şampuanım..:) sabah yıkadım inanılmaz yumuşacık saçlarım.. kurutuyor diyenler olmuş anlam veremedim belkide boyalı saçlarda kuru oluyordur .. benim saçlarım normal ince telli boyasız işlemde yapmıyorum.. alerjimden dolayı bu şampaunı gördüm sipariş ettim. kimsayal içermediği için alerji de yapmadı çok şükür. diğerleri gibi köpürmüyor iki defa yıkıyosun. en az 2 dk masaj yapın yazıyordu öyle yaptım . şuan fön çekmiş gibi dersem yalan olmaz :)
arkadaslar ben bu urunu 5-6 kere kullandım sampuan ve kremını kremı hıc sacımı acmadı ve yumusatmadı hıc begenmedım yagı guzel yogun guzelde kokuyor ama ben ılk 2 sıse kullandıktan sonrakı etkısını bır daha gormedım acıkcası ılk 2 sısede parlaklık bakım uzatma yaptı ama abartcak bır uzatma olmadı daha cok bakım dıyelım ama sonra kullandıklarımında bı etkısını gormedım bılgılerınıze
[[sıze="2"]merhaba arkadasar,ınternette aastırırken bır sampuan gördum
ısmı hc
kullanan varmı??
Varsa sonucları neler lutfan yazarmısınız?[[/sıze]
cadıarzu
Ben yag sampuan ve sac kremini 10 gundur kullaniyorum. İlk zamanlar bende de dokulme ve kasinti yapti. Hatta o kadar cok dokuluyodukiben yagını kullanmaya başlıyalı 2 hafta oluyor daha 5. yapışım ama her yapışımda saclarım cok dokuluyor banyoda her zaman dokulenın 2 katı dokuluyor.bunun nedenı nedır ve böyle dökmeye devammı edecek.
kızlar selam tam olarak hangisini kullandınız foto eklemeniz mümkün mü
ha bide uzamayı gösterecek fotolarınız varsa ekler misiniz benim de kafam çok karıştı yaa
malum fiyatlı da biraz bari alacaksam doğru olanı alayım
Eki Görüntüle 655692
bu saçlarımın geçen sene ki hali birde burada tam hepsi çıkmış değil ördüğüm kısımlarıda var ama ben Hc'yi 2010dan beri kullandım ki benim saçlarım çok kötüydü kedi tüyü gibi bir şeydi benim saçlarımı bu hale getirdi yani omuz hizasına bile zor gelen saçlarım belimde şimdi arkadan çekilmiş fotoğrafı birde eski fotoğrafımı bulursam paylaşıcam hangisinden kullandınız derken saç bakım veya şampuanını kullanmadım onlar için birşey diyemicem ama ben bitkisel saç bakım kompleksi olanı kullandım işte siteye girince 45 tl diye en başta çıkıyo şimdi baktım onu kullandım çokta memnunum hala vakit buldukça kullanıyorum ama sabretmek çok önemli :=)
valla sabır benim işim canımbeklerim etkisini göstermesini
hem ilk defa kullandığım bişiler genelde hemen etkisini gösterir bende inş o da ööle olur
bu arada fotolarını bekliyorum canım lütfen ekleyebilirsen ekle arada saçlarını çook merak ettim
bu arada bu fotodaki saçında gayet güzel..hcnin yanında ekstra kür vs yaptın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?