arkadaslar ben saclarla ılgılı arastırma yaparken bu konuyu gordum ben yaklasık 2 ay once ısyerıme 2 adet HC sıparısı verdım hatta 120 mılyon verdım dıye benımle alay ettıler berbat bı sampuandı keske almasaydım cok ıyı nette rekllam yapıyorlar ama urun berbat dıgerını ablama hedıye ettım o da cope atmıs verdıgım para haram olsun alırken lutfen dusunun en azından benım gıbı 2 tane bırden almayın
arkadaslar ben kullanıorum bu urunu..benım saclarım bı ara cok dokuldu ve okadar azaldıkı kellesmeye baslamıstım nerdeyse, bırcok sey denedım en sonunda netten arastırıp hc yı sıparıs verdım 2 aydır kullanıorum saclarım hem cok hızlı uzadı hemde bırsuru yenı sac cıktı mat gorunen saclarım parlak canlı gorunuor artık ben cok memnun kaldım bıtınce yenıden sıparıs verıcem zaten cok uzun sure gıdıor ben 2 aydır kullanıorum yenı yenı sısenın yarısına geldı..cunku yogun bı yag..yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :dance:
PSA85 canım sen şampuanını begenmedin sanırım şampuanı için bende pek olumlu sonuca rastlamadım
peki hc nin yagını kullandın mı ben sadece yagını almayı düşünüyorum
haziran canım işe yaramasına gerçekten sevindim benim içinde uzamasından önce parlak ve yumuşacık yapması bende alıcam sanırım inşlh bende de aynı sonucu verir
resimleri beklıyoruz:))
PSA85 canım sen şampuanını begenmedin sanırım şampuanı için bende pek olumlu sonuca rastlamadım
haziran canım işe yaramasına gerçekten sevindim benim içinde uzamasından önce parlak ve yumuşacık yapması bende alıcam sanırım inşlh bende de aynı sonucu verir
Bayanlar bugün sabah 2. bakım yağını kullandım bakalım 2.kullanımda fark nasıl olacak dediğim gibi ben çok bekletiyorum sabah sürdüm akşam 9 10`a kadar duracak saçımda :)) zaten kafamda kurutu yağ :) bitkisel olduğunu burdan anlayabiliriz :))) bakalım akşam sonuç nasıl olacak..............
SABAH 10 GİBİ YAĞ SÜRÜLDÜ SAÇA
AKŞAM 9 10 GİBİ YIKANACAK
HC ŞAMPUAN 5 DK. BEKLET + PANTEN YEŞİL KAPAK SERİSİ KREM 5 DK. BEKLET
VE ARDINDAN BUZ GİBİ SU DÖKÜLECEK SAÇA :)) SON GELİŞMELER HAKKINDA BİLGİ VERECEM SİZE .:)))
BÜTÜN KADINLAR GÜZELDİR ..........
Buzz gıbı su muu ???
Nedennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?