Saç Uzatma Yöntemleri Hc kullananlar

Arkadaşlar 3.haftadayım yanlız geçen hafta 1 kere yağlama yapabildim...
Sonuç gelecek olursa uzamayla ilgili henüz bir belirti yok desem yalan olur yarım cm uzadı o da normal hc kullanmadan 1 gün önce saçlarımı boyattığım için uzadığını daha iyi anlıyorum buda bana bir nevi cetvel oldu :)) ama kullanımı bitirene kadar hiç boyatmayı düşünmüyorum ...gözle görülür fark var 3.hafta olmasına rağmen ama dediğim gibi uzamayla ilgili çok fazla belirtisi yok ...

*Eskiye göre daha parlak
*Eskiye göre daha uçları yumuşak
*Eskiye göre çok çok hacimli
*Eskiye göre fönlü çok daha düzgün ve güzel duruyor
*Eskiye göre çabuk yağlanmıyor saç diplerim
*Eskidende bu kadar uzardı uzamısını değiştirmedi -----
*2.şişe kullanımından sonra şampuanına ben kesinlikle devam edeceğim şampuanına bayılıyorum hem kokusuna hem gerçekten işe yarıyor önce başka şampuanla yıkıyorum sonra hc şampuanını kullanıyorum ben minicik alınca yetiyor avucuna...

Arkadaşlar hc kullanımda 4.haftadayım saçlarım 1 cm kadar uzadı diplerim iyice belirginleşti...Saçlarımdaki sonuç ise şöyle söyleyim dün fön çektirmek için kuaföre gittim ve bana dediği şu oldu saçlarınımı kestirdin sen :))) yok hayır dedim uçlarındaki kırıklar gitmişte dedi hc geldi aklıma hemen farkını böyle görmüş oldum ee diplerinde gelmiş boyatmayacakmısın ? hc kullanımı bitane kadar saçlarıma boya sürmicemmm böyle karar aldımm :)))
Normalde uçlar kuru oludğu için işlem görmüştü açıcı kullanılmıştı katur kutur ederdi tararken ıslanıncada lastik gibi sünerdi ama şimdi maşallah deyim ipek gibi farkını iyiden iyiye baya hissetmeye başladım....Kuaförümün dediğine göre bu tür ürünler bitiminden sonra kendini tamamen belli eder dedi beklicem 1, 2 ay sonra nasıl olacak bakalım meraklıyım açıkcası :))))))) kullanmanızı bir kulanan olarak kesinlikle öneriyorum ben artık hc den başka ürün kullanmam ama fiyatını biraz düşürmeliler bütçeyi zorluyor saçlarım iyice onarılınca alternatif daha uygun ürünler bakabilirim çünküü::79:

Son düzenleme:
3 hafta bitti 4. haftadan gün aldım 22.günüm yani bugün:))))) evet 1 cm normal uzama zaten şuan uzama aşamasında iki hafta sonra filan tam belli olur biliyorsundur saç belli dönemde uzuyor bekliyorummm :))))) asıl sonucu şişe tamamen bitince göreceğim kanısındayım inşallah yanılmam uzaması önemli ama sağlıklı uzamasını istiyorum canlı canlı olmasını zaten belimdeydi cansız diye kestirdim maksat güzel parlak canlı saçlara sahip olmak :

canım bı ınsanın sacı zaten en az ayda 1 cm uzar sen 4 haftada 1 cm uzar demıssın bu anormal bı uzama belırtısı degıl kı :)

bende bugün karar verip aldım ankarada bayiligini yapan bir kuaför buldum balgatta, gittim aldım, bakalım 1 2 gün sonra denicem inşlh işe yarar da devam ederim

Umarım görürsün faydasını, ben parlaklık yumuşaklık olarak gördüm ama uzama ile ilgili belirtisi hala yko 1 cm uzadı normal oda 4.haftayı bitirdim offf uzasın
bende bugün karar verip aldım ankarada bayiligini yapan bir kuaför buldum balgatta, gittim aldım, bakalım 1 2 gün sonra denicem inşlh işe yarar da devam ederim

yarım saat önce uyguladım saçıma akşama kadar bekleyip öyle yıkıcam bakalım nasıl olucak :)

4 saat beklettikten sonra yıkadım ama çok aman aman bir etki aldıgımı söyleyemicem kolay tarama olayıda olmadı malesef bende parlaklık yada yumuşaklık hiç yok diyebilirim sanırım boşuna aldım ucuz olsa dert etmicektim ama inşlh şişe bitene kadar gösterir etkisini ilk kullanım die pek dert etmek istemıyorum ama bakalım 2ci kullanımda nasıl olucak etkileri paylaşırım yine

Canım hiç üzülme çünkü 1 aydır kullanıyorum kuaför, eşim dahil herkes saçlarımdaki değişliği fark etti ürün bitene kadar kullanıma hiç ara vermeden devam et işe yaracaktır eminim :)

kıslar hc bakım yağını 4.kullanışım ve her kullanımda saclarım gereğinden fazla dökülüyor,ilk zamanlarda normal olacağını söylediler ama artık bitmesi gerekmezmydi.zaten dökülme sorununm olduğu için almştım bide böyle olunca iice moralim bozuldu:5 aynı sorunu yasayan var mı aranızda ya da kacıncı kullanımdan sonra bitcek acaba bu..

selam kızlar, ben HC yi yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, daha doğrusu kullandım. Hani ilk seferde dedim belki sonuç alınamaz o nedenle bir kaç kez daha devam edeyim. Ama 6 ay boyunca hiç sonuç alamadım ve bıraktım.
Son 2 aydır Sinameki ve zencefil kürünü deniyorum rahat 8-10 cm uzadı diyebilirim (gözkararı-dipboyamdan farkediyorum)

Sizde boşa zaman ve para kaybı yaşamayın HC ile bence.

Sinemaki kürünü nasıl yapıyorsun ?

10 aydır kullanıyorum HC yı ben memnunum ama çılgıncana bır uzama görmedım..Normal seyrınde uzuyor sacım işte..
Dökulmem azaldı. Hatta cok az
Yıkadıktan sonra sacıma verdığı hacım we yumusaklk guzel.
Seviyorum ben kolay arınıyo ve saçı parlatıo

Sinemaki kürünü nasıl yapıyorsun ?

Aktarlarda satılan sinameki otundan alıyorum (her aktarda bulunuyor ve oldukca ucuz 2-3 TL gbi birşey bir poşeti)
1 çay bardağı suda sinamekiyi 5-10 dk kaynatıyorum,o özünü salınca ılınmaya bırakıyorum.
Ilındıktan sonra yapraklarından süzüp sadece sıvı kısmını spreyli bi şişeye alıyorum (spreyli şişen yoksa normal kase gibi bişeyede koyabilirisn)
1 tatlı kaşığı bademyağı ve 1 tane Bemix ampülü (eczaneden bemix ampül diye istersin 1 kutuda 5 adet var buda sana ortalama 1 ay yeter fiyatıda 4,90TL) içine katıp çalkalıyorum.
Sonra saç dplerine masaj yaparak bu karışımı yediriyorum.
2-3 saat bekletip yıkıyorum ve kesinlikle saç kremi kullanmamaya özen gösteriyorum.

Eğer vaktin varsa saçını yıkayıp duruladıktan sonra kök zencefili kaynattığın su ile son durulamanı yaparsan krem kullanmadan yumuşacık olur.
Zencefile yeni başladım ama memnunum.

Birde kozmetikcilerde yada katrlarda Hint yağı satılıyor (3,5 4 TL arası bişey)
onunlada haftada 1 yada 2 gece masaj yapıp onu saçımda tüm gece bekletiyorum gerçekten çok etkisi oldu uzamasında.

Umarım işinize yarar.

Teşekkür ederim bende dün senin yazını okuyunca kendi çapımda bişiler yaptım bu açıklamayı okumamaştım yani tarifini, hc bakım yağı sürülüydü saçımda sinemakiyi demleyip saçıma sürdüm akşama kadar öyle bekledim :) hc yağı bitene kadar ikisini bir kullanyım diyorum veya farklı günler yapabilirim ama hep bakımda yapamam mı haftada 2 gün yapabiliyorum hc 1 ay oldu geçiyor sadece yumuşaklık, hacim, parlaktık verid uzama ile ilgili belirti yok normal seyrinde gidiyor

canım zaten haftada 1 gün yapmalısın sinamekiyi.
Hatta 8 hafta yapıp 1 ay ara vermelisin. yada 2 haftada 1 kez yapıp ara vermeden uzayana kdr devam edebilirisn :)
Bemix ampülü de mutlaka kullan derim...

Hint yağı satılıyor aktarlarda.Onunlada haftada 1 gece masaj yap bırak, kim tutar saçları :)

HC iyi hoşta, bana yumuşaklık bile vermedi.Kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…