Saç Uzatma Yöntemleri Hc kullananlar

arkadaslar ben saclarla ılgılı arastırma yaparken bu konuyu gordum ben yaklasık 2 ay once ısyerıme 2 adet HC sıparısı verdım hatta 120 mılyon verdım dıye benımle alay ettıler berbat bı sampuandı keske almasaydım cok ıyı nette rekllam yapıyorlar ama urun berbat dıgerını ablama hedıye ettım o da cope atmıs verdıgım para haram olsun alırken lutfen dusunun en azından benım gıbı 2 tane bırden almayın

Benimde şuanda kafamda duruyor yaklaşık 4 5 saattir akşam eve gidince yıkıyacağım bakalım ilk denememizi yapmış olduk... Kokusuna gelince keskin bir kokusu var etrafı saran bir koku çok rahatsız edici değil...Yıkadıktan sonra ilk izlenimimi paylaşacağım sizinle :))

Neye göre berbat ? ne kadar süre kullandın bende uzun süredir araştırıyorum bu ürünü ve aldım bugün ilk denememi yaptım..
ben çok ümitliyim bu üründen :18:

Arkadaşlar 1.gün yaptığı etkikileri anlatmak gerekirse...
Yıkarken şampunıyla yıkadım ama pek köpürmedi gibi sonra bende kendi şampuanımı kullandım ve sonra hc şampuanını kullandım ve pantenin yeşil serisinden kremledim çıktım...Bu arada şampunanı iki üç dk. beklettim.... Saçımı duraladım ve kuruttuğum zaman saçımda pek bir değişiklik olmadığını fark ettim ilk kullanım normaldir dedim....Sonra bu sabah uyandığımda saçlarım o kadar parlak ve canlı duruyor anlatamam kesinlikle abartmıyorum ve saçlarım kısa omuzlarımda hiç açık bırakmazdım bugün saçlarımı açtım ve harika duruyor eşim bile bugün sende bir güzellik var dedi :))) ve yumaşıklığını hissediyorum ...Sizin için bu akşam fotoğraflıyacağım iki ay sonra yanı şubata kadar her iki haftada bir fotoğraf çektirip koyacam saçımın, alacak arkadaşlar en azından farkı görmüş olur tabi bende :))) anlatmakla olmuyor kanısındayım etkileyici olmuyor .....

Ben memnun kaldım ama bekletme sürem yaklaşık 9 saattir sizinde uzun süre bekletmenizi öneririm....ve yıkadıktan sonra saçınıza mutlaka soğuk su tutun buz gibi ve yatmadan önce mutlaka ama mutlaka tarayın % 30 -35 çabuk uzadığını göreceksiniz saçınız sadece dediğim yöntemle ben denedim her ay görenler ne çabuk uzuyor senin saçın diyor :))) önemli olan köklerini canlandırmak kan dolaşımını hızlandırmak bilginize :))) ve kısa olmasına rağmen her ay kestiriyorum dayanamıyorum ama bu sefer kestirmeyip hazirana kadar uzatmak bakalım hc ne kadar etkili olacak :))) hedef 20 cm

Arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım bilgi almak için saç kremi kullanılsa olur mu diye? kullanılır tabi gerek duyuluyorsa...birde şampuan köpürmedi dedim onlarda bitkisel olduğu için köpürmediğini bitkisel olmasının özelliği o dedi :))) bunu bile bile bu soruyu nasıl sordum hayret şampuan sert yaptı diyenlere yani bende kremsiz yapamam.... Şampuan kullanmaya devam ve kremleyip çıkarsak sorun ortadan kalkar :)))) sabredelim deneyelim bakalım bayanlarrr

cnm ya içerisinde badem yağı da var a, sac rengini koyulastırıo mu bi bilgin varmı bu konuda veya sende oldu mu ole seyler

bede bu ürünü aldım nette çok denk geliodu herşeye para werdim bi 65 milyondan batmam dedim şuan şişe yarı uzama konusunda bişe diemem zaten alırkende yaziodu şişe sonunda yada 2 şişeye geçince birden uzadığını farkediomşun.ben şimdilik memnunum çünki benm saçımda acayip dökülme oldu saçımı komple platin sarısı yapınca yandı şuan kendi canlı saçım 3 parmak diğerleri yanık topu topu uzunluğuda ensemde zaten açık olan kısımlarım wardı onlar dolmuş baya gürleşti gibi geldi saçım..yumşacık yaptığı doğru ama yapmadığım zaman keçe gibi saçım hep sürmek lazım ben 2. şişeyide almayı düşünüorum ama şampuanını asla çok sert yapio yıpratio hatta iicene onun yerine normal şampuan kullanın ben öle yapiıcam bitsin die bekliom

PSA85 canım sen şampuanını begenmedin sanırım şampuanı için bende pek olumlu sonuca rastlamadım
peki hc nin yagını kullandın mı ben sadece yagını almayı düşünüyorum
haziran canım işe yaramasına gerçekten sevindim benim içinde uzamasından önce parlak ve yumuşacık yapması bende alıcam sanırım inşlh bende de aynı sonucu verir
resimleri beklıyoruz:))

canım ben set olarak ıkı tane aldım ıkı tane yag ıkı tane sampuan ben sıze almayın demıyorum ama benım gıbı salaklık yapıp ıkı tane almayın ıkı tane almak sac uzatmak icin almak ıstedım ben bence onlarca para dokmeyın sac konusunda yapmadıgım sey kalmadı hc almaktansa sınamekı yapmayı deneyın ben su an onu yapıyorum ınanın cok faydasını gordum ben calısıyorum ugrasmak ıstemedıgım ıcın aldım pısmanım sampuanı ve yagını daha sonradan arkadasıma verdım o da begenmedı ıkıncı sısesını ablama verdım o da berbat dedı karar sızın

Arkadaşlar biraz sonra kuaföre gidecem ve dalga yaptıracam şunu diyebilirim 2.kullanımda olmama rağmen saçlarım abartmıyorum ipek gibi oldu ....ve kesinlikle şampunanını kullanın çünkü bitkisel ben ardından pantenin yeşil kapaklı kremini sürüyorum iki dk. bekletip yıkıyorum yumuşacık ipek gibi oluyor ve benim saçlarımın uçlarında orial ile açıldığı için kupkuruydu şuan dokunuyorum ve o kadar azalma varki ve ciddi anlamda parlıyor saçlarım maşallah deyimde :)) ben önceden yazılan yorumlara inanmıyordum hcnin elemanları yazıyor diye düşünüyordum açıkcası o yüzden benim gibi düşünen var ise foto koyuyorum bu ürünü alın ve deneyin ben çok memnunum ki kimsenin kalmayacağını sanmıyorum.... Bakalım uzama süresi ne kadar olacak ve canlılığı sizlerle paylaşacağım fotoğraflı halleri çünkü bütün bayanlar bakıma ihtiyacı varsa inandırıcı olması gerekiyor bakalamı görelim farkı :))

hepinize sevgiler.... Yıkadıktan sonra saçınızı hava soğuk kış hasta olurum çatlarım demeyin soğuk su mutlaka dökün bir tas bişi olmaz kafanızı eyin dökün uygulayın sonra bana dua edin :))) ♥

psa 85 anladım canım demek istedigini evet bende 2 şişe birden almam sinamekiyi bende yapıyorum şimdilik memnunum ama bana bi canlılık yumuşaklık katmadı malesef parlak olsun istiyorum ben biraz:)
haziran canım saçların parlak görünüyor fotonda memnun olmana sevindim inşlh bende aynı sonucu alırım tşk bilgi ve foto için

Bayanlar bugün sabah 2. bakım yağını kullandım bakalım 2.kullanımda fark nasıl olacak dediğim gibi ben çok bekletiyorum sabah sürdüm akşam 9 10`a kadar duracak saçımda :)) zaten kafamda kurutu yağ :) bitkisel olduğunu burdan anlayabiliriz :))) bakalım akşam sonuç nasıl olacak..............

SABAH 10 GİBİ YAĞ SÜRÜLDÜ SAÇA
AKŞAM 9 10 GİBİ YIKANACAK
HC ŞAMPUAN 5 DK. BEKLET + PANTEN YEŞİL KAPAK SERİSİ KREM 5 DK. BEKLET
VE ARDINDAN BUZ GİBİ SU DÖKÜLECEK SAÇA :)) SON GELİŞMELER HAKKINDA BİLGİ VERECEM SİZE .:)))

BÜTÜN KADINLAR GÜZELDİR ..........

3.şampuanı ile yıkama işini gerçekleştirdim saçlarım biraz daha iyi durumda
bugün 3.yağlama işini yapacağım bakalım

1.hafta doldu
Sonuç; Gözle görülür ilerleme parlama yumuşaklı hacim konusunda...
uzama ile ilgili belirgin birşey yok birkaç ml dikkatli bakınca belli oluyor...
Sayenizde bende takip etmiş oluyorum

Arkadaşlar 1 haftayı geride bıraktık 2.haftaya girmiş bulunmaktayım :)))
Dün yağ işlemini yaptım sabah 10 11 gibi yağladım saçımı ve akşam 11 gibi yıkadım ben :)) işlerimi anca bitirebildim eve gidince yemek filan yapmak zamanımı aldı birde misafirim vardı :))

Sonucu bildiriyorum bu sefer diğerlerinden çok farklıydı yıkandıktan sonra kuruturken bile yumuşacaktı o kabartı tüy tüy olayı olmadı elektriklenme bebek saçı gibi oldu ve dokunca yumuşaklığı çok iyiydi...Şuanda dokunuyorum yumaşacık fotoğraflarını yarın paylaşırım sizinle 2.hafta görseli diye :)))
uzama ile ilgili bir gelişme yok hala daha erken zaten bilincindeyim üç hafta sonra görecem uzamasını :)) bakalım hedef 20 cm haziran ayına kadar Bu arada beslenmekte önemli bunuda belirteyim süt , yoğurt, yumurta, protein ürünlerinin tükemeti önemli faktör ve iki üç günde bir mayalı süt içiyorum bunuda bildiriyim size saç için çok faydalı vücut içinde :)))) bir bartak süt ve içine bir çay kaşığı yaş maya veya kuru maya karıştırın içi tadında hiçbirşey yok gayet hoş dikin depenize

sevgiler....

Şampuanı ilk sürdüğünde köpürmüyor bitkisel olduğu için

Şöyle yapabilirsiniz ilk saçınızı normal şampuanınızla yıkayın sonra hc şampuanı ile yıkayıp bekletin
o zaman faydasından yararlanmış olursunuz.....

kafam karıştı alsammı acaba
artık ne bulduysam sürüyorum fayda etmıyor
şimdi çay sürüyorm
bAKalım ne olacak
saçlarım incecik kedı kuyruğu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…