Canımcım hc nin içeriği internette var,bildiğimiz yağlar aslıda,daha ucuz maliyete elde edebiliriz..Benim öğrencilik hali valla para olmuyor çok
hımm ben içeriğine bakmadım açıkçası kaç tane yağ var ki içinde :26:
yağın tanesi 5lira zaten 9yağ varsa aynı hesap
bide şuda var mesela barcelinodada 15yağ var 15lira arada bi orantı kuramıyorum
şimdilik barcelinoda bana çok etkili gelmedi açıkçası sanırım biraz daha devam etmeliyim
valla sabır benim işim canımbeklerim etkisini göstermesini
hem ilk defa kullandığım bişiler genelde hemen etkisini gösterir bende inş o da ööle olur
bu arada fotolarını bekliyorum canım lütfen ekleyebilirsen ekle arada saçlarını çook merak ettim
bu arada bu fotodaki saçında gayet güzel..hcnin yanında ekstra kür vs yaptın mı canım
inşallah seninkiler daha güzel olur canım ben kendim yağ karıştırıp kullandım aktarlarda bulduğum karışımları kullandım ama fayda etmedi eğer benim gibi çok nazlı ve yıpranmışsa saçların tavsiye ederim zaten 2 ay gidiyor 2 ayda 45 tl çok rahat birikir:) hcnin yanında ekstra kür yapmadım çünkü çok fazla yüklenince hiç biri etki etmiyormuş diye okumuştum ama en önemlisi sabırr ve inanmak:))
aa 2 ay götürüyosa daha ne valla canım ben boyutu küçük diye biraz karışıklardaydım
evet benimde saçım uzun o yüzden uzaması çok hızlı değil eskisine göre iyi tabide ister istemez yavaşlıyo bi boydan sonra
ve kırıklarım çok neyse gelecek ay kesinlikle alıcam bu ay da gene barcelinoyla idare edeyim bari sağol canımcım :)
yani canım aşırı yoğun kıvamı olduğu için benim saçlarımda seyrekti çok hep 2 ay boyunca kullandım şişeyi ben aldığım zaman şişeleri böyle değildi cam şişeydi onlardan birini ben yıkamıştım kullanırım diye baktım şimdikiler daha fazla ml. olarak ve daha kolay basmalı böyle eskiden ben çok uğraşırdım şimdi hem fazlalaştırmışlar hemde daha kolay olmuş :)
kürü bakımı yeni bıratım çok yordu artık diye
o yüzden 1 2ay bi dinlenme süresi verdim kendime canım
gelecek ay yada bi sonraki ay alıp önce bununla bi başlarım belki o zaman sinamekiyede devam ederim
sen de ikisini bi arada yapmıştım dedin demi nasıldı o zaman sonucu tek başına mı kullansam acaba :44:
en iyisini yapmışsın canım arada bir dinlendirmek lazım
yok ben sadece hc kullandım çünkü hepsini bir arada yapınca hep saça çok yüklenmiş olursun yorulur saç ben hiç sinameki kullanmadım canım ama sığır iliği iyi geliyormuş onunla kullanbilirsin
inşallah seninkiler daha güzel olur canım ben kendim yağ karıştırıp kullandım aktarlarda bulduğum karışımları kullandım ama fayda etmedi eğer benim gibi çok nazlı ve yıpranmışsa saçların tavsiye ederim zaten 2 ay gidiyor 2 ayda 45 tl çok rahat birikir:) hcnin yanında ekstra kür yapmadım çünkü çok fazla yüklenince hiç biri etki etmiyormuş diye okumuştum ama en önemlisi sabırr ve inanmak:))
benden size tavsiye hc nin sitesine girdiğinizde biraz zaman geçirin çünkü aniden fiyatı bir anlık 35 tl ye düşüyor bir kaç kere yaşadım bu olayı ki ilk şişeyi aldıktan sonra sürekli indirim mesajları geliyor yine 35 tl ye düşüyor fiyatı.. ilk aldığınızda 45 tl ye alabilirsiniz belki ama dediğim gibi sürekli indirim mesajları geliyor benden söylemesi..
ama bu indirim daha önce alışveriş yapanlar için sanırım :26:hatta şu an 60 dk içinde sipariş verene indirim war fiyatı 40 tl.. ne şanslıyım yahu hep indirim yakalıyorum
ama bu indirim daha önce alışveriş yapanlar için sanırım :26:
ben şimdi almaya kalksam gene 45 ödücem demi
tekrar baktım tek şart 60 dk içerisinde sipariş vermek.. önceden almış olmak gibi bir şart yok.. sitenin girişinde saç bülteni takip etmek için mail adresi istiyorlar almayı düşünüyorsanız mail adresini yazınız çünkü indirim kodları gönderiyorlar zaman zaman.. boşuna 45 tl vermeyin..
tamam canım çok teşekkür ederim mailimi bırakayım ben o zaman oraya
bi süre almıcam zaten saçımı dinlendiriyorum şu sıralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?