2 ay olacak nerdeyse ama uzamayla ilgili aman aman bir belirti yok1.5 cm bu şişe bitsin bırakacam zaten sinemakiye devam edecem o daha iyi gibi geliyor :26: saçlarım yaza kadar 20 cm uzasın istiyodum zor gibi (( daha 18,5 cm daha uzaması gerek
valla ben 2,5 aydır yapıyorum sinameki ve hint yağı zamazingolarını,
kulağımın altındaydı başladığımda küttü yani saçlarım, şuan omuzundan yaklaşık 4-5 cm aşağıda orta boya geldi yani.
eğer istikrarlı yaparsan yaza kadar rahat uzatırsın
Kesinlikle yapacam 6 ay sonra durumu çok merak ediyorumsinemaki aldım demliyorum dediğin gibi içinede katıyorum o maddeleri, birde bir tutam ısırgan otu koyuyorum daha parlak olsun diye sence olurmu?
Bu arada kimseyi yanlış yönlendirmek istemem Hc gerçekten güzel bakım yapan bir ürün ama sadece bakım saçım canlandı ama uzamayla ilgili belirti olmadığı için soğudum 2 ay olmasına rağmen şişemin % 70 `i bitti kalanını kullanıp şişeyi başka yağlar için kullanacam,,, Şampuanındanda son derece memnunum ....
Ama benim sıkıntım uzaması ile ilgiluzamasını istiyorum düzenlide besleniyorum :26:
evet bende gördüm ; pahalıydı biraz. ama eğer gerçekten faydalıysa alırım deneyen varsa paylaşımlarını beklerz.
dışarda satılmıyor değil mi bu ürün sadece netten siparişş vermk zordndayz???
Saçlarımı uzatayım derken gittim kestirdim fazla bakım saçımı kuruttu sanırımçok sinirlerim bozuk uçları iyice kuru kuru oldu özellikle sağ taraf dayanamadım gittim kestirdim boyuna dokundurmadım ama bakımlara devam ederim ama yağ olayına dikkat edin kızlar çok yıkayıncada saç iyice kuruyor artık onu anlamış oldum
arkadaşlar hoşgeldim yeni üyeyimbugün sipariş verdim 2 gün içinde gelecek miş bi faydasını görürsem paylaşıcam
çok sık mı uyguladın acaba? yada arka arkaya çok mu yüklendin, ilk başladığımda hevesten bende hepsini ard arda yapınca benimde öyle olmuştu....
saçın nemliyken duştan sonra uçlarına bebe yağı sür canım ama az sür, saçta nemi hapsediyor.En azından o keçe gbi görüntüsünü alır seninde canın sıkılmaz...
Sanarım haftada 2 gün bakım saçı çok yıpratıyor arındırmak için 2 3 şampuan yapıyordum nerdeyse son haftalarda hergün yıkıyorum saçımı ama şimdi kestirdiğim için uçlarındaki bütün kuruluk itti saç şuan yumuşak ama yine bir kuruluk var gibi saçın kendisinde ... bakımı haftada 1 e indirmeye karar verdim 2 çok ii gelmiyor ...
Sence saçım uzar mı 18 cm temmuz ayına kadar
benim şişem de 1 kullanımlık kaldı fark olup olmadını anlamadım çünki kısacık kestrdim saçlarımı alsammı almasammı die düşünüorum ararsızım çok.pahalı biraz bi diorum son bi kez dene bi diorum o parayla aktardan 3 koca şişe bakım yağı alırsın 1 sene gider sana üff napıcamı bilmiom kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?